![]() |
Cevap: Yigido'nun Zorlu 3G Sınavı
[QUOTE=cılgınsivas58;573445]gençlerle berabere kalıp antepi yenersek ki yeneriz işallah gsye yeniliriz gibime geliyor işallah 3maçta 0çekmeyiz tahminim 4 puan[/QUOTE]
gençleri yeneriz antep macını alırız inşallah gs ye yenılmeyiz berabere olsun en kötü ihtımal TAHMINIM 7 PUANNNNN KARDEŞŞŞŞ:mad: |
gençleri yeneriz,antepi de 3-0 yeneriz.gs ile de berabere kalırız.tahminim 7 puan alacağız.
|
[B]üçte üç neden olmasın olurmu olur.............[/B]
|
[QUOTE=Metal Gear;573385]10 puan alacağız!
O kadar inanıyorum ve kötümser bir tahminde bulundum..:)[/QUOTE]Nasıl hesapladın merak ettim 10 puanı. en az 7 puan alırız diyorum |
iyi günler gelecek birazcık sabırla herşey yoluna girecektir. hoca daha yeni geldi. antremanlarla gerçek maçlar farklıdır. bir maç oynasınlar daha iyi olur inancındayım.
|
3 mac 9 puan ve sivas yine sahnede...
görün bakin gencler cok zor bi rakip ama yenecegiz... gaziantepi götürecegiz o kesin ... galatasaray hic iyi degil onlarida yeneriz... |
[B]Hiç kimse merak etmesin biz bu son 3 macta gerekli puanları söke söke alacağız[/B]
|
Gerçekçi olmak gerekirse GS ye mağlubiyet normal sonuç,Gençlerbirliği maçından alınacak 1 puan fena olmaz,Antebi herhalükarda yenmeliyiz.
|
Arkadaşlar hepinizin mesajlarını okudum çok güzel benim duygularımda aynı doğrultuda ama 3 maçın hepsi birbirinden zor valla.Allah yardımcımız olsun....
|
antep maçını mutlaka almak lazım onlara ders vermek için eze eze yenmemiz lazım nasılki gecen sene çöküşe geçtiğimiz maç antep maçı ise ayağa kalkma maçıda bu maç olması lazım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:14. |