![]() |
Cevap: BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER
Hani bir şarkı varya; Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem, deli diyorlar bana, desinler değişemem.... bizim sevdamız da o misal.....
|
Ne Mutlu Bize memleketimize ne mutluki böyle bir kulübe sahibiz... ve Başkana...
|
ölümüne sivas
sivasspor!!!!!!!!!!!!!!!!uleeeennnnnn :) |
[B]SİVASLI VE SİVASSPORLU OLMAKLA İŞ BİTMİYOR SONUNNA KADAR DESTEĞİNİ VERECEKSİN 5 LİRANI VERİP HER MAÇA GİDECEKSİN ONDAN SONRA BEN SİVASSPORLUYUM DİYECEKSİN !!![/B]
|
[QUOTE=57 Mehmet;573684]türkiye liginde bir takim tanirim oda kirmizi beyaz rekleriyle süper ligde yer alan Sivasspor onlar bana türkiyede futbol heyecani yasatdilar.sikesiz hillesiz arinlarin teriyle birseyler yapmaya denediler Istanbul takimlarinin korkulu rüyasi oldular,bu sezon kötü gidiyoruz diye Sivasspor sevgisinden vazmi geceyim asla onlar bu gönlümün sevgisini kazandilar birdahada asla bu sevgi bitmeyecek ister basarili ol ister basariziz ben yürekliyim ve bir Sinoplu olarak Sivassporluyum.Aranizda oldugum icinde cok mutluyum[/QUOTE]
İşte yüreği mangal gibi bir kardeşimiz.helal olsun sana Sinoplu kardeşim.Biz de çok mutluyuz seninle beraber olmaktan... |
Kendi şehrinin takımını destekleyenlerin her zaman gözümüzdeki yeri başkadır...
Konyadan sevgiler, bir an evvel toparlanıp süperligin tozunu tekrardan attırmanız dileğiyle... |
[QUOTE=konyadana4201;573800]Kendi şehrinin takımını destekleyenlerin her zaman gözümüzdeki yeri başkadır...
Konyadan sevgiler, bir an evvel toparlanıp süperligin tozunu tekrardan attırmanız dileğiyle...[/QUOTE] Umarız ki dilediğimiz gibi olur. |
[B]sivaslı olmak ayrıcalık ister çünkü onlar karşılıksız sever......[/B]
|
Biz bu takımı şampiyon olsun diye sevmedik ! Şampiyonlar Ligine gitsin diye de sevmedik ! İster 2.lige hatta 3.lige düşsün biz yine Sivassporluyuz ! Her maçına gideriz, her kavgada savunuruz, her kampanyasına elimizden gelen parayı veririz !
1.lige çıktık diye bu takımı tutanlar ve şimdi 2.lige düşecek diye yerden yere vuranlar size sesleniyorum ! Öncedende tuttuğunuz o 3 büyük takımı tutmaya devam edin ve bizim Sivasımızdan elinizi çekin ! Biz bize yeteriz ! Her yerde her zaman en büyük Sivasspor demeye devam edeceğiz !!! Saygılarımla. |
Açılan bu konuya sadece 16 kişinin destek vermesi de ilginç ! Bilmem kaçbin üyemizden sadece 16 kişi mi bu yazılanı destekliyor ? O zaman zaten bitmişiz biz ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23. |