![]() |
Cevap: Faruk Bayar Yeniden Sivasspor'da
biz almadan yanlış hatırlamıyorsam kasımpaşa da süper oynuyordu..
bizde nedense dikiş tutturamadı... herşeye rağmen şuan ki hayrettinden çok iyi olur kanatta bundan eminim... |
[B]takım dökülürken
eski oyuncuları verdiklerine pişman olurken gidip murat erdoğanı da sattın ya helal olsun sn başkan!!! şimdi topla toplayabilirsen eski takımı, ya da saç baş yolmaya devam edelim [/B]:( |
faruk daha önce sivasta ne yaptıki ben çok çnemli bir başarısını hatırlamıyorum.
|
bu takıma sylla ile tum gelsin daha başka bir şey istemem...takım hemen toparlanmazsa ben de futboldan anlamıyorum...
|
FARUK,UN DÖNMESİ İYİ OLDU BELKİ ÖBÜR TOPÇULARIMIZDA DÖNER HAYIRLISI OLSUN...***
|
Haberde iletim hatası var, Faruk zaten kiralık gitmişti. buna transfer denemez yani.
|
Ankaraspordan ala ala Faruk Bayarı mı almışlar? pehhhh..........
|
Diallo'da Ankaraspora kiralansaymış zamanında keşke:D Faruk gibi o da geri dönerdi..
|
faruk bize ilk geldiğinde birşeyler değiştirmedi bir katkıda fazla bulunmadı
sıradan bir futbolcuydu bir tane hatırlamıyorum şu maçı faruğun sayesinde aldık diye sezon başı bülent hocamız kıralık olarak gönderdi şimdi geri geldi ben iyi oyuncuyum bülent hoca beni yanlış gönderdi ben buyum dedirtmek istiyorsa faruk bayar İŞTE HALEP ,İŞTE ARŞIN çıksın sahaya oynasın |
Gereksiz bir iş yapılmış. Alınacaksa tekrar söylüyorum, defansa adam alınmalı. Ankaraspor Risp'i dün serbest bıraktı. Bu adamı muhakkak almalıyız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |