![]() |
Cevap: TSL/Sivassporumuz-Kayserispor Tahmin ve Yor
[B]Allah yardımcımız olsun..........................[/B]
|
kayseriye verdim oyumu. diğer türlü yendiremiyoruz sivasımızı. belki işe yarar sivas kayseriye basar(Gol)
yakında kış kış cinler şarkısınıda söyleriz... işimiz bunlara kaldı. |
İşimiz Çok Zor İnşAllah 3 Puan Bizim Olacak:)
|
Her zaman derim Instanbul takimlarin dan puan alan Anadolu Takimlari bir sonraki hafta genelikle puan kayip etmislerdir.
Kayserispor dün FB yi II.yari sahadan sildi gereginden cok cok fazla efor sarf etti bizim maca kadar biraz zor toparalanirlar insallah da toparlanamazlar.:D Bundan dolayi kesinle yenecegiz diyorum Kayserisporu ama!! Bizim Futbolcular da yenmek iscin sahaya cikmalilar yoksa Hakem ile oynamak icin degil. |
[B]Kayseri zor gol yiyen bir takım. Kaleci Süleymanu'dan bir hediye de biz bekliyoruz. Ama bu kaleci Denizli kalesindeyken bizim maçlarda panter kesiliyordu.Neyseki yetenekli oyuncularımız vardı da gol atıyorlardı.Bu sezon zor gibi görünüyor.Skor tahminim Sivasspor : 1 Kayseri :1[/B]
|
sivas gibi bir takim ikinci lige dusemez ben inanmiyorum
ikinci yari oyle bir takim kurulacakki goreceksiniz serii yakalayinca hersey duzelecek |
Kayseripor.... çok ama çok zor ... Gönül Sivasspor kazansın istiyor ama bu takımla beraberlik bile iyi sonuç
|
[B]kayserinin tolunayın gazıyla maça fazlası ile asılacagını biliyorum...ama bu maçı mutlaka almamız gerek iyi bir seyirci destegiylede alacagımıza inanıyorum.allahın izniyle tabiiki[/B]
|
[B]TEK HEDEF GALİBİYET BAŞKA İHTİMAL YOK YANİ[/B]
|
[B]artık kayserisporu da yenelim eeee onu yenme bunu yenme kimi yenecek bu takım[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:44. |