SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Eriyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27743)

58musab58 08.11.2009 21:16

Cevap: Sivasspor Eriyor

hayrettin ersen petkoviç yasin uğur defolun şu takımdan yaaaaaaaa....yaw bu mbemba nerde bülent uygun bu takıma yazık etti dağıttı kaçtı....kamanan nie her maç ikinci yarı girior.

gül5858 08.11.2009 21:36

[B]Sivasspo'a bizler her zaman destek olduk ama hiç söz sahibi olamadık.
''Yazdık çizdik ama kendimizi hiç duyuramadık.
İşe yaramaz oyuncuların olduğunu biliyoruz dünyanın parasını alan içrat yok ortada.
Bir Apdurrahman Kamanan la bitecek bişiy değil takımda iş yok.
Biran önce başka careler aransın diyorum Teknik direktör değişikliğiyle olmayacağını yazmıştık ama ne çareki duyulmadık.[/B]

subasi29 08.11.2009 21:51

daha fazla erimesin,devre arasinda eriyenleri postalamak lazim

furky.b 08.11.2009 22:24

Petkovic&Yasin Sayesinde ; Yine Basit Komik Goller Yiyoruz..

sevda58 08.11.2009 22:27

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gol yedikten sonra hemen demoralize oluyoruz, ve gerisini getiremiyoruz, defans zaten yerle bir, devra arasi iyi tranfer yada transferler gerek..[/B][/FONT][/COLOR]

badger5858 08.11.2009 22:49

offff offffffffff Bülent Hoca bütün bunlar senin eserin....
ya bu takımdakilerin yanında bilmem kaç yaşındaki Muhammed Ali bile dünya yıldızı kalır...
1-Bülent Uygun'a
2-Bülent Uygun'un yaptıklarına dur demeyen yönetime
3-Takım bu haldeyken bile Bülent Uygun'a gitme diye yalvaran herkese YAZIKLAR OLSUN......

fatihtuztas 08.11.2009 22:54

hem de nasıl eriyoruz offffffffffff oooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff....:(((((

sewaz58 08.11.2009 23:19

Hocamız Hayrettin,Yasin,Ersen Martin gibi isimleri kadro dışı bıraksa şahsen en ufak eleştirim dahi olmaz...Sabırsızlıkla bekliyorum doğru kararın verileceği günü...

yigido Atilla 08.11.2009 23:41

Sivasspor 8 haftadir puan kaybediyor.Ankaraspor küme düsürülmüs defans ortasaha hattinda bir kac futbolcu takviye yapilabilirdi ama yapilmadi :confused: ???? Bülent hocaya haftalarca sabir edildi sonra bülent hoca Isik göremeyince kacip kendi kariyerini kurtardi. hatalar devam ediyor Baskanimiz sivassporun hocasini internetten buluyor :confused: muhsin hoca belki iyi cikip hepimizi yanitabilir öyle olmasini diliyoruz.. Bu Kadar yapilan hatalar zincirinden sonra, Liglerimizi taniyan sivassporun kadro yapimini arti eksilerini bilen süperligde calisan bir hoca neden düsünülmedi:confused: ????, Muhsin Hoca sezon basinda getirilmis olsa en azindan hoca istedigi futbolcular ile sezona baslamis olurdu su anda Muhsin hocaya suc bulmak dogru olmaz . Kayserispor 4 gol atmis isteseler 7-9 yaparlardi ama oyunu kontrol altina alip 90 dakikanin bitmesini beklediler. Mecnun Baskan tribünde oturmus tesbih cekiyor:confused:,Acaba Mecnun baskan ben neden bu kadar hata yaptim diye kendi kendine hic sormuyormu :confused::confused::confused:

talipmercan 08.11.2009 23:50

[QUOTE=stain;580640]bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,

1) ersen martin,

2) hayrettin,

3) yasin,

bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi....

diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler...

bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor....

artık bu adamlar gitsin.... yeter be...[/QUOTE]
Bu tesbitine sonuna kadar katılıyorum arkadaşımın.Bu isimlerin derhal kovulması lazım.Yeter artık ya şamar oğlanına döndük gelen giden yeniyor.Hele şu çakma stoper Yasin ÇAKMAK yokmu adeta Sivasspor defansına yerleştirilmiş Truva atı gibi.Her an hata hata hata.Görmüyormusunuz artık atın bu herifi yeter artık tahammül edemiyoruz.Kümeye gidiyoruzzzzzz beyler uyanın gaflet uykusundan.Bugün yarın ha düzeldik ha düzeleceğiz masallarına inanmıyoruz artık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43.