SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27745)

Kokomo 08.11.2009 20:16

Cevap: Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik

Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülent hocaya gıkını çıkartamayan Başkana,
Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına,
Kurdugu ve oynattığı sisteme kargaların bile güldüğü Muhsin Hocaya,
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !

Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ...

58_babacan_58 08.11.2009 20:25

[B]GOL YEME SORUNUNU ÇÖZERSEK BU TAKIMA BEN GÜVENİYORUM ÇOK İYİ YERLERE GELECEĞİMİZDEN EMİNİM.....[/B]

emin kara 08.11.2009 20:29

Bülent hocada aynı 11 .le çıkardı degişik birşey yok degişiklik sadece acıklamalarda oysa degişiklik oyunda olmasını bekliyoruz hocaya güvenmekten başka çaremiz yok takımımıza Allah bundan sonra yenilgi vermesin diyorum artık kaybetmekten bıktık

onur_sivas 08.11.2009 20:39

hocam siz bu takımı tanıyıncaya kadar iş işten geçecek..G.Antep maçını alan cihanla ibrahim şahin nerdeler?sezerle zita yedek oynatılırmı?her hafta değişik kadro olmazzz..biz içerdeki maçarı almak zorundayızz.bize fener bjk yada 6S dan alınan yada alınacak puanlar kurtarmaz biz rakiplerimi yenmek zorundayız..ideal 11 şu=Petkoviç-Abdurrahman-murat-sedat-faruk-ibrahim dağaşan-sezer-zita-musa-ibrahim şahin-kamanan(erman)..bir deneyin bakalım nasıl takım olacak..amatör ruhlu yasin hayrettin bu takıma zarar verir ancak kusura bakmayın duygusal düşünülecek zaman değildir..

Turan 59 08.11.2009 20:42

Muhsin hocam,biz sana güveniyoruz.Bu takım lig'de kalacak.

Ezgi 08.11.2009 20:50

takım çöküş içerisindeyken sayın Ertuğral göreve geldi.aynı zamanda da büyük bir sorumluluk üstlendi.zaman tanınmalı..

Borte Tarkan 08.11.2009 20:53

[QUOTE=Kokomo;580675]Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülent hocaya gıkını çıkartamayan Başkana,
Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına,
Kurdugu ve oynattığı sisteme kargaların bile güldüğü Muhsin Hocaya,
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !

Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ...[/QUOTE]

Bülent Hoca ve Muhsin Başkan hakkında çok yanlış düşünüyorsun.Bülent Hocayı kimi hatalarından eleştirebilirsin ama klübümüze yıllardır-2.ligden beri(menajerlik dönemini de say) hizmet vermiş,sivaslının canı ciğeri olmuştur.Muhsin Başkan ise,bu takımda benim tek güvendiğim,kaledir.

konartr58 08.11.2009 21:00

düşmüş olduğumuz koşullarda sayın ertuğral sivasspor için şanstır.bunu unutmayalım.
bülent uygun sivassporu labaratuvar gibi kullandı bozdu gitti.yüreği varsa sonuna kadar dursa idi ya.
mecnun başkan bülentin artık üstüne örtünmesin.bülent satılan futbolculardan ve alınan futbolculardan ne kadar para aldı onu açıklamasını bekliyorum.yoksa o da bu durumdan sorumlu olarak görülür.
ALLAHIM SİVASSPORLU TARAFTARLARA VE BU DEĞERLİ HOCAYA DEVRE ARASINA KADAR DAYANMA GÜCÜ VE SABIR VER.
bÜLENT UYGUN'UNDA GÖRDÜĞÜ GÖRECEĞİ GÜN SİVASTA GÖRDÜĞÜ GÜZELLİKLER OLUR.HEP O GÜNLERİ ARAR OLUR İNŞALLAH

sevda58 08.11.2009 21:14

[QUOTE]

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ;Kayserispor kusura bakmasın ama bugün bizi onlar yenmedi, biz kendimizi yendi dedi..

İkinci yarıda istekli oynadıklarını ifade eden Ertuğral, şöyle devam etti:

''İleri uç organize olmayı başarırken defansif anlayışımız inanılmaz kötüydü. Artık ağlamak geliyor içimden. Diyecek hiçbir şey yok. Herhalde bugün 3-4 maçlık gol pozisyonu yakaladık. İnanılmaz gol şansları kaçırdık. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.''

[B]Ertuğral, maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlarla futbolcuları arasında yaşanan gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti: [/B]

[B]''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı

[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][B]Genel olarak iyi oynadik, ama bazi hatalarimiz bize kotu maal oldu..

Muhsin hocamizin bunde hicbir sucu yok, ben Muhsin hocamiza guveniyorum,

en cokta taraftar hakkinda yaptigi aciklamayi begendim, en sonunda bizi anlayan cikti,

bence hocamiz cok duygusal bir insan... [/B][/FONT]

basel58 08.11.2009 21:20

[QUOTE=efendigardaş;580604]BIKTIK ARTIK ERSEN MARTİN VE YASİN BU TAKIMDA OYNAYAMAZ KAMANANLA BAŞLASAK SONUÇ BU OLMAZDI...***:)[/QUOTE]

katiliyorum ve herzaman söylüyorum hocam lütfen su ersen martini gönder paffffffff takimla ciksin antremanlara a takima almaaaaa :mad::mad: hic bir faydasiii yokkk

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19.