![]() |
Cevap: Yıldız : Futbolu Özledim
[B]''Bu arada aldığın kiloları biran önce ver seni bekleyen Sivasspor ve taraftarı yine temsil et.
Senin attığın o golleride biz unutmadık. [/B] |
[QUOTE=superglam;585131]Memedim....
Bütün şehrimiz ve ailelerine Gökyüzünde kara kara bulut dizilmiş Anaların gözlerinden yaşlar süzülmüş Yaş diye kan akıtsan geri gelir mi? Genç yaşında insan böyle sakatlanır mı? Can Memedim Can Memedim Üstün başın kan Memedim Neden gittin uzaklara Bekliyorum, dön Memedim Daha henüz şampiyonlor ligine doymadan Başımızı bir yastığa koymadan Duramadın kahpe sakatlık, Yiğidime kıymadan!.. Koç Memedim Koç Memedim Kabullenmek güç Memedim Seni sakat eden darbe Başına bir taç Memedim Başımızı dizlerine yaslayamadan Kınalı kuzuları besleyemeden Koklamadan bir kez olsun gülümü Kahpe sakatlık layık gördü ayrılığı Ah Memedim Ah Memedim Halimiz eyvah Memedim Nasıl verdik hastanelere Seni geçen sabah Memedim Yüreğimizde yanan alev söner mi? Deyin bana, giden geri döner mi? Sizin yüreğiniz böyle yanar mı? Gözlerimde yaş kalmadı, dökülsün Koca süper lig üzerime yıkılsın Çekilecek acı mı bu çekilsin. Yan Memedim Yan Memedim Sen sakatsın san Memedim Kelle hesabı sayıldı Verdiğin her pas Memedim Dayanır mı yüreğim bu azaba Kahpe sakatlık nasıl geldin gazaba Nasıl aldın ellerimden gülümü Neden verdin bize bunca zulümü Bu ne kader Bu ne alın yazgısı Yanık oldu aşkımızın ezgisi Ay yıldızlı bayrağın elinde gittin Şahadet kelimesi dilinde gittin Daha baharının yılında sakatlandın.. Bitsin bu düşüş, bu lig korkusu Görmüyor musunuz, düşen takımları.[/QUOTE] ......................................................................................... |
bizde seni özledik mehmet sen bizim yildizimizsin henrymizsin aslanim ikinci yari seni sahalarda görmeyi dört gözle bekliyorum
|
mehmet yıldız tabiki iyi bir futbolcu en kısa zamanda gesin ama koskoca sivasspor tek bir adama bağlı kalıyorsa , başımızı ellerimizin arasına alıp ciddi şekilde düşünmemiz gerekir!
|
mehmet yıldız en cabuk zamanda takıma dönersın ınsallah yoklugun cok ortada.
|
GARDAŞ İSTER SEVİN İSTER SEVMEYİN AMA OLMUYOR MEHMET SİZ SIVAS SPOR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:37. |