SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Da Silva Sivas'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27907)

sivasli215 07.12.2009 20:11

Cevap: Da Silva Sivas'ta

[B]bu noktadan sonra daha titiz davranmalıyız ve işi bilen adamlarla transfere yön vermeliyiz

yoksa yasin, uğur ,ersen gibi adamları takıma eklersek bankasyaya sezon bitmeden gideriz...[/B]

Besyo_cu 07.12.2009 20:13

[QUOTE=karamik;586864]Urfali İbrahim Ülüm denen bir forvet vardı ne oldu ona yaw kayıp :)))[/QUOTE]

[QUOTE=mertcan69358;586868]evet o urfada3 yıl üst üste gol kralı oldu o da forma şansını bulmalı artık[/QUOTE]

[B]İbrahim Ülüm Sezon başı Diyarbakırspor'a kiralık verildi.[/B]

gül5858 07.12.2009 20:38

[B]Denenerek alma konusu bu iyi fikir.
Ama denenirken oynadığı oyun arkadaşları dökülüyor bu futbolcu iyi olsada spor takım işi başarılı olmak birlikte oyun sergilemeden geçer........[/B]

furky.b 07.12.2009 20:47

Adamda Alanzinho Tipi Var :D Adida Alan.. Insallah Onun Gibi Bir Oyuncumuz Olur :D Hayirlisi..

mucahitbaba58 07.12.2009 20:47

[I]bende futbolcunun denenmesinden yanayim aksi taktirde gumburtuye gideriz onemli olan kimin yerine hemen alisip katkida bulunabilecegi bence cok guzel bir karar [/I]

mucahitbaba58 07.12.2009 20:51

[QUOTE=Besyo_cu;586873][B]İbrahim Ülüm Sezon başı Diyarbakırspor'a kiralık verildi.[/B][/QUOTE]

hayir benim duydugum kadariyla sakaryasporda kiralik oynuyor yada sattik yada beless verdik
adamida yerinden ettik :Sne umutla gelmisti sivasa

mucahitbaba58 07.12.2009 20:56

yonetim bu konuda cok akilli
en azindan gol atarsak samba yapan biri lazim bi bakarsiniz adam super cikar
bizim hoca anlar adamindan siz burda yorum yazin durun ama icinz rahat olsun arkadaslar yonetim kararli herseyi duzeltmeye

refikpura 07.12.2009 21:19

[QUOTE=mucahitbaba58;586905]hayir benim duydugum kadariyla sakaryasporda kiralik oynuyor yada sattik yada beless verdik
adamida yerinden ettik :Sne umutla gelmisti sivasa[/QUOTE]

arkadasım Diyarbakırsporda ibrahim ulum. Bülentin getirip şans vermeden yolladıgı bi ton futbolcudan biri sadece.. Sivasta ki diyarbakır maçında oyuna sonradan dahil olmuştu. Sanırım maçlara pek gitmiyosun. Yeni transfere gelince türkiyeye geçmiste hiç degeri olmadan gelen ve daha sonra Türk yapıp milli takıma soktugumuz aurelio örnegi var.. Neden yani denenmeye gelen futbolculara kötü gözle bakılır anlmaıyorum. Sezon başında para verip aldıgımız ve bir çok maçta bize yararlı olan cihan yılmaz 2. lig takımı olan karşıyakaya denenerek geldi.. Bi görün sonra yorum yapın bence.. Ayrıca tipine bakarak iyi topcu diyenlerede gülüyorum.. Bi orta yol bulun bence adamı bir kez izleyin sonra yorum yapın :)

Murat ARICI 07.12.2009 21:21

İBRAHİM ÜLÜM DİYARBAKIRA KİRALANDI BU OYUNCUDA BOŞ OYUNCU DEĞİL DEMEDİ DEMEYİN BEĞENMEYENLERDE ZARAR VEREN YORUMLAR YAPMAK YERİNE SUSSUNLAR..

noname87 07.12.2009 21:51

bu brezilyadan gelen oyuncularda genelde fizik yetersizliği var Türkiye ligini kaldıramıyorlar serbest oynayacak tüm takım bir adama çalışırsa ancak öyle oynuyorlar misal fenerde alex başarılı galatasarayda elano başarısız antepte tabata başarılı beşiktaşta başarısız gözüküyor brezilyalı transferi saçma geliyor kuzey afrika asıllı fransızları getirme projesi nasıl iyi sonuçlanmadı bunlar da boş çabalar bizim orta afrika pazarına yönelmemiz lazım belçika liginde bir ton adam görüyorum 21-22 yaşında zenciler adamlar oynatıyor sonra büyük klüplere satıyorlar büyük gelirler elde ediyorlar bu adamların çoğu da müslüman belçika liginden önce Türkiyeyi tercih etmemeleri için bir sebep yok

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54.