SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   IŞIKLANDIRMA NE ZAMAN YAPILACAK? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2804)

Yigido58_NL 18.10.2005 15:06

BU NASIL SIVASLILIK BE???????????//

[QUOTE=yusuf_07]VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ.
DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE

SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR....

6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ..

[B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B][/QUOTE]
SEN SIVASLI OLAMAZSIN PIS FENERLI,GELME SIVASA,GIT FENERIN SITESINDE TAKIL SIVASLILIK BUMU LAN?
HERIF SIVASLIYIM DIYOR GELMIS BURDA FENER GIBI ADI BIR TAKIMIN PROPAGANDASINI YAPIYOR.

yusuf_07 18.10.2005 15:10

[QUOTE=serkan20m][B]senin gibi sivaslı olmaz olsun o maçta feneri yenersek ben göreceğim senin mor yüzünü[/B][/QUOTE]
SAYGI DUYARIM.....MAÇTAN SONRA YENİLEN O ANKİ RESMİNİ SİTEYE YOLLASIN.

karlidag 18.10.2005 15:16

En büyük Sivasspor

Arkadaşlar hepinizin dileklerine katılıyorum, Galatasaray'a şanssız bir şekilde yenildik ama inşaallah Fenerbahçe'yi yenip başarılarımızın tesadüf olmadığını gösterelim. Ayrıca o tarihte bütün imkanları zorlayıp sivasımızda olmayı istiyorum. Hem etli ekmeği hem sivası çok özledik bu vesileyle hasret gidermiş oluruz. Tüm site sakinlerine selam ve saygılar.

ygd 18.10.2005 15:20

[QUOTE=Yigido58_NL]IYI HASTA 12 KASIM DIYE HICBIRYERDE YAZMIYORKI NEDEN DUZELTME YAPILMIS?[/QUOTE]
EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!!

Yigido58_NL 18.10.2005 15:24

[QUOTE=ygd]EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!![/QUOTE]
TAMAM OZAMAN,BENDE BAKIYORUM HERHANGI BIR YANLISLIK YOK NEDEN DUZELTME YAPILMIS DIYE SORUYORUM KENDIME.
TAMAM OZAMAN.

MERİÇ 18.10.2005 15:26

SİVASSPOR:1
fenerbahçe:0
MAÇ İNŞALLAH BÖYLE BİTER:::::::::::::::

Arif Coşkun 18.10.2005 16:01

SUSKUN DEĞİL BAĞIRAN TARAFTAR

Ben iddia ediyorum Sivasspor büyük denen takımlara Sivas'ta zor anlar yaşatacak. Fener maçıda onlardan biri olacak. 1 sıfırda olsa o maçı Sivas alacaktır. Adındanda sık sık söz ettirecektir. Yeterki taraftar doldursun stadı. Uğultusundan bile titresin fenerlinin dizleri.
Sen işini bilirsin Sivassporum. BAŞARILAR

balici 18.10.2005 16:03

İNŞALLAH

ZANNETMİYORUM AMA FENERİ YIKACAĞIMIZI.

ercan_dpinar 18.10.2005 18:15

en büyük SİVAS

FİLENİN SULTANLARI (fb)sivasta dağılacak eeee nede olsa yiğidin harman olduğu yere geliyor kızlar görünce bizim yiğidoları bacakları dolaşacak bacakları titreyecek kızlarımızın haliyle yenilgide kaçınılmaz olacak

mustafayildirim 18.10.2005 18:23

şampiyon sivas

en kötü berabere diyorum gardaşlar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07.