![]() |
BU NASIL SIVASLILIK BE???????????//
[QUOTE=yusuf_07]VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ. DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR.... 6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ.. [B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B][/QUOTE] SEN SIVASLI OLAMAZSIN PIS FENERLI,GELME SIVASA,GIT FENERIN SITESINDE TAKIL SIVASLILIK BUMU LAN? HERIF SIVASLIYIM DIYOR GELMIS BURDA FENER GIBI ADI BIR TAKIMIN PROPAGANDASINI YAPIYOR. |
[QUOTE=serkan20m][B]senin gibi sivaslı olmaz olsun o maçta feneri yenersek ben göreceğim senin mor yüzünü[/B][/QUOTE]
SAYGI DUYARIM.....MAÇTAN SONRA YENİLEN O ANKİ RESMİNİ SİTEYE YOLLASIN. |
En büyük Sivasspor
Arkadaşlar hepinizin dileklerine katılıyorum, Galatasaray'a şanssız bir şekilde yenildik ama inşaallah Fenerbahçe'yi yenip başarılarımızın tesadüf olmadığını gösterelim. Ayrıca o tarihte bütün imkanları zorlayıp sivasımızda olmayı istiyorum. Hem etli ekmeği hem sivası çok özledik bu vesileyle hasret gidermiş oluruz. Tüm site sakinlerine selam ve saygılar.
|
[QUOTE=Yigido58_NL]IYI HASTA 12 KASIM DIYE HICBIRYERDE YAZMIYORKI NEDEN DUZELTME YAPILMIS?[/QUOTE]
EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!! |
[QUOTE=ygd]EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!![/QUOTE]
TAMAM OZAMAN,BENDE BAKIYORUM HERHANGI BIR YANLISLIK YOK NEDEN DUZELTME YAPILMIS DIYE SORUYORUM KENDIME. TAMAM OZAMAN. |
SİVASSPOR:1
fenerbahçe:0 MAÇ İNŞALLAH BÖYLE BİTER::::::::::::::: |
SUSKUN DEĞİL BAĞIRAN TARAFTAR
Ben iddia ediyorum Sivasspor büyük denen takımlara Sivas'ta zor anlar yaşatacak. Fener maçıda onlardan biri olacak. 1 sıfırda olsa o maçı Sivas alacaktır. Adındanda sık sık söz ettirecektir. Yeterki taraftar doldursun stadı. Uğultusundan bile titresin fenerlinin dizleri.
Sen işini bilirsin Sivassporum. BAŞARILAR |
İNŞALLAH
ZANNETMİYORUM AMA FENERİ YIKACAĞIMIZI.
|
en büyük SİVAS
FİLENİN SULTANLARI (fb)sivasta dağılacak eeee nede olsa yiğidin harman olduğu yere geliyor kızlar görünce bizim yiğidoları bacakları dolaşacak bacakları titreyecek kızlarımızın haliyle yenilgide kaçınılmaz olacak
|
şampiyon sivas
en kötü berabere diyorum gardaşlar...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07. |