![]() |
Cevap: Sezer Gidiyor Engin Geliyor
[B]Sezer'i tutmak daha mantigima geliyor...
Hayirli Ugurlu olsun...[/B] |
engin cok iyi bir oyuncu ve sezerinde eski performansı yok sezeri hoca ilk 11 de düsünmüyor zaten bence iyi takas olur yapalım...
|
Engin inanılmaz bir yetenek!Canlı olarak seyrettim 1-2 kez.Eğer aklını başını devşirrise çok fayda sağalr!
|
enginin futbolculuguna kimse birsey diyemez o yetenek baska avrupalida olsaydi dünyanin sayili futbolculari araasina girerdi.
gel gelelim eger bizden sezer gideceksi gitmesi gerekiyorsa engini alabilir vede yarim sezon cok iyi parlatip paraya cevirebiliriz birde eger engini iyi motive edersek bize 1-2 mac kazandirsin yeterli. birde ben suna inaniyorumki sivasspor diger takimlar gibi degil disiplin konusunda bizde belkide hic sorun cikarmayabilir ayriyetten engin sadece genclerbirlgiinde sorun yasadi ordada cavcav var yoksa ne eskisehirde nede trabzonda problem yasadi yani engin problem yasadigi hoca tahmin ediyorum mesut bakkal veya samet aybaba idi bunlarda herzaman problem yasamaya uygun hocalar.suan bile manisa da sezer öztürk problemi var hersey iki tarafli. belki engin bizde hic problem cikarmadan camianin gönlün kazanabilir. birde bu devre sonu sezer belli bir paraya serbest kalabiliyor nun icinde yönetim elinden cikarip kara gecmeyi planliyor bizim yönetim cok seyleri hesap ediyor zarar ederken onlari kazanc saglamayi düsünüyorlar. insallah ney hayirlisi ise o olur. |
selam tüm yigidolar yeni yiliniz kutlu olsun.insallah 2010 sivassporumuz icin hayirli bir yil olur gecen seneki günlerimize geri döneriz...sezer engin takasina gelince sezer cok iyi bir futbolcu bence 10 tane engin eder.engin iyi ama cok sorunlu keske düzelse faydali olur ama sezerin kalmasindan yanayim.
|
inşallah haber doğru değildir.Sezer bu sene formsuz doğru ama takasın gerçekleştiği kişi tam bir baş belası.Engin hiçbir takımda barınamaz hele sivassporda hiç.Böyle sorunlu topçulara ihtiyacımız yok.Alınmaması daha isabetli olur.
|
engin yerine tjikuzu gelsin tjikuzu enginden daha iyi oyuncu bence sizce nasıl
|
duygusal davranmaya gerek yok... Bence şu anki sezer'le , engin'i kıyaslamak çok saçma olur...İleride çok iyi bir oyuncu olabilir diye sezer'de ısrar etmek gibi bir lüksü yok Sivasspor'un...Şurda topu topu 17 maç kaldı...bank asya'da sezer'in yeteneğine ihtiyacımız var diyorsanız onaa lafım yokk....engin'in kişiliği konusundaki yorumlara bende katılıyorum ama bu kadar yetenekli bir oyuncu için böyle bir riske girilebilir...Kısacası aslı varsa bu takas hemen gerçeklestirilmeli..
Ayrıca trabzon'daki tijikuzu'da bizim orta sahaya ilaç gibi gelir.... |
hayır ya engin serserisimi gelecek
|
artık transferde hata yapma şansımız kalmadı umarım doğru bi transfer olur ve faydalı olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:37. |