![]() |
Cevap: Yeniçeriler Atkı Anketi
[B][QUOTE=enesarslan;596739]bütün taraftar grupları demekle bir örnek vermek arasında hiç bir fark yoktur. buraya herkes görüşünü yazar.. bu tür ithamlardan kaçınmanızı tavsiye ederim ;)[/QUOTE]
Sen Olayı Kavrayamadın Her Halde... Konu Başlığı 'Yeniçeriler Atkı Anketi' ... Yani Burada Yapman Gereken Şey Anketi Oylayacaksın Begendigini Sectiginin Niteliklerini Belirteceksin , Yada Begenmediysen Begenmeme Nedenini Soyleyeceksin , Yada Hepsinin Dışı Konuyu Fifilemeyip Direk Çıkış Yapcaksın... [U]''6-Boarda yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir.''[/U] Bu 20 Maddelik Site Sözleşmesinin 6. Maddesi... Bizim Konumuzda Atkılarımızı Nasıl Yapalım Öneriniz Varmı? Olmadığına Göre Buralarda Örnek Vermenede Gerek Yok...Anlayarak Oku Anlarsan Anladığınla Kal.Anlamazsan Artık lakasız Mesajlar Yazıpta Görüntü Kirliliği Yapmayalım Karşılıklı... [QUOTE]OsMaN1674 Nickli Üyeden Alıntı Neden sadece grup üyelerine veriyorsunuz bende almak istiyorum eğer 3 numaralı atkı olursa[/QUOTE] Sevgili OsMaN1674... Gurup Dışına Vermeyeceğiz Çünkü;Bu İşler Belli Bir Maddi Külfet Karşılığı Yapılıyor ve Bu Maddi Külfeti Siz ve Başkaları Karşılasanız Bile Sizlere Atkı Verdiğimiz An Gurup ve Bu İşleri Yapan Arkadaşlarımın Adı Rantçıya Ticaricilere Çıkacaktır.Bunu Siz Yapmazsınız Başkası Yapmaz Ama Bizzat Kasıtlı Olarak Yapacak Çok Kişi ve Topluluk Olduğunun Farkındayız ve Asla Bu Yanlışa Düşmeyeceğiz...Sadece Gurubumuza Urun Yapacagız ve Stadyumdakı Renk Ahengine Bi Nebze Katkıda Bulunacağız...Biz Bu İşi Gönülden Severek Yapıyoruz.Yaptığımız Bu Fedakarlıklar Sonucunda Sağdan Soldan Çatlak Ses Duymaya Tahammülümüz Yok.Bunun İçinde En Az Hata ile Yola Devam Edeceğiz... Anlayışınız İçin Teşekkür Ediyoruz...[/B] |
hepside çok güzel ama 3.cü atkı dahada bi güzel :) yeniçerilerin tekrar dönmesine çok sevindim.
|
bencede enqüzeli 3. sü
madem sadece üyelere verecekseniz burdakilerin görüşüde önemli değil burdakiler ne derse desin sadece gruptakilerin dediği olacak .... bu sitedekilerin %90 nı bu atkılardan almak isticektir..sizin satmanızın da rantla alakası yoktur...millete bedava vercek haliniz yok..bunun bedeli olacaktır...tekrar dönmenize çok sevindim |
burda ayrımcılık yapmış oluyonuz milleti soğutuyonuz grup ömür boyu 100 kişimi kalacak örneğin sivasdaki diğer gruplarda atkı polar cıkartıyolar bir magazayla anlaşıp satıyolar ve atkıyı yada poalrı alanlar kendilerini o grubun bir parcası olarak görüyolar
|
[QUOTE]bencede enqüzeli 3. sü
[B] madem sadece üyelere verecekseniz burdakilerin görüşüde önemli değil burdakiler ne derse desin sadece gruptakilerin dediği olacak .... bu sitedekilerin %90 nı bu atkılardan almak isticektir..sizin satmanızın da rantla alakası yoktur...millete bedava vercek haliniz yok..bunun bedeli olacaktır...tekrar dönmenize çok sevindim[/QUOTE] Sanırım siz açıklamaları yeterince okumuyorsunuz.Neden sadece grup üyelerine vereceğimizi açıkladık.Buna rağmen bize laf edenlerde art niyet vardır.Burda da Yeniçeri camiasından üyeler var.Bu sitede her konuya her üye saygı kurallarına uyduğu taktirde yorumunu yapabilir.Biz tutup 1000 tane atkı üretemeyiz ki her isteyenin isteğini yerine getirelim.Konuyu lütfen çarpıtmayın..İnşallah 2.seride isteyen kardeşler atkılarını alabilirler...[/B]. [QUOTE]burda ayrımcılık yapmış oluyonuz milleti soğutuyonuz grup ömür boyu 100 kişimi kalacak örneğin sivasdaki diğer gruplarda atkı polar cıkartıyolar bir magazayla anlaşıp satıyolar ve atkıyı yada poalrı alanlar kendilerini o grubun bir parcası olarak görüyolar[/QUOTE] [B]Bunca zaman tribün hayatta en önemli işleri haline gelmiş bir Yeniçeri Camiası başından geçen bunca badireye rağmen tribünden ve sivasspordan soğumuyorda,bu sitenin üyeleri mi bir atkı alamayacakları için sivasspordan soğuyacaklar. Burdan anlaşılması gereken şudur.Tribünde en iyisi olduğumuz gibi,tribün kültüründe de en iyisi biziz.Kardeşlerimiz atkılarımızı o kadar beğenip almak isterlerse gelsinler ben onlara alacağım 1 atkıyıda hediye edeyim.Tasarımlarımız devam edecektir,almak isteyen kardeşlere elimizden geldiğince yardım edeceğiz.Ama öncelik grup üyelerimizedir.Çünkü onlar stadda 90 dk gırtlak patlatacaklar.Sonrasında sizlere de inş. hediye ederiz atkıları.[/B] |
abi kesinlikle 3 onada herkes sever biz ölürüz yazarsanız çok güzel olur şimdiden hepinize kolay gelsin
|
[B]gereken sözleri sinan kardeşimiz ve yener kardeşimiz söylemiştir [/B]
|
[B]3 [/B]numaralı atkı modeli güzel, ama ben oyumu[B] 4[/B] için kullandım..:)
3. figürdeki elemanın atkı kumaşında nasıl duracağından emin olamadım..:) Ve Yener bu atkılardan bende istiyorum..:D |
[B]tasarımda emeği geçen başta yener abi olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.[/B]
|
[QUOTE=enesarslan;596739][B]Konuyla Alakasız Olarak Buraya x Gurup Atkısı Diye Atkı Konulduğu Zaman Dam Üstünde Saksağan Pozisyonu Oluyor..[/B]
bütün taraftar grupları demekle bir örnek vermek arasında hiç bir fark yoktur. buraya herkes görüşünü yazar.. bu tür ithamlardan kaçınmanızı tavsiye ederim ;)[/QUOTE] İstanbul özentisi olmakdan da sız kacınınız derım... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:20. |