![]() |
Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-Sivasspor
Yarınki Giresun maçını seyretmeden yorum yapamam dedim. Sevda ısrar etti yap diye.berabere biter diyorum...
|
2-2 berabere kalırız inşallah beraberliğe üzülmeyiz.
|
Takımımız hazır değil.Bu maçı,fb maçını hatta Dyar maçını bile kaybedebiliriz.Bize lazım olan biraz sabır!
|
trabzondan en az 1 puan cikarmaliyiz ilk yarinin rovanşini almaliyiz aramiza yeni katilanlarla gücümüze güç kattik inşallah 3 puanla döneriz
|
[QUOTE=oNuR;597863][B]Trabzonsporu yenelim kime yenilirsek yenilelim!Şahsi görüşüm[/B][/QUOTE]
[B]aynen kardeşim bende diyorum ki şu lazoları yenelim ondan sonra gerkerise ilk 10 a bile girmeyelim üzülmem..ama şu tirabzonu yenelim gardşalrım...[/B] |
BIZIM SIVASSPORU ISTEMEYEN CEKEMEYEN LERIN IK BASINDA LAZSPOR GELIYOR ONUN ICIN TRABZONU YENELIM BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM BIZIM BU HALDEDE YENMEMIZ ZOR GBI AMA ISTERSE KUME DUSSUN TRABZONU YENSIN OKADAR
|
[QUOTE=58SARKISLALI58;598059]BIZIM SIVASSPORU ISTEMEYEN CEKEMEYEN LERIN IK BASINDA LAZSPOR GELIYOR ONUN ICIN TRABZONU YENELIM BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM BIZIM BU HALDEDE YENMEMIZ ZOR GBI AMA ISTERSE KUME DUSSUN TRABZONU YENSIN OKADAR[/QUOTE]
Tamam lazlari yenelim hatta ilk 10 a bile giremiyelim ama dusmeyelim be abi :D Zaten bizi cekemiyenlerin basinda bu hamsilerle bastirma kafalar geliyor...:D siz anladiniz onu :D |
çok zor olacak ama bu maçı kazanmamız veya puan almamız ligteki geleceğimiz için çok önemli, ama benim umudum çok yok, kötü oynuyoruz...
|
[B]en büyük hayalim TS,yi yenmek.:)[/B]
|
TRABZONA GÜNÜNÜ GÖSTEREKLİM..2-0 ALIRIZ..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:31. |