SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 4-3 Giresunspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28215)

birdokuzaltiyed 17.01.2010 14:20

Cevap: Sivasspor 1-3 Giresunspor

Yazıklar olsun... Yazıklar olsun.... Yzaıklar olsun... YUUUUUUUHHHHHHHH.YAZIKLAR OLSUN .... KEPAZELİK BU... YAZIKLAR OLSUNNNNNN...

adres58 17.01.2010 14:21

[B]Kendi sahanda 3 gol yiyorsun ve bir alt lig takımından... Hey gidi Bilica sen nelere kadirmişsin bee... Anlaşılan o ki bizim takımın defans kurgusunun da komple değişmesi lazım... Sadece Murat ve Sedat haricinde... [/B]

gönlüm5873 17.01.2010 14:22

Olur yenilebilirizde hemen bela okumakmı gerekiyor?Sakin olalım lütfen...

astaravisa 17.01.2010 14:22

vay anasını yaa. bide Trabzonsporu yeneceğiz diyoruz :mad:

Elbeyliliyiz 17.01.2010 14:24

Fikret ünsal beyefendiye armagan ediyorum bu üc golü. Milletvekkileriynen ugrasmaktan kendi isini yapmayi unutmus yazik... Ne hale düstük...

SempaticH 17.01.2010 14:24

yav kardeşim defansa bak be faruk uğur hele hele yasin bu ne kardeşim mahalle takımına bile koymam

ofozturk 17.01.2010 14:25

tüh be. aldıgınız paranın hakkını verin biraz. utandırıyorsunuz bizleri. ne yapın edin alın şu maçı

A.Turan Korkmaz 17.01.2010 14:25

Her işte bir hayır vardır. Eğer farklı yenseydik, tamam transfere gerek yok diye düşünülebilirdi. Bu maçta yensek de yenilsek de , yediğimiz 3 gol defansa , atamadığımız goller de forvete takviye gerektğini gösteriyor. İki transfer de kaliteli ve tecrübeli isimler olmalı. Bu transferlerden sonra yine birkaç maç taraftarın sabretmesi gerekiyor. Oyuncular birlikte oynamaya alışacaklar. Giresuna yenilirsek üzülürüz evet ama asıl mesele lig maçlarında kaybetmemek. Bu maç alacağımız son büyük ders olur inşallah. Bir daha da sahamızda mağlup olmayız.

özsivasli1903 17.01.2010 14:27

yönetim ne yapip edip iki defans oyuncusuyla görüsüyoz diyolardi onlari alamsi lazim... birde forvet kesin alinmali bu takima... orta saha süper ama her gecen top gol pozisyonu olursa orta saha ve forvet hatta kaleci ne yapsin...
defansa adam sart biraz paraya kiyalim lütfen...

SempaticH 17.01.2010 14:27

bu takım böyle inat edilirse kesin düşer boşuna maça gitmeyelim bari giresun kim yav 3 tane gol yeniyor bakın şunu demeden geçemiyeceğim bu yasini görüyüm eğer yüzüne demezsem bana yazıklar olsun defol git be uğursuz derim bu ne be başımıza aslan kesildi geldi fıs oğlu fıs çıktı mahvetti takımıda halen biz onu koyuyoruz anlamıyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:17.