SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler Satışta. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28390)

joe cole 30.01.2010 16:16

Cevap: Biletler Satışta.

maç bıletlerı bıttı mı oyle bı duyum aldım da

armn 30.01.2010 19:25

çok ucuz biletler antalyada dün bjk maçında kale arkası 75 tlydi sivasspor çok uygun fiyatlara satıyor biletleri.

armn 30.01.2010 19:27

ve yorumlara baktımda buna bile pahalı diyenler var bence çok şanslısınız

A.Turan Korkmaz 30.01.2010 21:39

[QUOTE=ercan58.a;602765][B][COLOR="Blue"]evet yigidolar rezilligimizi izlemek için stadyuma koşalım trabzon bursa derken sıra fenerde buyrun[/COLOR][/B][/QUOTE]

Takım Eskişehir maçını alırken, ilk yarının son maçlarında puanlar alıyorken rezil miydi?
Skora göre yorum yapmak yanlıştır. Bizim takım Bursa maçındaki ilk 20 -25 dakikadaki oyununu 90 dakikaya yaysa, adaletli bir hakemle ve daha dikkatli bir oyunla her takımla kafa kafaya oynar. Bizim de isteğimiz o. Mahkum oynamamak, kafa kafaya oynamak. Yenersin, berabere kalırsın veya yenilirsin. Top yuvarlak. Fakat futbolun doğrularını sahada takımımızda görmek istiyoruz. Takım oyunu,toplu hücum anlayışı, takım savunması, zaman zaman oyunu soğutma, zaman zaman tempoyu artırma, yardımlaşma ve kademe yapma,özveriyle sakatlanma pahasına mücadele verme... vb. Bunlar daha evvel Sivassporumuzda olan ve şimdi de Muhsin hocanın otomatik! olmalı diye sözettiği şeyler. Ve bunlar da zamanla tecrübeyle birarada uzun süre oynamayla istikrarla ilgili.
Şu yarım sezonu bir atlatalım, ligde kalalım.
Eleştiri somut olursa kıymetlidir. 'Rezillik' sözü boyalı basının Sivassporumuza atmak istediği bir çamurdur.TVlerde, gazete köşelerinde takımımızdan averaj takımı gibi sözetmek isteyen çok hevesli var.Alay etmek istiyorlar. Biz birlik olup buna meydan vermeyelim. En azından kendi cümlelerimize dikkat edelim.Biz yapmayalım bari.

58sivas58spor58 30.01.2010 23:13

Biletler cok ucuz . ama iyi bi yandan !

sivastatlıbelam 30.01.2010 23:22

biizm yenmemiz için kesinlikle ilerde top tutmamız lazım.

seri pas yapamıyoruz u yüzden pas trafiğini rakip ceza alanı içinde yapmalıyız.
ara pasları orta sahada defans da değilde rakip yarı alanda yapmalıyız.

mehmet yıldız veya i.şahin mutlaka birisi oynamalı ve defansif oynamalıyız.

ahmetbaba 31.01.2010 00:00

haydi sivas uyuma.takıma destek zamanı.evinde kös kös oturma.haydi stada taraftar olmaya.

mucahitbaba58 31.01.2010 02:31

[QUOTE=58candide58;602782]istanbuldayım o yüzden maça gitme gibi bi şansım yok..ama olsaydı bu maça kesin gitmezdim..fener takımı yine dagıtacak..3-4 tane atar heralde yine..bu takımla fener karşısında galibiyet çook zor..ama umut var biraz işte..neyse kesinlikle gidilmez bu maça bir rezillik daha görmemek için..[/QUOTE]

[B]insanlarin azi torba degilki buzelim burda sacma seyleri konusma
bize o sacma dusuncelerini aktarmana hic gerek yok kimse senin yorumunu takmaz [/B]

oNuR 31.01.2010 02:39

[QUOTE=oquzh4n58;603900]sen macLara gıdıyomusunda ? bakıyomda sıvas dısı adamlar 50 mılyon olsn yok 30 mılyon olsun cok ucuz dıyorlar ucuz da uucuza bura sıvas zengın sehrı degılkı bn bı ogrencıyım 5mılyon ayırabılıyom anca kale arkasına gıdıyom her zmn arada maraton 50 mıylon olursa kım gıdecek kı ? toplasan 100ksıı gıder ve kombılker kımse gıtmez emın olun[/QUOTE]

Güzel arkadaşım öncelikle yazdığımı dikkatli okumanı öneriyorum.
Sivasta olduğum 2 sene boyuncada 2-3 maç dışında hepsine gittim.Sanırım fotograflarımı takip etmiyorsun.Neyse problem değil.

Benim söylediğim bizim tribünlerimiz değil.Rakip taraftar tribününden bahsediyorum.Dikkatli oku lütfen

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:46.