SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Onur Boluspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28434)

yiğidomustafa 01.02.2010 12:10

Cevap: Onur Boluspor'da

[B]Onur'un futbol hayatında başarılar dilerim(dileriz)...[/B]

shang 01.02.2010 13:31

iyi koşan basan bir futbolcuydu ama onu oynatmak için kesecek bir futbolcu yok dağaşanı kesmez kesse bile kadir varki ben kesinlikle dağaşanın yerinde olmasını düşündüğüm biri

Harbi Selim 01.02.2010 13:44

Kafamda saç kalmadı. Onuruda bozuk para gibi harcadık. Transfer harcamaları nedeni ile sağdan soldan para gelsin düşüncesi ve açık kapansın düşüncesi olabilir. Aynı YASİR ELMACI'yı harcadığımız gibi.

ercan58.a 01.02.2010 13:47

[B][COLOR="Sienna"]onur çalışkan bir futbolcu saga sola koşar durur bize bir faydası olmadı boluya hayırlı olsun[/COLOR][/B]

Besyo_cu 01.02.2010 17:24

[QUOTE=izmirligardaş58;604183]ya gerçekten bazılarımız futboldan anlamadan gaz verir gibi yorumlar yapıor vay üzülmüşmüş de bilmem nede ya siz bu kadar basit mi sanıyosunuz kadroda oyuncu tutmayı bu adam prof en kötüsü yıllık 100 bin alır katkısı yok verimi yok kaldıki sivasın en güzel günlerindede ara sıra gördük oyuna ahım şahım katksı yok soruyorum bizi kurtaracakmıydı bu kadar üzüldünüz istiyorsunuzki kimse gitmesin sivastan ii koleksiyon yapalım müzeye koruz hepsini[/QUOTE]

[B]Onur 'a verdiğin para ile hangi oyuncu gelir de Sivas'ta oynar bir araştır istersen.

Tamam aman aman bir oyuncu değildi ama hırısı ilse şimdi ki oyunculardan daha verimli olabilirdi hem bu malzemeden bu yemek çıkar anlatabildim sanırım...[/B]

oquzh4n58 01.02.2010 18:05

[QUOTE=izmirligardaş58;604183]ya gerçekten bazılarımız futboldan anlamadan gaz verir gibi yorumlar yapıor vay üzülmüşmüş de bilmem nede ya siz bu kadar basit mi sanıyosunuz kadroda oyuncu tutmayı bu adam prof en kötüsü yıllık 100 bin alır katkısı yok verimi yok kaldıki sivasın en güzel günlerindede ara sıra gördük oyuna ahım şahım katksı yok soruyorum bizi kurtaracakmıydı bu kadar üzüldünüz istiyorsunuzki kimse gitmesin sivastan ii koleksiyon yapalım müzeye koruz hepsini[/QUOTE]

nıye ogle dıyon adam kosan oyuncu genc daha kosan oyuncu hıc bı zmn kaybetmez yas gencse sıvasta kendıını dahada gelıstırrıdı

58^SiVaS^58 01.02.2010 18:49

ben onuru cok begeniyordum gine iyi oynuyordu :Dsimdi nabil var van heerden var cok kaliteli oyuncular ama hic birsey yapmadilar:mad:

SEVDAMSIN58 01.02.2010 18:55

UCUZ KURTARDIN BU KARMASADAN CUNKU GORULDUGU GIBI BIZIM TAKIMDA KIMIN NE YAPTIGI BELLI DEGIL MALESEF ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

ercan58.a 01.02.2010 19:12

[B]onura hayırlı olsun bu takımda bülente selam veren herkes gitsin bence

bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah[/B]

mustiiic 01.02.2010 20:51

sende araştır kardeşim. onur en az alan futbolcuydu. hiç bir kulüp bu kadar az vermez onur a adam onurluymuş iki yine de sabretti. ama bizimkiler sakatlandı diye yasir gibi harcadı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14.