![]() |
Cevap: İkinci Yarı Farklıydı
Mehmet'in geri dönmesi bizleri sevindirdi. Müthis gol atti ve ilk macina ragmen iyi performans sergiledi. Ilk yaridaki performansimizi ikinci yariya yansitamadik malesef. Basit goller yedik artik önümüzdeki Denizli maci ölüm kalim mücadelesi olacak bizim icin. 6 puan degerinde bir mac olacak. Insallah taraftar destegiyle bu maci alacaz.
|
mehmet yildizi zaman zaman elestirdim amma psimanim kendi adima ozur dilerim amma diger ruhsuzlarlada bu ligde kalacagimiz benim icin hayal araba birkeere takla atmaya baslamis bu is sanayide biter bizim sivasspor icinde sanayii bank asyaligi gibi gorunuyo defans diye birsey yok ortasaha zaten adini anmaya gerek yok en iyisi hoca sekiz kisi defans oynatsin ileri iki forvet koysun rakibe gecen top direk bizim kalede ortasahada bir adam yok be topa basacak ve ikincisi bu is muhsin hocaylada olmayacak gibi gorunuyo insallah yanilirim amma ne erman var ne kamanan var be hoca zaten defan elek gibi delik desik bari ileride forveti kuvvetli tutta rakip cekinsin sen rakibe gelin ustumuze bizden bi cacik olmaz dersen aha bole kani bozuklarin azina bizi sakiz edersin bir zenci getirdin aubeymi ne haltsa fransada takan yoktu sirf afrikali diye aldin adam kicini kaldiramiyo orta sahada zita vardi one oldu onuda bilmiyom valla gelecek karanlik....
|
basireti baglanmis bizim topcularin defansda top donup dolasip gol oluyo kendini gecen rakibi gorunce elini kaldirip ofsaytla kurtulmak isteyen bir defans kurgusuyla biz bisey yapamayiz hoca senden vazg ectim artik baskanin soyunma odasina inme zamani geldi bu is madem tatlilikla olmuyo basacaksin fircayi
|
bardağın dolu tarafına bakıyorum önce ilk yarı oynanan oyun benı cok umutlandırdı,onumuzdekı maclarda bu 45 dk yı 80-90 dk lara cıkarabılırsek,gule oynaya lıgde kalırız,amaa olurda bugun ıkıncı yarıdakı oynadıgımız gıbı oynarsak bızı bank asyadan kımse kurtaramaz.hocam acıl bu ıse cozum bulman lazım..
onumuzde en onemlı 3 macımız var ve hepsıde dusme yolundakı rakıplerımız.her bır mac 6 puan degerınde bızım ıcın.bu 3 hafta bızım boynumuzu bukmeyın.hersey bu 3 haftakı performansımıza baglı.. su felaket tellallarıda cıgırtkanlık yapacaklarına takımın arkasında dursunlar! |
EFSANE GERİ DÖNDÜ MEHMET YILDIZ BÜYÜK KAPTAN!
|
Bencede 1.yarıdaki oyunumuzla devam etseydik,onlar değil biz 5 tane atardık xD :(
|
Mehmet oyuncu teknik direktör ol. gerekirse başkan ol.
BİZİM YILDIZIMIZ |
ben anlamıyorum arkadaş trabzon bursa şimdide fener defans berbat abdurahman dereli yuzunde kaç tane gol yedik sı,on uç maçta muhsin hoca ggormuyormu bunu yoksa guvenecegi başka adammı yok takım da valla koylu hasan ı koy abdurahmanın yerine hiç yoktn ruhuyla oynasın trabzon maçını da sattı bence abdurahman ve birde ibrahim dagaşan var fener maçında ben adını hiç duymadım ama 90 dakka sahadaymış nereye kadar gider sivas bilmem ama ben artık sıkılmaya başladım allahtan hayırlısı diyelim.......
|
yıldızımız parladı hoş geldin kaptan...
|
[B]Çirkinlikler içinde ki tek güzel şey Mehmet Yıldız'dı...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:10. |