SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   3. Lig takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28623)

KOCYIGIT 19.02.2010 22:30

Cevap: FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü

[QUOTE=stutgart58;610721]iyi olmuş...anadolunun tek kralı SİVAStır....herkes haddini bilecek..![/QUOTE]

senin gibi sivasli olacagina olmaz olsun. Hic bize yakisiyormu? adamlar parasizliktan deplasmana gidememisler ligden dusurulduler. YAZIK OLMUS

KOCYIGIT 19.02.2010 22:38

[QUOTE=ŞaNLı SiVaSıM;610817]ANADOLUDA SİVASA HAİNLİK YAPANLAR CEZASINI ÇEKECEKLER
böyle gelip geçiçi takımlar işte böyle olur örnek:sakarya,kocaeli,aydın
TEK KRAL SİVASDIR[/QUOTE]

Allah bildigi gibi yapsin senin zihniyetini tasiyanlari. Bize taraftardan cok adam lazim. insan olun insan.

yıldız beldesi 19.02.2010 22:59

beyler bu erzurumspor için hiç üzülmeyin face de bi grup var anti sivas diye saçma sapan bi site kurucuları da erzurumlu ben de bu bilgiyi edinene kadar erzurumlularla bir husumetim yoktu ama bunu öğrenince erzurumlulara karşı bir antipatim oluştu özellikle erzurumspora

nuri_58 19.02.2010 23:07

herkes farklı bi yorum yazmış ne diyeceğimi şaşırdım.sevinsek mi üzülsekmi ? :confused:

yıldız beldesi 19.02.2010 23:11

neymiş sivasspor maç yaptığı takımlara yenilmeleri için yalvarıyormuş futbolcularımız acayip derecede ağza alınmayacak şekilde küfür ediyolarmış da futbolda yalvarmaya sonmuş da ya okuyunca küfür etmemek için insan kendini zor tutuyo ama bu da SİVASSPORUN KISKANILACAK BAŞARILARA İMZA ATTIĞINI GÖSTERİYOR erzurumsporun böyle bir başarısı var mı 3 sene süper ligde maç yapmalarından başka işte aga bize kafa tutabilirler mi GÜZELİN DEDİKODUSU ÇOK OLURMUŞ

mavii 19.02.2010 23:16

show tvyi protesto edin beyler trabzonlu adama programa çıkarmış
sivasın alehine konuşmaya başlar kesin

yıldız beldesi 19.02.2010 23:20

[QUOTE=KOCYIGIT;610834]senin gibi sivasli olacagina olmaz olsun. Hic bize yakisiyormu? adamlar parasizliktan deplasmana gidememisler ligden dusurulduler. YAZIK OLMUS[/QUOTE]

herkes haddini bilsin hakkatten, herifler bilmem kaçıncı ligde bizim hakkımızda ileri geri konuşuyo tamam takımlara saygımız var ama böyle kişiliksizler de haddini bilsin üstelik bu kişiler küçük kişiler bir. ben yorum yaparken sinirlendim ve herife hakaret ettim sonra o da benim ölmüş babama laf edince ben özür diledim ve yazımı sildim tabi aynı davranışı ondan da bekledim. ama bu insanlar KÜÇÜK ve KİŞİLİKSİZ oldukları için aynı büyüklüğü gösteremediler. ben de lanet ettim ve çıktım böyle kişilere karşı antipatim oluşacak tabi.....

nuri_58 19.02.2010 23:22

önyargılı davranmayın herşeyede...........

yıldız beldesi 19.02.2010 23:24

ben onu bunu bilmem de tek büyük takım sivasspor tek büyük taraftar sivasspor taraftarı. (insaniyet olsun kardeşlik olsun taraftarın sıcaklığı olsun)

yıldız beldesi 19.02.2010 23:25

hiçbir şeye ön yargılı değilim erzurumspor ve trabzonspor hariç

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:45.