SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   NEREYE GİDİYORUZ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28686)

yigidoss 28.02.2010 00:00

Cevap: NEREYE GİDİYORUZ?

Hepimizin içi yanıyor hepimiz gülemez olduk. Artık ne olacak halimiz diye düşüne düşüne kafayı yiyeceğiz. Artık ligin sonu gelse de ne olacaksa olsa yerimizi bilsek diye düşünüyorum şahsım adına. Bazı arkadaşlarımız demiş ki Kasımpaşa'dan da mı kötüyüz? Diyarbakır'dan da mı kötüyüz? Evet arkadaşlar konuyu açan gardaşımızın da dediği gibi "KRAL ÇIPLAK" ve biz şu anda ligin en kötü takımıyız. Oynanan oyunlara bakarak ligden düşmeyi hak eden tek takımız. Bunun için hocayı suçlayabilir miyiz? Evet suçlayabiliriz ama tamamen suçu hocaya atmak vicdansızlık olur. Evet 19 maç olmuş ve ortada bir oyun yok. Ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil. Sahada ruhsuz, isteksiz oyun oynamayı unutmuş futbolcular "güruhu" dolanıp duruyor. Düşünün bel bağladığımız kurtarıcı dediğimiz Mehmet YILDIZ ımız bile ruhsuz bir şekilde dolanıyor sahada. Her seferinde taraftarı suçlardık böyle taraftarlık mı olur derdik bu sene taraftara da suç bulamıyorum çünkü bu rezil takımı her ne şekilde olursa olsun izlemeye "tahammül ediyor." Eğer suçu paylaştıracaksak
% 50 futbolcular (Ömrümde hiç bir takımda bu kadar ruhsuz futbolcular görmedim)
% 25 yönetim(Sezon öncesi yapılan yanlışlıklara kör baktıkları için)
% 20 hoca (Çöplük halinde aldığı takıma çok fazla etki edemediği için)
% 5 taraftar (Aslında taraftarda suç olduğunu düşünmüyorum ama bir pay biçelim dedim):confused:

85200258 28.02.2010 01:19

[QUOTE=yigido yakup;613410]ne yani bizim kadromuz bir toplama kasimpasadan kötü bir süperlig tecrübesi olmayan 10-12 oyuncuyla oynayan manisadan kötü bir antalyadan kötü eskisehirden kötü yalniz hocamz müthis oldugu icin 24 puan topladik öylemi?bakiniz takim dagildi falan hepsi hikaye bu takimda sedat milli mehmet yildiz milli hayrettin ugur kavuk milli ferhat bikmaz ümit milli sizler hala bazilarina olan kininiz yüzünden muhisn hocanin yanlislarini savunun durun.mustafa denizlide ligin ilk haftalarinda sifir cekmisti ama bakin bugün besiktas gene her zamanki yerinde biz ligin ilk baslarinda sampiyonlar ligi icin hayal kurdugumuzdan suanki yerimizi kabul edemiyoruz.evet bülent hoca gitti yaptiklariyla yapamdiklariyla o devir suan icin kapandi.
muhsin hoca cok iyi insan futbolculara cok iyi yaklastigi kesin futbol tespitleride dogru ama sadece mactan sonraki tespitleri mactan önce nasil oluyorsa hic isabetli tespit yapamiyor hele mac esnasinda sadece kulubede bos bos bakinmaktan baska bisey yapamiyor benim gördügüm muhisin hoca bir lider degil takimda hic bir etkisi yok birde hala türkiyeyi tanimiyor oyuncularin ne yapabilecekleri nasil davranacaklarinin farkina bile varabilmis degil.
simdi soruyorum sizlere bu takimdan kimi serbest biraksan rakiplerimiz havada kaparmi kapmazmi?
takimimiz kötü degil bunu anlayin gecen seneki herkesin methiyeler düzdigi bilicayi bu sene herkes yerden yere vuruyor.futbolda dün yoktur her gidenin arkasindan aglamak büyüklüge yakismaz.
giden önemli 3-4 oyuncuyla takim performansi düsebilir ama dibe vurmaz.
sivaslinin istedigi söyle sirtini yaslayip aha be söyle mac olmali bugünde 3 puani rahatlikla aldik diyecegi maclar olmali bunu istemek ve elindeki bu kadroyla bunlari yapmak ta muhsin hocanin görevi.19 mac oynamis transfer dönemi gecirmis devre arasi yapmis kac defa ligde ara yakalamis hocanin elestirilmesi kadar dogal bisey yoktur 19 macta takima her 2 macta bir özellik katsa bu takim suana bulundugu yerin cok cok daha üzerinde olurdu.
takimin kazandigi maclari gözünüzün önüne getirin eskisehir hava sartlari rakip eksik zor ser ankaragücü maci baki saolsun son saniye kendi kalesine kasimpasa allah onlardan razi olsun ondada kendi kalesine tarsus kupa maci giresun kupa maci denizli özdenin vurusu gol olsa ve manisa maci adamlar biraz becerikli ve sansli degiller golcüleri sahada yok.
bu alina puanlarin nasil maclar oldugu hatirlayin ondan sonra yorum yapin.
kaybettiklerimiz konusursak zaten unumuzu elemis elegimizi asmis vaziyetteyiz.
ha sunuda unutmamak lazim bu takim ligden düsmez ister muhsin hoca olsun ister ali olsun bu takim her sekilde ligde kalir ama bizler gelecek sene icingüzel hayaller kuramayiz.[/QUOTE]

bak arkadasım birincisi beşiktaşı örnek vermişin.. Ayaklarımız yere bassın biz beşiktaş degiliz. beşiktaş ilk yarı 0 puan toplar sonra yine ligde kalır.. ikinicisi kadromuz iyi demişsin kadro bencede çok kötü degil tek tek alırsan. ama senenin başında olan hazırlık kampı vardır. bu kampta oyuncular hem fiziksel hemde sistem olarak hazır hale gelirler. Ziya Dogan Diyarbakırdan istifa edince ilk lafı ne oldu biliyor musun? hazırlık kampı geçiremedik oldu. hazır olmayan takımı super ligde harcarlar. kadroya gelelim bakalım geçen yıl ki kadro dagılmamıs mı?? Son maçtaki oynayan oyuncular akın, Murat ,İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız , Erman (Dk. 72 İbrahim Şahin ?), Elrio Van Heerden , Cihan (Dk. 83 Taider ?), Hayrettin , Uğur , Lucian Aubey, Souleymane Keita (Dk. 46 Musa ) ilk 11 de geçen yıldan farklı kaç oyuncu var 6 oyuncu ki bunlardan akın ve murat geçen sene yedekti. yani takımın yarısı yok. yani şampiyonluga oynayan kadro sanki başarısızmış gibi bozulmuş. ankaragücü maçını eskişehir maçını tesadüf olarak görmüşün. keşke bülentte o tesadüflerden 2-3 tane yapsaydı simdi orta sıra takımı olurduk bu kötü futbola ragmen. ki bence eskişehir maçı kesinlikle tesadüf degil. es es li topcular karlı zeminde oynuyodu biizmkiler halı sahada oynamıyodu aynı zemin aynı hava.. manisa maçı demişin manisada ki maçı televizyonda özetten izlediysen bence fazla yorum yapmaya gerek yok. manisa bizden cok mu iyi oynadı 1 tane net pozisyonu var. gerisi uzaktan şut. erman cihan bence geçen yılki kadroya takviye olarak gelse çok büyük güç katarlardı. hazırlık etabını avrupa takımlarına kova olarak geçirmiş bi takıma messi yi bile koysan iş yapmaz. bülent kendini ispat etmeye çalıstı hünerin kendinde oldugunu ispat etmeye çalıstı sonuc ortada...

Tum'u Silla'yı Diallo yu zorla yolladık.. Muhsin hocadan önce suçlanması gereken çok kişi war ama... dedim ya dewam arkadasım dewam vuralım abalıya.. arkadasım 8. hafta puan durumuna bak. diyarbakırın ankaragücünün manisanın hatta denizlinin puanına bak ve sonra gel yine de ki bu hoca başarısız..

Bülent uygun 8 hafta 4 puan (maç basına ortalama 0.5 puan)
Muhsin hocamız 15 maç 24 puan (maç başına 1.6 puan). Yani bu ortalamsı ile Muhsin hoca ligin başından beri takımın başında olsaydı 1.6*23=36 puan topluyodu şimdiye kadar.Yani eskişehirin 1 puan üstünde 7. sırada oluyorduk.. Türkiyeyi hocanın tam tanımamasına ragmen istatisligi budur..Futbol oynarak kocaeli gibi küme düşmektense haddimizi bilerek yeri geliyosa evimizde bile defansif oynayarak ligde kalmayı yeglerim ben..

Şuna adım gibi eminim Muhsin hocayı yolladıgımız anda küme düşmenin en büyük adayı biz oluruz.

yigido yakup 28.02.2010 03:13

[QUOTE=85200258;613429]bak arkadasım birincisi beşiktaşı örnek vermişin.. Ayaklarımız yere bassın biz beşiktaş degiliz. beşiktaş ilk yarı 0 puan toplar sonra yine ligde kalır.. ikinicisi kadromuz iyi demişsin kadro bencede çok kötü degil tek tek alırsan. ama senenin başında olan hazırlık kampı vardır. bu kampta oyuncular hem fiziksel hemde sistem olarak hazır hale gelirler. Ziya Dogan Diyarbakırdan istifa edince ilk lafı ne oldu biliyor musun? hazırlık kampı geçiremedik oldu. hazır olmayan takımı super ligde harcarlar. kadroya gelelim bakalım geçen yıl ki kadro dagılmamıs mı?? Son maçtaki oynayan oyuncular akın, Murat ,İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız , Erman (Dk. 72 İbrahim Şahin ?), Elrio Van Heerden , Cihan (Dk. 83 Taider ?), Hayrettin , Uğur , Lucian Aubey, Souleymane Keita (Dk. 46 Musa ) ilk 11 de geçen yıldan farklı kaç oyuncu var 6 oyuncu ki bunlardan akın ve murat geçen sene yedekti. yani takımın yarısı yok. yani şampiyonluga oynayan kadro sanki başarısızmış gibi bozulmuş. ankaragücü maçını eskişehir maçını tesadüf olarak görmüşün. keşke bülentte o tesadüflerden 2-3 tane yapsaydı simdi orta sıra takımı olurduk bu kötü futbola ragmen. ki bence eskişehir maçı kesinlikle tesadüf degil. es es li topcular karlı zeminde oynuyodu biizmkiler halı sahada oynamıyodu aynı zemin aynı hava.. manisa maçı demişin manisada ki maçı televizyonda özetten izlediysen bence fazla yorum yapmaya gerek yok. manisa bizden cok mu iyi oynadı 1 tane net pozisyonu var. gerisi uzaktan şut. erman cihan bence geçen yılki kadroya takviye olarak gelse çok büyük güç katarlardı. hazırlık etabını avrupa takımlarına kova olarak geçirmiş bi takıma messi yi bile koysan iş yapmaz. bülent kendini ispat etmeye çalıstı hünerin kendinde oldugunu ispat etmeye çalıstı sonuc ortada...

Tum'u Silla'yı Diallo yu zorla yolladık.. Muhsin hocadan önce suçlanması gereken çok kişi war ama... dedim ya dewam arkadasım dewam vuralım abalıya.. arkadasım 8. hafta puan durumuna bak. diyarbakırın ankaragücünün manisanın hatta denizlinin puanına bak ve sonra gel yine de ki bu hoca başarısız..

Muhsin hocamız 15 maç 24 puan (maç başına 1.6 puan). Yani bu ortalamsı ile Muhsin hoca ligin başından beri takımın başında olsaydı 1.6*23=36 puan topluyodu şimdiye kadar.Yani eskişehirin 1 puan üstünde 7. sırada oluyorduk.. Türkiyeyi hocanın tam tanımamasına ragmen istatisligi budur..Futbol oynarak kocaeli gibi küme düşmektense haddimizi bilerek yeri geliyosa evimizde bile defansif oynayarak ligde kalmayı yeglerim ben..

Şuna adım gibi eminim Muhsin hocayı yolladıgımız anda küme düşmenin en büyük adayı biz oluruz.[/QUOTE]

besiktasla biz gecen sene ayni yaris icindeydik onlarda bu dene ilk haftalri bos gectiler ama suan sonuc aliyorlar bülent hoca varken bizde iyi mücadele ediyor ama sonuc alamiyiorduk.
benim gözlemlerim bunlar ben giden insanlari iyi kötü diye degerlendirmem.herkes hala ligin ilk 8 haftasi falan diyor evet kötü bi performans ama performansi gösteren hocanin genel puan ortalamasini cikarirsaniz daha isabetli olur ligler 8-10 haftalardan ibaret degil ben futbol izliyorsam futboldan anliyorsam muhsin hoca takima hicbir arti bisey katamadi aksini iddaa eden varsa gelsin beri her sekilde tartisayim.yilmaz vural galibiyetsiz takimi aldi ne hale getirdi ziya dogan toplama takimi lige havlu attirmadan herseye ragmen ligde kalma yarisinda tuttu.bir hoca bir takima 19 macta hicbir arti bisey veremiyorsa elestirilir vede halen eski hocalar konusuluyorsa biz yanlis yoldayiz ve gercekleri göremiyoruz demektir.bakiniz denizlispor bile havlu atti bitti gitti denilen takim tekrar yarisa girdi vede isik göstererek umut vererek devam ediyorlar.
walla siz muhsin hocayi savunun durun ben her izledigim mactan sonra kötü gördügüm herseyi söyleyecegim ve elestirecegim eger muhsin hocada elestirilmemek istiyorsa cikartsin takimi hakettigi gibi oynatsin.
birde puan istatiklerini yanlsi hesaplamissin muhsin hocayla hükmen maci saymazsak 14 macta 17 puan ortalamsida cok yüksek degil.
birde bülent hoca devri kapandi o gitti bugün burda muhsin hocaya destek verenler bülent hoca istifa diye bagirip bugünlerin hazirlayicisi oldular birde hic merak etmeyin muhsin hoca olmasada bu takim bursadan 8-10 pozisyon yiyip gene 3 golle kurtulabilir veya 4 golle.veya manisa maci gibi ankaagücü maci gibi maclari kazanabilir,
sunu unutmayinki artik yol kisaldi muhsin hocayla 15 lig haftasi gecrdik ve 11 haftamiz kaldi yani muhsin hocamiz cogunluk haftalari kullandi artik kader haftaalri kaldi.

Salim58 28.02.2010 07:27

[B]Uzun ince bir yoldayım.
Gidiyorum gündüz gece.

nereye gittiğimiz belli değil. son durak neresi olacak acaba ,bari ligde kalmayı başarabilsek.[/B]

YuNuSPaSa58 28.02.2010 09:11

İlk 11i dağıtırsan olacağı odur.. şu şartlarda en iyi sıradayız diyeßiLirim

abdullah58 28.02.2010 09:16

[QUOTE=85200258;613429]bak arkadasım birincisi beşiktaşı örnek vermişin.. Ayaklarımız yere bassın biz beşiktaş degiliz. beşiktaş ilk yarı 0 puan toplar sonra yine ligde kalır.. ikinicisi kadromuz iyi demişsin kadro bencede çok kötü degil tek tek alırsan. ama senenin başında olan hazırlık kampı vardır. bu kampta oyuncular hem fiziksel hemde sistem olarak hazır hale gelirler. Ziya Dogan Diyarbakırdan istifa edince ilk lafı ne oldu biliyor musun? hazırlık kampı geçiremedik oldu. hazır olmayan takımı super ligde harcarlar. kadroya gelelim bakalım geçen yıl ki kadro dagılmamıs mı?? Son maçtaki oynayan oyuncular akın, Murat ,İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız , Erman (Dk. 72 İbrahim Şahin ?), Elrio Van Heerden , Cihan (Dk. 83 Taider ?), Hayrettin , Uğur , Lucian Aubey, Souleymane Keita (Dk. 46 Musa ) ilk 11 de geçen yıldan farklı kaç oyuncu var 6 oyuncu ki bunlardan akın ve murat geçen sene yedekti. yani takımın yarısı yok. yani şampiyonluga oynayan kadro sanki başarısızmış gibi bozulmuş. ankaragücü maçını eskişehir maçını tesadüf olarak görmüşün. keşke bülentte o tesadüflerden 2-3 tane yapsaydı simdi orta sıra takımı olurduk bu kötü futbola ragmen. ki bence eskişehir maçı kesinlikle tesadüf degil. es es li topcular karlı zeminde oynuyodu biizmkiler halı sahada oynamıyodu aynı zemin aynı hava.. manisa maçı demişin manisada ki maçı televizyonda özetten izlediysen bence fazla yorum yapmaya gerek yok. manisa bizden cok mu iyi oynadı 1 tane net pozisyonu var. gerisi uzaktan şut. erman cihan bence geçen yılki kadroya takviye olarak gelse çok büyük güç katarlardı. hazırlık etabını avrupa takımlarına kova olarak geçirmiş bi takıma messi yi bile koysan iş yapmaz. bülent kendini ispat etmeye çalıstı hünerin kendinde oldugunu ispat etmeye çalıstı sonuc ortada...

Şuna adım gibi eminim Muhsin hocayı yolladıgımız anda küme düşmenin en büyük adayı biz oluruz.[/QUOTE]

Güzel kardesim bir takim hoca degistiriyorsa 2,3, hafta sonra bu hocanin elinin degdigi belli olmasi gerekmezmi
bizde degisen hic birsey yokki
kasimpasada hoca degistirdi transfermi yapti yok
aldigi maclara baksana adamlar canavar gibi oynuyorlar
bizim oyuncularda ruh yokki
tamam bülent hoca yanlis transfer yapti
muhsin hoca kendi getirdigi adamlari kendisi kadroya koymuyor
al taider-alsana lucien-alsana keita-bunlarin takimi kurtarmasi gerekmezmiydi
hangi macta yirttilar ortaligi kocaman sifir
hocamiz neden defansa kapi gibi adam almadi
bülentde hatali takimi dagitti gitti
muhsinde bize ilac olmadi
doktorlarin hastaya yazdigi hafif etkisiz gönül alma ilaci gibi birsey gibi adam
bizim ruhumuzu sahlandiracak damardan girenlerden degil
denizlispor bile bizden daha cesur oynuyor

Örükcülü 28.02.2010 10:25

abdullah58 kardeşime katılıyorum. izmirliyigido'ya teşekkür ediyorum ve katılıyorum. Muhsin Ertuğral asla ve asla ilaç olamadı. Futbol olarak iyice pasif olduğumuz gibi KULÜP olarakta pasif durumda kaldık. Geçen senelerde futbolumuzla gündeme geldiğimiz gibi sosyal konularla da gündemde oluyorduk. Stad konusuyla, dikimevi konusuyla, Sivas'ta ki sosyal faaliyet konularıyla.

Çok iyi bir misyon kazanmışken herşeyi bir anda kaybettik. Takım sahada adeta 2. Lig takımı gibi oynuyor, şahsiyetsiz bir futbol sergiliyoruz. Yazık oluyor hemde çok yazık.

Muhsin hoca ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. izmirliyigido'nun dediği gibi kurtuluşumuz ya Ligden düşme kaldırılacak yada Lig 20 takıma çıkarılacak ki düşme korkusu yaşamayalım. Yoksa bu oyunal bu futbolla Ankaraspor'dan sonra Denizlispor'dan önce biz küme düşeceğiz haberiniz olsun.

85200258 28.02.2010 11:18

[QUOTE=yigido yakup;613439]besiktasla biz gecen sene ayni yaris icindeydik onlarda bu dene ilk haftalri bos gectiler ama suan sonuc aliyorlar bülent hoca varken bizde iyi mücadele ediyor ama sonuc alamiyiorduk.
benim gözlemlerim bunlar ben giden insanlari iyi kötü diye degerlendirmem.herkes hala ligin ilk 8 haftasi falan diyor evet kötü bi performans ama performansi gösteren hocanin genel puan ortalamasini cikarirsaniz daha isabetli olur ligler 8-10 haftalardan ibaret degil ben futbol izliyorsam futboldan anliyorsam muhsin hoca takima hicbir arti bisey katamadi aksini iddaa eden varsa gelsin beri her sekilde tartisayim.yilmaz vural galibiyetsiz takimi aldi ne hale getirdi ziya dogan toplama takimi lige havlu attirmadan herseye ragmen ligde kalma yarisinda tuttu.bir hoca bir takima 19 macta hicbir arti bisey veremiyorsa elestirilir vede halen eski hocalar konusuluyorsa biz yanlis yoldayiz ve gercekleri göremiyoruz demektir.bakiniz denizlispor bile havlu atti bitti gitti denilen takim tekrar yarisa girdi vede isik göstererek umut vererek devam ediyorlar.
walla siz muhsin hocayi savunun durun ben her izledigim mactan sonra kötü gördügüm herseyi söyleyecegim ve elestirecegim eger muhsin hocada elestirilmemek istiyorsa cikartsin takimi hakettigi gibi oynatsin.
birde puan istatiklerini yanlsi hesaplamissin muhsin hocayla hükmen maci saymazsak 14 macta 17 puan ortalamsida cok yüksek degil.
birde bülent hoca devri kapandi o gitti bugün burda muhsin hocaya destek verenler bülent hoca istifa diye bagirip bugünlerin hazirlayicisi oldular birde hic merak etmeyin muhsin hoca olmasada bu takim bursadan 8-10 pozisyon yiyip gene 3 golle kurtulabilir veya 4 golle.veya manisa maci gibi ankaagücü maci gibi maclari kazanabilir,
sunu unutmayinki artik yol kisaldi muhsin hocayla 15 lig haftasi gecrdik ve 11 haftamiz kaldi yani muhsin hocamiz cogunluk haftalari kullandi artik kader haftaalri kaldi.[/QUOTE]

hala bülent gazeli okuyosunuz ya helal olsun size... Senin dedigin ilk 8 haftada ki maçlarda Sivasta oynanları hep stadda izledim ama futbol oynuyup skor alamama gibi birşey görmedim. Diyarbakırı alkışlarla yolladık. bursayı hayranlıkla izledik. Sen o dönemde aynı maçları izlediigne emin misin? Hükmen maçı çıkarsan bile bülentin ortalamasından yüksek oluyor. Muhsin hoca sizin gibi kadroyu dev aynasında görmüyor o takımın kapasitesini herkesten iyi biliyor. Ewet biz geçen yıl beşiktaşa şampiyonluk mücadelesi verdik. Biz 2 yıl bu mücadeleyi verdik onlar kuruldugundan beri veriyor. Bizim kadromuz ne bir beşiktaş ne bir galatasaray kadrosu. hadi kadro aynı olsa lobimiz güçlü degil. yani onlarla kıyaslamayalım. ben bülentin 8 haftada 4 puan almasında da degilim. örnek veriyorum diallo yu yabancı kontenjanı açacam dieyerek yolladı daha sonra 5 yabancı ile lige başladı.. Anlayabiliyo musunuz bilmem...

85200258 28.02.2010 11:57

[QUOTE=abdullah58;613455]Güzel kardesim bir takim hoca degistiriyorsa 2,3, hafta sonra bu hocanin elinin degdigi belli olmasi gerekmezmi
bizde degisen hic birsey yokki
kasimpasada hoca degistirdi transfermi yapti yok
aldigi maclara baksana adamlar canavar gibi oynuyorlar
bizim oyuncularda ruh yokki
tamam bülent hoca yanlis transfer yapti
muhsin hoca kendi getirdigi adamlari kendisi kadroya koymuyor
al taider-alsana lucien-alsana keita-bunlarin takimi kurtarmasi gerekmezmiydi
hangi macta yirttilar ortaligi kocaman sifir
hocamiz neden defansa kapi gibi adam almadi
bülentde hatali takimi dagitti gitti
muhsinde bize ilac olmadi
doktorlarin hastaya yazdigi hafif etkisiz gönül alma ilaci gibi birsey gibi adam
bizim ruhumuzu sahlandiracak damardan girenlerden degil
denizlispor bile bizden daha cesur oynuyor[/QUOTE]

birincisi kapı gibi defans adamı kapı gibi bütçeye gelir. ya da ligin iyi yerlerinde ki bi takıma gelir zaten iyi futbolcuyu düşme hattındaki takıma getiremezsin. Diyarabakırın kadorusuna bir bak bizim kadrodan daha saglam denizlispora gelince bence ligin başından beri iyi futbol oynuyorlar.. kadroları da boş degil angelov kofi boş topcular degil. Adamlar su an milli takıma çagları yolladı. Hoca hadddini bilerek oynuyor. düşme hattında ki hiçbir takıma kaybetmedi. bu yıl böyle geçecek sonucta hoca kendi kurdugu takımı degil takviye yaptıgı takımı yönetiyor. Kasımpaşa demişiniz. kasımpaşa 2. yarıda daha zor maç yapmadı simdiye kadar nerdeyse.. Bakalım bi zor maçları başlasın ne yapıyorlar..
Ankaragücü , Manisaspor , Denizlispor , Diyarbakırpsor , Kasımpaşa bu maçların hoca 3 ünü deplasmanda oynadı ve altı puanlık maçların 3 ünü kazanırken 2 sinde berabere kaldı hiç yenilmedi..
hadi diyelim muhsin hocayı yolladın kim gelecek.. şu aşamada gelse gelse ziya dogan gelir..
Ve size son bir soru. cogumuzun yaşından fazla bi süreyi futbola adamış. Yurt dısında milli takım ve kulup takımı yönetmiş. ve bunlarda gerçekten büyük başarılar kazanmış ( [url]http://www.uzunpaslar.com/2009/03/afrikada-bir-cevelan-muhsin-ertugral.html[/url] ) , google da bile arattıgınızda alex ferguson ile resmi çıkan bi adam.. Merak ediyorum biz mi daha iyi biliyoruz hoca mı? özellikle uzunpaslar.com da verdigim linkteki yazıyı bi okuyun. Bunu yazan kişi muhsin hoca Sivas a gelmeden önce yazmış.. Şimdi bu hocayla Türkiye liginin kaşarı olmuş yılmaz vuralı filan kıyaslamak haksızlık olmuyor mu?

yigido yakup 28.02.2010 12:48

[QUOTE=85200258;613485]birincisi kapı gibi defans adamı kapı gibi bütçeye gelir. ya da ligin iyi yerlerinde ki bi takıma gelir zaten iyi futbolcuyu düşme hattındaki takıma getiremezsin. Diyarabakırın kadorusuna bir bak bizim kadrodan daha saglam denizlispora gelince bence ligin başından beri iyi futbol oynuyorlar.. kadroları da boş degil angelov kofi boş topcular degil. Adamlar su an milli takıma çagları yolladı. Hoca hadddini bilerek oynuyor. düşme hattında ki hiçbir takıma kaybetmedi. bu yıl böyle geçecek sonucta hoca kendi kurdugu takımı degil takviye yaptıgı takımı yönetiyor. Kasımpaşa demişiniz. kasımpaşa 2. yarıda daha zor maç yapmadı simdiye kadar nerdeyse.. Bakalım bi zor maçları başlasın ne yapıyorlar..
Ankaragücü , Manisaspor , Denizlispor , Diyarbakırpsor , Kasımpaşa bu maçların hoca 3 ünü deplasmanda oynadı ve altı puanlık maçların 3 ünü kazanırken 2 sinde berabere kaldı hiç yenilmedi..
hadi diyelim muhsin hocayı yolladın kim gelecek.. şu aşamada gelse gelse ziya dogan gelir..
Ve size son bir soru. cogumuzun yaşından fazla bi süreyi futbola adamış. Yurt dısında milli takım ve kulup takımı yönetmiş. ve bunlarda gerçekten büyük başarılar kazanmış ( [url]http://www.uzunpaslar.com/2009/03/afrikada-bir-cevelan-muhsin-ertugral.html[/url] ) , google da bile arattıgınızda alex ferguson ile resmi çıkan bi adam.. Merak ediyorum biz mi daha iyi biliyoruz hoca mı? özellikle uzunpaslar.com da verdigim linkteki yazıyı bi okuyun. Bunu yazan kişi muhsin hoca Sivas a gelmeden önce yazmış.. Şimdi bu hocayla Türkiye liginin kaşarı olmuş yılmaz vuralı filan kıyaslamak haksızlık olmuyor mu?[/QUOTE]

kardes sen muhsin hocayi ve sahada oynattgii müthis futbolu savun dur.muhsin hocayla giden hocanin topladigi puanlari kiyasla ama ben dündeki gelisenleri degil bugünki olanlari konusurum yarinlarin planini yaparim.
insallah günler haftalar gectikten sonra hicsevmedigim kelimeleri kullanmam yanilan ben ve benim gibi düsünenler olur.
bana muhsin hocanin kariyerini falan yazacagina sahadaki kopuk 70-80 metre mesadefede oynayan orta saha defans,orta saha forvet hatti mesafelerini hesaplayip yazsan cok daha iyi olur.bursa macinda su adam cok kötüydü defans berbatti diyebilirmiyiz?benim cevabim hayir defans cok kötü degildi takimimiz sahada bir bütün halinde oynayamiyordu forvet defans arasi 70 metre forvet orta saha mesafesi 35-40 metre defans orta saha arasi cok asiri fazla degil ama o bölgede ayni sekilde kopukluk hat safhadaydi.futbolda en temel 2 kural top rakipteyken aani daraltacan rakiple kalen arasinda heme pozisyon alacan topu kapincada bos alanlari kullanip coklu sekilde hucuma cikacan.sen muhsin hocayla oynadigimiz maclarda bunlari görüyorsan mesele yoktur ben göremedim göremedigimi her sekilde söylerim.ben sivasspor u hep üst düzey mücadelenin icinde görmek istiyorum ben teknik direktörde liderlik ariyorum takimin yedigi golde takimdan önce dagilan hoca görmek istemiyorum.bana söylermisin sivasspor lig kac tane maci geriden geldi ve kazandi?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:06.