SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28784)

carizma0658 14.03.2010 15:25

Cevap: Maçı Değerlendirelim

İİ MACI DA DEGERLENDIRELIM EKSIK ÇOK TU TAKIM ÇOK YORGUN DU SAKATLAR VARDI YOKSA MAÇ KAYBEDERMİYİZ YA

GERÇEK SİVASLI 14.03.2010 15:28

HANGİ MAÇI
BAŞKAN YETER DE ŞUNLARA
BIKTIK ARTIK
YALNIZ SEN VARSIN BİR DE TARAFTAR
SAHİP ÇIK
HOCAYA VE FUTBOLCULARA GEREĞİNİ YAP
BÜLENT GİDİNCE BEN SİVASLIYIM BİR YERE GİTMEM DEDİN
HAKLISIN TABİ GİTMEZSİN AMA SİVASSPOR GİDİYOR.
YA ELİMİZDEN TUT YADA SENDE BIRAK
HİÇ DEĞİLSE SAHİPSİZ KALDIK DİYELİM ÖYLE AVUNALIM
SENİNLE SENSİZ OLMUYOR
SENDEN BİRŞEYLER BEKLİYORUZ
BUNA SEN BİZİ ALIŞTIRDIN
LÜTFEN ALLAH AŞKINA SAHİP ÇIK

vedat58 14.03.2010 15:29

[QUOTE=yigido_sampiyon;616867]futbolcular elini vicdanlarına koyup düşünmeli...

[B]musa aydın[/B]: sakaryaspor küme düştü sivasspora geldi...yıldız oldu...
[B]ibrahim dağşan[/B]: bursasporda kaç kere ilk 16 yı girdi...
[B]hayrettin[/B] : sivasspordan başka hangi takım seni ilk 11 de oynatır...
[B]cihan[/B]: bank asyadan geldin süper lige...geçensene sivassporu rüyanda göremezdin...
[B]faruk[/B]: sana yorum bile yapmak istemiyorum...amatör ligler bile fazla sana...
[B]kadir pekmezci-ibrahim şahin[/B]: hacettepede ne yaptınızki sivasspora geldiniz...sizin için sivasporda oynamak hayattaki en büyük şansınızdır...[/QUOTE]

YASIN CAKMAK FENERDE NE IS YAPTIKI SIVASA GELDI
DAHA BI SÜRÜ ................................................
insallah bu sene ligde kalirizda bütün futbolculari gndeririz hic birinizi istemiyoruz hic biriniz ise yaramazsiniz , muhsin hoca senide istemiyoruz hemen git takimin basindannnnnnnnnn

ercan58.a 14.03.2010 15:31

[B][COLOR="Blue"]denizli kurtarır bizim ********ler takımı düşürürler
allah hepsinin belasını versin[/COLOR][/B]

kiNgSiZe58 14.03.2010 15:45

muhsin pırını pırtını topla s.e git :mad::mad:

DOGU_BEY 14.03.2010 15:52

[B]neyini değerlendireceğiz maçın? maç başlıyor 10-145 dakika sonra golleri yemeye başlıyoruz bundan sonra gelen rezillikleri mi değerlendirelim? yoksa muhsin hocanın saldım çayıra mevlam kayıra oyun anlayışını mı?[/B]

karyola 14.03.2010 16:01

HOCA TAKIMA NE KATTIN ÇIK ANLAT ALDIĞIN FUTBOLCULAR BALON ÇIKTI.TAKIM ÜSTÜNDE OTORİTEN YOK.LAFIN GEÇMİYOR.SİVASSPOR SIRADAN BİR TAKIM DEĞİL GİYDİNİZ FORMA KUTSALIN KUTSALIDIR.YÖNETİM AYRI BİR OTORİTE BOŞLUĞU :mad::mad::mad::mad:

85200258 14.03.2010 16:01

Yine şanslıyız. Hadi herkesin gözü aydın Diyarbakır küme düştü...
haberi verdigim linkten okuyabilirsiniz..

01011984 14.03.2010 16:05

ulan siz ne bicim taraftarsiniz küfredip duruyorsunuz kadir pekmezciye laf atan arkadas, ulan sen adama ne laf ation, hoca adami kadroya almiyo, oynadigi maclari izle bak gör nasil oynuyormus sonra ibrahim s.'e laf atiyorsun hacettepede ne yaptinda sivasta yapacaksin adamin ligte 5 golu var, sivasta hangi futbolcu okadar gol atti, hoca hoca olsaydi bu tip futbolcularin degerini bilir morallerini bozup kadro disi birakmazdi, sen kimi övüyorsun kardesim mehmet yildizimi, bi onu biliyorsunuz zaten adamin havasi sönmüs be ayakta duramiyor, ama böyle taraftardan sebep o gibi futbolcular havalaniyor ve top oynamayi unutuyor, derhal yeni hoca lazim ve o formayi haketmeyenlerde kadro disi birakilmali, yaziklar olsun size be taraftar böylemi olur?

mühendisburak58 14.03.2010 16:05

ben değerlendiriyorum.diyarbakırspor ligden düşmüştür.geriye ligdne 1 takım düşecek.oda sivas yada denizli.aramzıda 10 puan fark var denizli ile o farkı korumalıyız bence.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45.