![]() |
Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti
[B]Çok üzüldum bu habere ruhsuz oyuncularla bu bile başarı sayılır.
Umarım bir gün tekrar Muhsin Hoca ile yollarımız kesişir bu saatten sonra gelecek tek adam mutlaka Hikmet Karaman olmalıdır.[/B] |
Sen ağlama Muhsin hoca.Onurlu insanlar ağlamaz ancak ;nankörler ağlar.Hainler ağlar,Sivasspor'u satanlar ağlar,Sivas'ı iki'ye bölenler ağlar,arkasına bakmadan kaçanlar ağlar.
|
yeter be yeterrr butun hocalrmı suclu takımda suc yokmu ya yonetımde suc yokmu bırakın arkadaslar yhaa sene basında 30 milyon butcemzı vardı naptık biz o paraylaa ???? aldıgımız oyuncular yüz bin 200 bin lik oyuncular en fazla transfere 2 3 mılyn harcamısızdırnerde bu akdan para neye harcandı sen iyi youncuları gonderırı yerıne ucuz ucuz oyuncular alırsan olacagı bu bana solermısınızz hgi opyuncumuz kalitelı mecnın odyakmazın arabasının plakayı goren varmı ben soluyum 06 fb 058 fb ya fb baskanımız bile fenerbahcelı gitdiler ezıq ezıq oyunular aldılar takımı dagıtdılar nolcak sonuc en bstan bellıydı ne muhsin hocanın nede bulent uygunun istedigi oyuncuları almadılar yuksek maliyet yuzundenmıs !! muhsin hoca yolun acık olsun ins baska bi takımla nice basarılar yakalarsın suc sende deıl !!
|
yazıklar olsun ya şu duruma bak adam dogru olanı yaptı nankörlük edenler futbolcular vicdanları rahatmı acaba muhsın hocayı böle göndererek sezon eger liğde kalırsak bu oyuncuların yarısının gönderilmesi gerek düzelmez yoksa bu işler ben kendım bursa da yasıyorum sivaslıyım bursa nın geldıgı noktaya bakıyorum bıde bızım durumumuza bakıyorum ikinci liğ kalıtesnden daha da altda bı top oynayan takım var futbolcu oynamadıktan sonra şu adam ne yapsın aldıgınız paranın hakkını verın yeterlıdır bence futbolcular eger buralara girip bı bakıyosanız okuyun bunları
|
sunu hıc dusunemıyorsnz bu kadro kuruldugundan yanı yazın hazırlık macları Dahıl Hıc Adamca top oynuyup 4 4 luk mac yaptımı da hocayyı sucluyorz
Hoca konusunda SaMET AYbaba Gelmesı lazm |
Adam güney afrikalı oyuncularla başarılı oluyorda kendi dilini konuşan oyuncular onu bu hale getiriyor bence bu adam adam gibi oynayan oyuncuların olduğu takımlarda zirveye bile oynar ama koşacak işini yapacak adam lazım inş gelecek hoca yaptırım larla kadro dışı bırakmalarla ağırlığını koyarak oynatmalı güle güle güle adam gibi adam herşey hesaplandığı gibi olmuyor sen kendine yakışanı yaptın yönetimin önünü açmak için istifa ettin bu oyuncularla senin yapacağın bişey yok anlaşılan
|
Muhsin Hoca elbette çokm iyi bir teknik adam ama onun başarılı olduğu kulvarlar çok ayrı türk liginin sertliğini, fiziğe dayalı oluşunu ve en önemlisi çirkinliğini maalesef çok iyi göremedi. Takımımzın kadrosu da iyi değildi ve netice sezon başından bu yana böyle. Nihayet 3. bir teknik direktörle anlaşılmaya çalışılıyor ama sezon başında geçen sezonlarda başarılı olmuş kadrolar korunsa daha iyi olurdu Bülent Hoca'nın kazandırdıkları bir sezon da fazlasıyla kaybedildi. Bundan sonra ligde kalmak için duadan başka elden bir şey gelmez. Allah takımın yardımcısı olsun.
|
güle güle muhsin hoca sen kisilik olarak ornek bir hocasin yolun acik ola...
|
biz ne yapalım sivaslı olan bizleriz her hafta içimiz kan ağlıyor gitmen gerekiyordu gittin sivasdan kim gülerek gittiki sivasda şeytan tüyü var sivası sevmeyen ölsün
|
[B]iş sadece hocanın istifa etmesiyle olmuyor yönetimden de birilerinin kızaga çekilmesi şart[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:17. |