![]() |
Cevap: Kayseri'ye ßekLiyoruz
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Destek olmalıyız.Takım kritik bir durumda.Desteğe ihtiyacı var.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=Harbi Selim;624257]ÇOK HAKLISIN. Holigann KARDEŞİMİZ SEVMEDİĞİMİZ DEMİŞ. DERBİ DESE ASIL SORUN OLMAYACAK. GERİYİZ VE BU HALİMİZLE ALAY EDİLEBİLİR.
SİVASSPORA BAŞARILAR. YİĞİDO GENÇLİĞE BAŞARILAR.[/QUOTE] önce derbi ne demek git sen bı orasını ogren sonra gel burda bana laf at.. sen bılmıyon bellıkı ben soyleyeyım derbi karşılaşması:aynı şehirin takımları arasında oynanan karşılaşmalardır.o ne demiş bu ne demiş beni ırgılamaz.kımseyıde sevmek zorunda degılım,elın kayserılısı gelıp hemserıne laf atıyo sen kuşculuk yapıyosun..sevmıyorum kardesım kayserısporu zorlamı.benım gozumde derbı merbı degıl,zor bı karsılasma hepsı bu.. sen seversın saygı duyarsın orası senı baglar,ınsanların dusuncelerı yargılama hakkı dogmaz sana.. bı dahada gerılı merılı hıtaplar kullanma sevıyelı ol.. |
[QUOTE=ysr;624234]burda milleti olaysiz bir mac olsun diye yonlendirecek yerde
ortami germe.maca gidecen yok bisey yok ortaligi karistirma surdada kendini bilmezler kufur yazmis kayseriye kayserililerde cevap yazdi kendini bilmezler ortami geriyor bunun zararini sivas ceker[/QUOTE] ne o sen olay cıkarmaya bahanemı arıyosun,kımseden cekındıgımız yok,sızle bı derdımızde yok,derdımız takıma destek,kısısel olarak sızı sevıp sevmemem bır tek benı baglar,kımse bu macda kavga cıksın olaylar olsun dıye bir temennıde bulunmamısken hemen kendını o moda sokmussun,orda burda kayserıye bu laflar edılmıs dıyen gozlerın azda kendı forumlarınızda yazılanlara baksın.. |
Arkadaslar bazı sivaslı taraftarlar kayseriye küfür ederek ortamı geriyor bunlara gerek yok gecmisi silelim artık ileriyi düsünelim bakıoruz ankaraqücü bursaya nasıl kardes takımlar neden bizde böle olmayalım ki
ama bizde taraftar destegi yok denilecek kadar az bazı kisilerin cabaları sayesinde ayakta duruyo bu takım lütfen rica ediyorum destek vermiyorsan ortamıda kimse germesin !!! |
[QUOTE=Besyo_cu;624319][B]Büyük bir aksilik çıkmaz ise Kayseri'de takımımızın yanında olacağım her şeyi ile güzel bir maç olması dileği ile...[/B][/QUOTE]
Osman'cım nasıl gidip döeneceksin? Var mı araban? Dönüşte yanına bir misafir katmak istiyorum da.. AYK |
ARKADAŞLAR ORTAMI GERECEK BİR DURUM YOK KAYSERİ'YE DESTEK İÇERİKLİ BİR İKİ TEZARUAT YAPALIM ORTAM BAKIN NASIL YUMUSAR.BENCE ARADA BİR KAYSERİ DİYE BAĞIRIP FUTBOLUN GÜZEL YANLARINI GÖSTERMEMİZ LAZIM.ZATEN HERKES GEÇEN SENE BİZE ÇEPHE ALDI HERKESİN GÖZÜNDE DÜŞMAN GİBİYİZ BU DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIM.BİZ KAYSERİYE KÜFÜR EDERSEK VEYA KIŞKIRTIRSAK BU BİZİM İÇİN KÖTÜ OLUR FUTBOLCULAR DAHADA ASILIR MAÇA AMA KAYSERİYE SEVGİ İÇERİKLİ TEZARUAT YAPARSAK HEM SEVGİ KAZANIRIZ HEMDE MAÇI. YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM ?
|
kayseri sivas macinda sivas kümeye deyip bagirmislardi sonra staddan atilmislardi hatirlayan varmi ? bizde onlarin zoruna gidecek bir tezahurat yapsak iyi olur son dakkalarda ama ..
|
GeLiYoruZ Kayseri..........................................
|
[QUOTE=izmirliyigido;624447]Osman'cım nasıl gidip döeneceksin? Var mı araban? Dönüşte yanına bir misafir katmak istiyorum da..
AYK[/QUOTE] [B]Yalcın Abi henüz bir fikrim yok Yarın Sivas'a geçiyorum o zaman netleşecek durum. Hayırdır abi ?[/B] |
HAYDİ MAÇA arkadaşlar ben cumhuriyet üniversitesi öğrencisi sivaslı bir genç olarak sivasspor aşkına kayseriye elazığlı antepli karslı arkadaşları maça davet ettim sivassporumuz için maça gelecekler.sivas formalarıyla sivas atkılarıyla .sivasta durup sivastan başka tatımları tutanları kınıyorum.sivassporumuz için herkez maça akın akın gelmeli.herkez gelisin sivaslı olmayan arkadaşlarım bile sivas için maça gelecekler sivaslılara duyurulur..İSTANBUL YALAKASI DEĞİL SİVAS DELİKANLISIYIZ..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07. |