![]() |
Cevap: "O ruhu gördük!"
[COLOR="Red"]Ayrıca Mesut Bakkal, gerçekten de 10 gün gibi kısa bir sürede takımımıza yeni bir anlayış kazandırdı, tekrar eski takım hüviyetine bürünmelerini sağladı[/COLOR].
Bir basın sözcüsünün söylediği cümle bu , hayretler içinde kaldım . Yeni bir anlayış eski ruhu getirmiş , bu ne demek yaaa .Sonra da Mesut hoca 10 günde eski ruhu geri getirdiği için ,büyük hoca diyor, bende bu kadar olacağını beklemiyordum diyor ve seversiniz sevmezsiniz ama eski ruhu yaratan hocaya sallıyor , o günlere dönmenin sevinciyle .Tezat üstüne tezat |
İlk defa bu sezon 90 dk rahat bitti :D benim için gs den alınan bir puan bizim için çok önemli arkadaşlar...
|
Bi beraberlik aldık kulübesinde ki kişiler konuşmaya başladı kötü günümüzde dar zamanımızda neredeydi bugün konuşanlar biz iyi gün değil kötü gün dostuyuz sizlerdede şeref olsun böyle olun yada bırakın gidin
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
Cevap: Sivasspor küme düşecek takım değil
[QUOTE=hacialicelik58;624030]senin fikret abine bisey diyen yok ve arkadaslar dogruyu soyluyo simdiye kadar neredeydi.bulent hocaya dil uzatmak namkorluk olur.gercek yigidolara bulen hocayi karalamak yakismaz adam anadoluda bir devrim yapti ve ayrildi allah yolunu acik etsin[/QUOTE]
[B]aynen katılıyorum yüreğine sağlık[/B] |
Hala Bülent Yalakaları dolu...............
|
[QUOTE=yiğido 07;623999]ASIL ARIZA SİZDE VAR BÜLENT UYGUN TAKIMI DAĞITIRKEN NEREDEYDİNİZ BÜLENT UYGUN GİTTİ MUHSİN HOCAYI GETİRİRKEN NEREDEYDİNİZ HADİ ONU BIRAKIN TAKIM KÖTÜ GİDERKEN NEREYDİNİZ SESİNİZ ÇIKMIYORDU SAYIN ÜNSAL ŞİMDİ TAKIM TOPARLANMAYA BAŞLADI YİNE ÇIKTINIZ SAHNEYE
MAALESEF ASIL ARIZA SİZDE VAR[/QUOTE] Simdi birlik zamani birbirimiznen ugrasmayalim |
bu adama hayranım yaw :D................
|
konuşmasan olmaz dimi. bir sen eksiktin
|
ya ben hayret ediyorum biz can derdindeyiz bazı arkadaşlarda işi gücü bırakmış fikret ünsalla ugraşıyor bu8 bize ne kazandıracak anlamış degilim.arkadaş sevmek zorunda degiliz ama bu kadarda ön plana çıkarmayın şu adamı ya bende sevmiyorum ama eleştirme hakkım olmadıgı için eleştirmiyorum kaldıki bazen düzgün açıklamalarda yapıyor saygılı olmalıyız.evet ruh nihayet geri döndü artık kayseridende puan yada puanlar aldıkmı işimiz iyice kolaylaşır.önemli olan buydu buda oldu ruh tekrar döndü hocayı tebrik etmek lazım.
|
aynen'de benden, sen sus biraz yaaa...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:53. |