![]() |
Helal olsun..!!
Helal olsun Sivassporuma.. Farklı galibiyet şarttı ve çok güzel oldu. Herşey Sivasspor için mükemmmel. Umarım seriyi Ç.Rize maçıylada devam ettiririz..
Arkadaşlar maçtan görüntüler yokmu? Maça ne kadar taraftar geldi merak ediyorum. Stadı doldurabildik mi? Selamlar... |
Sivasli olmaktan GURUR duyuyorum...cok sükür ALLAH ´a diyarbakirdan da 3 puan aldik...
Ne para ne pul....gönlümde 2 seye yer var 1. SiVaSSpOR 2.____ yani sevdigim kiz... not : Laf aramizda ilk sirada Sivasspor oldugunu duymasin,beni keser....:) vesselam |
TESADÜFÜN BÖYLESİ....
[b]BU HAFTA Kİ GALİBİYETİMİZLE PUANIMIZ 21 OLDU...HEMDE DİYARBAKIRSPOR'U YENEREK ...DİYARBAKIRIN PLAKASI 21:D[/b]
|
değerli puan bu 3 puan
arkadaşlar bu haftaki 3 puan 4 golle gelmesi çok güzel bir duygu yaşattı bizlere, değerli bir 3 puan dört gollü :)
çaykur maçıda gollü bizim olacak, hayırlısıyla |
INTIKAM ACI OLDU!
MUHAKKAK YENMEMIZ GEREKEN 2 TAKIM VARDI
BIR MANISA IKI DIYAR VEDE ALLAHIN IZNIYLE BASARDIK HEMDE EZE EZE ARTIK BIR SIVASSPOR GERCEGI VAR,BAZILARI KABULLENEMESEDE!!! |
[b]gurur duydum valla özellikle gurbette bambaska oluyor bu cosku [/b]
|
brinci golden sonra diyarbakırın penaltısının verilmediği ve kırmızı kartın haksız olduğunu söylüyordu tanju çolak trt 1 de.
|
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]BUNLAR BİZİM BU LİGE ŞAMPİYON OLARAK GELDİĞİMİZİ UNUTUYORLAR GALİBA.....
|
Helal olsun Sivasimiza , kim nederse desin EN BÜYÜK SIVASSPOR . Kiskananlar Catlasin Kiskananlar Caklasin oooooooooooooOOOOOOOOOOO Helal olsun Sivasimiza be ne desek yetersiz bize bügünleri gösteren Allahimiza sükürler olsun , insallah gelecek Maclarimizi alip yerimizi korumaya devam ederiz . Kim demiski Sivas Gol atamiyor.
Arkadaslar bence Lorant cok akkili yapti önce Takimin Defansini oturtu ve simdiden sonra saldirmaya gececek , gördüki Takim oturdu ve simdi istedigi defans ve pressden sonra yavas yavas Offensiv olmaya basladi ve meyveleri yavas yavas Topluyoruz ...... Sevgi ve Saygi ile Sivas-Power ...... En Büyük Sivasspor neymis ya LigTv de hep ayni maclar ne bu ya Kominisim gibi 4 Büyükmüs de hep onlarin Maclari gösteriliyor yok büyük Takimmis da iste nediyem .... Gördük büyükleri Tromslö , Schalke , Kibris Takimini ve zorlan Malmö yü yenemeyen takimlar büyük olamaz okadar . Bakin bi kayseri Erciyese kayseriye Sivasa Konyaya ve Antebe bunlar Takim degilmi insallah yakin zamanda Lig TV de Konferanz Maclari yayinlamaya baslar biktik artik be biktik hep aynisi ............. |
ilk bol gollü 3 puanımız hayırlı olsun arkadaşlar umarım önümüzdeki haftalardada bu güzellik devam eder
bu haftadaki güzel futbol ve galibiyetten dolayı tüm teknik yönetime ve takıma çok teşekkür ederim bir haftaya daha güler yüzle başlamamıza neden oldular Allah razı olsun hepsinden |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:23. |