![]() |
Cevap: Mesut Hoca ile devam edilmeli mi?
Mesut hocayı tebrik ediyorum, oyunculara önce güven vermiş veya olan güvenlerini tazelemiş, ancak dikkat ettiğim bir şey daha var, devre arasında alınan oyunculardan hiçbirisi ortada yok, oynayanlarda geçen yıl bülent hocanın aldığı futbolcular, kadir, cihan, kamanan, erman, agbetu, yasin bu oyuncular kesinlikle takımda kalmalı. Yasin arada bir aksamasına rağmen hava toplarında oldukça etkili bir isim
|
Bence kalmalı transferini istedigi oyuncuları yönetim almalı. Agbetuyu satmadan kiraya vermeliyiz. Kamananı göndermezler inşallah
|
ben evet dedim ama keşke demesydim çükü mesut hoca ligde kaldırır.bülent uygun hocA şampiyon yapar.bu yüzDen bülent uygun yeni sezonda başımızda olsun
|
kayserispordan ayrılan tolunay kafkas gelmeli...........
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]mesut hoca genelde alt sıradaki takımlarda görev almıştır ve çoğundada başarılı olmuştur seneye biz büyük hedeflerle oynayacağız bizi bu hedeflere götürebilirmi onu düşünmek lazım şuan için ölü ruhsuz bi takımı yola getirdi ama seneye yüksek sıralara oynatabilecek mi bu takımı ondan şüpeliyim hele biz sezonu hayırlısıyla bitirelim şuan için kesinlikle kalmasını isterim mesut hocanın[/I][/B][/FONT]
|
M.Bakkal dan sonra bir toparlanma oldu takimda ve lig de kalma sansimiz %85garanti gibi....Bundan dolayi yönetimin gelecek sezon da M.B ile devam edecegini saniyorum.
|
MESUT HOCAMDAN ÖNCE TAKIM 3 PASI BİR ARADA YAPAMIYORDU HOCAM GELDİ TAKIM NE YAPTIĞINI BİLİYOR........
|
net 2 yıl anlasma yapmalıyız...........
|
[url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/[/url] resmi sitedede vaR anket
|
Sizce, Sivasspor'umuz 2010-2011 Sezonunda Mesut Bakkal İle Yoluna Devam Etmeli Mi?
Evet, Devam Etmeli %97 (3927) Hayır, Devam Etmemeli %3 (111) Yiğidoların Kullandığı Oy Sayısı: 4038 resmi sitedeki oylama acık ara herkes kalmasını istiyor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:48. |