![]() |
Temelle dursun bi gün sinamaya giderler
filmde bir at yarisi sahnesi vardir ve temel dursuna sorar -İddaya varmisun ben diyrum 1.at kazanur. dursun; -Oldi benda 2. ata oynayrum iddayi temel kazanir ve temel dursunun 5 milyonunu alir ertesi gun temel dursunu arar -Dünkü film faridiya ben oni bidaa seyretmistum vicdanum rahat etmedi onun icun aradum. Dursun: -Benda seyretum. Temel: -O zaman niye 2. ata oynadu? Dursun: -Süpriz oynadum daa |
Iyi Haber
Iki futbol delisi adam cenette futbol olup olmadigini çok merak ederler ve kim önce ölürse digerine haber iletmesini kararlastirirlar. Biri ölür ve bir yolunu bulup arkadasini telefonla arar : - Çok iyi bir haberim var, burada futbol mevcut. Pazara maçimiz var, sen santrafor oynuyorsun |
Misafir
Maçtan dönen Kaan arkadasi Tolga ya maçi anlatiyordu; - Sonunda ne oldu biliyor musun? - Ne oldu? - Misafir futbolcular stadyumda gol yerine dayak yediler. - Tabii oglum, misafir umdugunu degil buldugunu yer... |
Hakemin Karisi
Hakemin karisi, kocasinin idare edecegi maçi izlemek için stada girerken, turnikelerde ogluna rastlar. Oglu, annesini uyarir : - Anne maçi seyretmesen iyi olur. Gene bütün seyirciler babama küfredecek. Kadin, eksi bir suratla : - Biliyorum. Onun için geldim. Bu firsati kaçirir miyim oglum? Ben de içimi dökecegim... |
[color=darkred][i][b]ıhhhhhhhhhhhhhhhh.....ayhan abi supersinnn[/b][/i][/color]
[b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
evet ya baya komik olmuş
|
Hasta Cimbomlu gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser. Her
zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.Son defa görelim derler. " Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim " O zaman beni FB'ye üye yapin! Herkes birbirine bakar: "Yaav sen dogustan Galatasaray'lı degil misin? Ne yapiyorsun sen? Hasta Galatasaray'lının birden yüzü güler: "Ülen, bir CimBomlu ölecegine bir FB'li ölsün be! |
bi gün i.cavcav,ismail uynanık ve aziz yıldırım oturmuş,konuşuyolarmış.derken içeriye bi adam girmiş.adam
-ben şeytanım,sonsuza dek yaşarım ve herşeyi bilirim;demiş. bunun üzerine i.cavcav: -g.birliği ne zaman şamp olcak diye sormuş.şeytan da: -2045'te demiş.ilhan cavcav ağlamaya başlamış."allah kahretsin göremiyecem..." sonra ismail uyanık -peki samsun ne zaman şamp olcak demiş..şeytan da: -2053'te demiş..ismail uynaık'ta yine "ben göremiyecem" diye ağlamaya başlamışş son olarak azize demiş ki... -pekiiiii...fener ne zaman şamp olcak.şeytan bunun üzerine biraz durmuş,düşünmüş ve... -"ALLAH KAHRETSİN,GÖREMİYECEEEEM!!" |
Hakim sanığa sorar:
Uluslararası kaçakçılıkla suçlanıyorsunuz, ne diyeceksin bakalım. Sanık sakin bir ifadeyle cevap verir: "Tamamen iftira efendim. Biz fenerliyiz. Uluslararası ne işimiz olabilir |
FenerLi nin biri bir adada tek başına dolaşırken bir Lamba buluyor Lambayı büyün bir şevkle siliyor Lambadan cin çıkıyor ve diyorki
diLe benden ne diLersen . FenerLi Ada da yaLnız oLdu için bu adadan kadıköye kadar bir köprü yap bende stada gidiyim diyor . cin bu imkansız mümkün değil diyor başka bir dilekdile diyor cin FenerLi o zaman Feneri şampiyon yap diyor cinde köprü kaç şeritli olsun diyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:12. |