![]() |
Cevap: Taraftar yabancıları değerlendirdi
[QUOTE=Hudut;631770]Aubeye şans tanınabilirdi bana göre bence yasinden kaliteli bi oyuncu ama olmadı gönderilcek büyük ihtimal. Van Heerden gibi birinin alınması iyi olur bu tip oyuncuya ihtiyaç var takımımızda. Diallo,Kamanan,Keita ve Agbetu satılmamalı.[/QUOTE]
Tebrik ederim bu sitede AUBEY in kalmasını isteyen tek kişi sensin herhalde:confused: |
[QUOTE=cemal ozkan;631947]ben sivasspor dekniktirektöru olsam ben bu takımı uçururum[/QUOTE]
Nereye BANK ASYA ya mı uçurursun;) |
ya onemlı deil kı onemlı olan ligde kalmak futbolcu yorumu yapmam ben hepsi sivasspor için top kosturdu hepnsın faydası vardır elbet
|
sadece ve sadece KEİTA kalmalı. Kamanan geçen sene bizim kalbimizde edindiği krediyi bu sene fazlasıyla tüketti. Diğerlerini saymıyorum bile varlar mıydı yoklar mıydı belli bile değildi. Keita kaldıktan sonra 7 yabancı hakkımız kalıyor. Bu haklar iyi kullanılırsa uçarız valla. Ama işin açıkçası Mesut hocaya [COLOR="Red"]güvenmiyorum[/COLOR]
|
bence van heerdenın bonservısı alınmalı, agbetu kalmalı ,keita kalmalı, diallo kalmalı :D :D :D
|
[B]Keita ve Kamanan dışında diğerlerinden fayda göremedik [/B]
|
yabancı oyuncular kadar yerli gelecek oyuncularda cok önemli yabancıları
belli başlı bir cok ülkeden getirip oynatıyorsun ama yerli oyuncular cok zor iyi oyuncular iyi paralar istiyorlar bence bankasya 1.lig cok iyi takip edilmeli oyuncular ordan alınmalı.. yoksa kadir faruk gibi adamlarla bu işler olmaz..mesut hocanında tek olulu yapabilecegi bu transfer sezonunda genc dinamik yabancılar getirme olasılıgı..... |
[B] mesut bakkal geldıkten sonra kamanan da düzelme oldu bu sene son bır şans verılmelı keita ve kamanan dışındakıler gonderilmeli[/B]
|
KAMANAN HARİÇ HEPSİ GİDERBİLİR.BALON ÇIKTI ZENCİLER.
|
keita bence cok yetersiz...
kamanan ve petkoviç hariç hepsi gidebilir... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:38. |