![]() |
Cevap: Kesin Gidiyorlar
yaw musa kalsa iyi olurdu ..yasin ve murat sözgelmez gitmeli bence
|
madem para sıkıntımız yok parayı basıp adam gibi bir stoper alallım orta sahada da cihan ın yanında bir adam forvete de 11 de oynayacak forvet alalım yada hiç almayalım kaleci kesinlikle şart o zaman sivasspor adam olur.
|
Kim giderse gitsin ama MUSA AYDIN gitmesin.O çok yetenekli bir oyuncu.Bazen çok kötü oynadığı olmuştur ama çok iyi bir futbolcu bence.
|
BÜTÜN TAKIMLAR TRANSFERLERE BAŞLADI BİLE BİZDAHA KİM GİTSİM KİM KALSIN DİYORUZ YİNE DÖKÜNTÜLER KALACAKBİZE
|
[B]34 hafta musa ya en ağır eleştirileri yaptık.sezon bitsin kalsın diyoruz...
Biz Sivasspor taraftarını anlamak mümkün değil!!![/B] |
faruk,yasin,petko,hayrttn, gitmeli
|
[QUOTE=karamik;633427]Musa Kalsin Mehmet Yıldızdan bile daha önemli bir futbolcu[/QUOTE]
arkadaşım sana yuh diyorum başka bişey demiyorum.musa mehmetin ayağının tırnağı olamaz be kardeşim.bu kadar mı anlıyosun futboldan.mehmet yokken musanın neler yaptığını(daha doğrusu yapmadığını)gördük.yani musalı SİVASSPORu da gördük,mehmetli SİVASSPORuda. bide musa kalsın diyen diğer arkadaşlara inanamıyorum ya,bu adam topçu falan değil kardeşim.mehmet nas ondan 10 gömlek daha üstün |
yasin cakmak hala takimdami bilen varmi???????
|
vay akililar vay,, akliniza yanayim Petkovici göndermeden önce,
1 cuval ise yaramaz adamlar vardi..... !!! yedek kaleciler; alisan seker murat kalkan yasin cakmak ugur kavuk lucien augbey ferhat bikmaz bruno zitaa nabil taider van heerden harun toprak yunus dogan rahman soyudogru oktay ayaz önce bunlari bir gönderde sonra ,olmazlardan olmazi ,, bu takimin yerli iskelesi kalecisi petkovice sira geleydi,, bizim kaleci sorunumuz yok ki adami gönderiyorsunuz,,, bizim orta saha ve defans sorunumuz var !!!! |
[QUOTE=karamik;633216]Bucaspor yolcusu bazı futbolcularimiz olacaktir ne diyeyim Bülent Abileri gel derse koşa koşa giderler Mecnun başkanda gidene kal demez.[/QUOTE]
Asbaşkan Seyit Mehmet Özkan, Başkan Mehmet Bektur ve Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ'la bir görüşme yapan Uygun'un ilk etapta Sivasspor'dan eski öğrencisi olan sağ kanat oyuncusu Musa Aydın'ın alınmasını istediği öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi sona eren Musa'nın transferi için pazartesi gününden itibaren görüşmelere başlayacak yönetim alternatif isimler üzerinde de duracak. Yabancı oyuncu konusunda acele etmeyecek kurmaylar, önceliği bonservisi elinde olan futbolculara verecek. Bülent Uygun'un önümüzdeki hafta kulübüyle sözleşmeleri devam eden İstanbul BŞB'li Herve Tum ve Sivassporlu Yannick Kamanan ile bir görüşeceği bildirildi. Nankör Bülent artık çek elini SİVASımdan. Tumu gönderip takımı dağıtan sendin. Tum iyi ise neden gönderdin. şimdi peşine düştün. Bu sene bizi rezil ettin. bu şehire de gelme bence. nankörleri YİĞİDOLAR sevmez. biz yiğit adamların memleketiyiz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:45. |