SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Hangi oyuncular geri getirilmeli ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29395)

Ali Selim 04.06.2010 07:34

Cevap: Hangi oyuncular geri getirilmeli ?

[COLOR="Black"]Bence Giden geri geldiğindeeski performansını yakalarmı bilemem ama yinede özelliklede TUMM ve BİLİCA gelmesi lazım gerekirse yönetime baskı yapalım tekrar aldıra biliyorsak aldıralım çok iyilerdi gerçekten [/COLOR]
[COLOR="Red"]
[FONT="Times New Roman"][SIZE="5"][SIZE="6"]SENİ ÇOK SEVDİM KIRMIZIM BEYAZIM[/SIZE][/SIZE][/FONT] [/COLOR]

A.Turan Korkmaz 04.06.2010 22:20

Hangi oyuncular geri getirilmeli? Ben de bir soru sorayım? Bu anketi şu an süperligde olan hangi kulübün sitesinde bulabilirsiniz? Hiçbirinde.
'Dört büyütülmüşleri!' saymıyorum, bir Gençlerbirliği,İstanbul B.B.,Gaziantep geriye dönüp Ahh,şunları geri alalım der mi? Hayır! İyi bir kulüp geleceğe bakar,geçmişe değil. Keşkelerle oyalanmaz. Gidenin daha iyisini,daha gencini,güçlüsünü bulur getirir. Başarılı yönetim ,bonservisi elinde,emekliliği yaklaşmış,yüksek ücrete bir kulübe kapağı atsam diyen topçuları Mal bulmuş Magribi! gibi toplayıp alan değildir. Tüm dünya liglerini tarayıp taratıp takımına en uygun gelecek,taraftarı da coşturacak futbolcuları bulabilendir. O kadar geliriniz var, daha da olacak,parayı doğru yere harcayın,geleceği de düşünün,geçmişle yaşamayın,günü de kurtarmayın,geleceği kurun. Beklentimiz budur.

konuksivaslı 04.06.2010 22:21

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]Giden gitmiştir artık geriye degil ileriye daha yenilere bakılmalıdır.[/B][/FONT][/COLOR]

ssfatihss 05.06.2010 09:22

tum ve blıca yeterlı bence özellıkle tum cunku sıvas sporun boyle kuvvetlı futbolculara ihtıyacı var...

ready 05.06.2010 18:19

[B]giden gitmiştir futbolda dün yok bugün önemlidir [/B]

mustafa58aa 05.06.2010 20:32

bence o kadronun hepsi gelmeli onların hiçbiri yıldız değildi ama iyi bir takımdı

Örükcülü 06.06.2010 10:11

Ben burada yazılı olmayan birisini istiyorum takımımızda... Defansa CAN ARAT....

joke58 06.06.2010 10:29

HERVE TUM PİNİ FELİX BALİLİ ONUR TUNCER KONFORY SYLLA VE MURAT ERDOGAN GELSE TAKIM ESKİ DÜZENİ OTURACAKTIR

joke58 06.06.2010 10:31

gerçi giden geri gelirmi ahıl var mantık var

joke58 06.06.2010 10:32

sivasspor denizlispordan ANGELOV ve diyarbakırspordan TAZEMETA'yı alsa yeter

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39.