![]() |
Cevap: Ceyhun Eriş Sivas'ta
[B][FONT="Arial Narrow"]walla yukarıda da bir iki arkadaşım belirtmiş hala M.Ali, Murat Erdoğan falan lafları ortaya atan arkadaşlarımız bile var ki zamanın da ikiside kulübümüze çok faydalı olmuş arkadaşlar ve hala bu arkadaşları aramızda görmek istemeniz de duygusal açıdan hiçte yanlış değil çünkü biz vefalı duygusal bir memleketin evlatlarıyız beşiktaşın galatasarayın gündemine bile guti diye bir adam giriyo o adamda 33 yaşında iş bu haldeyken 33 yaşındaki ceyhunun bize gelme ihtimali söz konusuysa eğer ceyhun harbiden biz de gerçek ceyhun gibi oynarsa çok rahat en az 2 sene top oynar ama sorunlu bir oyuncu olduğu sürekli söyleniyor bence gelirse hiçte fena olmaz gayet şık durur çünkü adamın sadece disiplin sorunu olduğu söyleniyor kalitesi asla tartışılmaz ikincisi onun seviyesinde Türkiyede oyuncu bizim şartlarımıza uyacak acaba kaç tane sayabiliriz. ee biz gutiyi alamayacağımıza göre ceyhun bu şartlarda eğer kendi oynarsa bence daha iyisini kolay kolay bulamayacağımız bir oyuncu [/FONT][/B]
|
oynarsa ederse disiplinli olursa falan filan sivassporda dövecegi adam yok
oynar belki.....adamın geçmişinde bize ne biz bu güne bakıyoruz... diyer takmların kurdugu kadroya bakın birde bizimkine yazık çok yazık.. |
allahım yarabbim bu nasıl bir transfer... Ceyhun hangi takımda adam gibi durup futbol oynamış? CEYHUN'UN HANGİ TAKIMA FAYDASI DOKUNMUŞ? SORUYORUM SİZ YÖNETİCİLERE... SOKAĞA ATILACAK PARAMIZ ÇOK GALİBA... DERHAL BÖYLE BİR HATA YAPMAKTAN VAZGEÇELİM LÜTFEN...
|
KARDEŞİM GAZİANTEPSPOR'DA OLCAN GİBİ SÜPER BİR FUTBOLCU VAR.. BU TÜR FUTBOLCULARA BAKALIM. BİZE FAYDASI OLMAYACAK FUTBOLCULARI BIRAKALIM...
|
ligin 12. haftası disiplinsiz hareketlerinden ötürü süresiz kadro dışı kalır. Bundan gelecek fayda Allah'tan gelsin.
Hoca'nın sıradan olmayan topçu dediği buysa işimiz var valla. Dingonun ahırı yapacaklar takımı böyle sığırları transfer ederek. İstiyemiyorum kardeşim kaşar topçu. Adam gibi birini getirin |
[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]Ceyhun futbolu iyi yetenekli oynarsa kaliteli ama kişilik olarak sinir bozucu biridir.Takımı takım ruhu bozacaktır.Disiplin kural tanımıycaktır bu yüzden çok yanlış bir tarnsferdir.Oynarsa adam akıllı mutlaka yararları olacaktır[/FONT][/B][/COLOR]
|
hayir ya !! inanmak istemiyorum umarim balon haberdir..hic gormek istemedigim bir oyuncu bu adam takimda kaos yaratir,
|
C[B][SIZE="6"]eyhun kaliteli bir topçu süper lig tecrübesi olan birisi ama oynarsa katkısı olacağına inanıyorum.. savaşçı değil kötü örnekte olabilir.. her şey hocanın elinde oynacakta hocadır...[/SIZE][/B]
|
ben devre arasinda ceyhun transferini istemistim (o zaman malum denize düsmüstük kim önmüze gelse sarilirdik) neyse insallah bu haber bir sakadir.bu kadar sagda solda serbest futbolcu varken bu yasta bu sicildeki futbolcuyu almak akil isi degil.insallah gelmez.
|
Ceyhun'a iyi diyen arkadaşlarım ;
Bir sezon örnek verir misiniz gittiği takıma yarar sağladığı ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |