![]() |
Cevap: İbrahim Sivas'tan koptu
İbrahim sense mi Bülent'in yanına gidiyorsun ? Orada süper bir üçlü oluşturursunuz.
|
[B]Bu nasıl iş İbrahim tamam gitsin ama sözleşmeli oyuncu nasıl olurda böyle bedelsiz serbest bırakılır ?[/B]
|
Kazma güle güle tutunamayacagini anlayinca kacti. Sivassporda ismin ortaya cikti hicbir dikis tutturamazsin.
|
[QUOTE=Besyo_cu;635325][B]Bu nasıl iş İbrahim tamam gitsin ama sözleşmeli oyuncu nasıl olurda böyle bedelsiz serbest bırakılır ?[/B][/QUOTE]
Yönetim nerdesin? Bucayi da görecegiz bülentin pesinden giden sahlanir sonra yerlerde sürünür oda. |
Emekleri icin tesekkurler Dagasan, hedeflerin icin se Bucaspor,:confused: hadi bakalim hayirlisi olsun..
|
sizin gibilere sivaslının 'S' si denmez bunu söyledin ya oynasan bile seni ıslıklayacam defol git
|
i.dağaşan için kafasında sivasspor bitmişti onun için kalsada faydası olmazdı. zaten geçen sezon topmu oynadiki. bülo sezer'ide almış. oldu olacak bucasporun adınıda sivas olarak değiştirsin.
|
ibrahim hem kütükte hem yürekte gerçek sivaslı gitmedi zaten dün beraberdik kafasını dinlemesi lazımken kim çıkarıyor bu haberleri şaşırıyorum. zaten oda bu siteyi takip etmiyor
|
sivasspor herşeyin üstündedir..gidenin yolu açık olsun kimse zola tutulmaz
|
[QUOTE=üçyıldız58;635312]şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar iboya kızıyor niye gidiyor diye tabi gider erman sahada gezdi ,musa sahada gezdi,trübün bunları görmedi iboya küfür etti
sedat hata yaptı yasin hata yaptı herkes hayrettine küfür etti sonrada neden gitti sende olsan gidersin sivasdan gitmek isteyen ibo zamanında sivasda oynamak benim için bir şereftir deyip para konuşmadan imza attı hayrettin senelerdirki boş mukaveleye imza atıyor önce hatayı kendimizde arayacağız kendi öz evlatlarımıza kötü oynasada sahip çıkacağız[/QUOTE] döktürmüşsün yine üçyıldız58, yüreğine sağlık |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:53. |