![]() |
Cevap: Yasin takımdan ayrıldı
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]acayip güzel haber insan sevincine oynar bu habere =) hadi gözümüz aydın =)[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]YENİ SEZONUN EN BÜYÜK TRANSFERİ!!!!! HAYIRLI OLSUN[/B]
|
bu habere cok sevindim.hayirli ugurlu olsun.
buda bucasporla anlasmismi?buda gercekten anlasmissa bülent hocayi ayakta alkislarim. |
BU SEZON SİVASSPORUN EN BUYUK TRANSFER HAREKETİ OLMUŞ...YASİN İ GONDERMEKLE..HAYIRLI OLSUN :)
|
2009-2010 sezonunda takımıza transfer olan, görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile tarafalı tarafsız herkesin beğenisini kazanan arkadaşımız Yasin Çakmak................
:):): bana çok komik geldi de ... |
[B]Hadi canım sende... Yok yahu bana birisi 13 Haziran şakası yapıyor. Eğere doğruysa en büyük transferimizi şimdi yaptık işte.. 13 Puanımızın müsebbibi bu adam takımımızdan ayrıldı Çok şükür. İnşallah gelen gideni aratmaz. [/B]
|
Hiç olmazsa bazı kansızlar gibi oynamamazlık etmedi takımı birbirine katmadı. Yetersiz kaldı o ayrı mesele umarım gittiği takımda mutlu ve başarılı olur
|
Adam kovulmamış ki "istifa etmiş". Yani istese takımda kalacaktı, bizi bu beladan Mesut Bakkal kurtarmamış, sağolsun Yasin yapmış bu iyiliği.
Mesut hoca sen alışkınsın her sene 3 tane takım çalıştırmaya ancak biz alışkın değiliz çorağ değiştirir gibi hoca değiştirmeye. Sonumuz hayrolsun... |
Sesimizi duymuş ve kayıtsız kalamamış Yasin güle güle başarılar sana.
|
kendisine 3.ligde başarılar diliyorum ......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |