![]() |
Cevap: Sivasspor Cezayirli Ziani'yi izliyor
Zaten arkadaslar Izliyoruz diyor :D Belliki Yonetim , DUnya kupasini Heyecanla Izliyor Sadece :D Transferler Unutulmus..
Bu Futbolcuyu ALAMAYIZZ !! BIRAZ GERCEKCI OLALIM! |
Fanatigin başka bir haberinde "Karim Ziani’nin ise 4 milyon Euro civarında bonservis bedeli bulunuyor." diye bir ifade geçiyor almamız mucize olur !!!
|
[B]eyy yonetim madem izleyerek futbolcu alacaksiniz biraakin yigidolara onlar secsin cunki onlar sizden cok daha iyi izliyor ve biliyor
hem siz sadece izlersiniz adam baska klube imza atarkende izlersiniz artik transfer falan beklemiyorum transfere ihtiyaci olan takim simdiye elini cabuk tutar erkenden isini hallederdi neyi bekleyeceksin ki herkez ilgilendigi futbolcuyu aldi yada onlar baska kluplere gitti anlasilan oki ortada kalmis futbolculari alacaksiniz anlasilan oki biz dersimizi almamisiz siz futbolculari izleyin bizde sizi izleyelim seneye bank aysadada izleriz kacip gitmsesseniz tabiki SIVASIN SIVASSPORDAN BASKA NEYI VAR YAA ONADA SAHIP CIKAMIYORSUNUZ!!![/B] |
Bu haberin hiçte gerçekçi bir yanı yok. Dolayısı ile boş haberlere kanmayalım
|
[B]bu oyuncuyu almamız için wolfsburgun 2. lige düşmesi lazım çünkü biz birinci ligden futbolcu almayız transfer felsefemize aykırı [/B]
|
Bende izliyorum.. Kerim Zianiyi..!!!
Chritiano Ronaldo'yu, Kaka'yı, Julio Cesar'ı, Rıbery'i, David Villa'yı... oo sormayın herkesi izliyorum.. İzlemek kolay... Önmeli olan alabilmek.. !!! |
2013 de kadar anlasmasi var ve deger olarak 5.5 Milyon € görünüyor hem Fransiz hemde Cezayir Vatan dasi olarak da görünüyor.........
Asil sorun sakat kolik bir futbolcu son iki sezon devamli sakat....... Saison von bis Verletzung 09/10 06.03.2010 15.03.10 muskuläre Probleme 09/10 23.10.2009 15.11.09 Muskelfaserriss 10/11 14.10.2009 22.10.09 Kreislaufprobleme 08/09 23.03.2009 18.04.09 Adduktorenverletzung |
Daha genis bilgi icin iste link(Almanca)
[url]http://transfermarkt.de/de/karim-ziani/profil/spieler_25976.html[/url] |
inş yalan degil ve alırızz
|
gelsin,almanyadan sivasa karsilamaya gelcem bizzat,formasini alcam...
o kadar az inancim var bu transfere :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32. |