![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız gitmeli mi ?
[QUOTE=ceyhun58;638099]Onun olmdığı zaman takım kümeye gidiyordu bu anketi açmanın bir anlamı varmıki bülent uygun niye devamlı oynattığını düşünürseniz mehmet yıldız gitmemeli diye düşünürsünüz:mad:[/QUOTE]
Konuyu anlamamışsınız galiba,böyle bi haber var basında,burasıda taraftar forumu olduğuna göre,arkadaş burada taraftarın bu konudakı dusuncesını,mesajını belırtmek istemiş ılgılılere.Çokda yerinde bi konu açmış kendi kanaatime göre.Kımse kaptan gıtsın ıstemez.(anketdede görüldüğü gibi) Zaten Mehmet Yıldız'ın bi yere de gittiği yok. Tam anlamadan insanlara tepki göstermek ne kadar kolay değil mi? |
Mehmet'in hiç bir yere gittiği yok, bunlar yıllardır yapılageldiği gibi tekrar edilen yalan haberler. Boşsanız, işiniz gücünüz yoksa bu tür haberlerle heyecan yapabilir ve vaktinizi doldurabilirsiniz!
Ben bu yıl kaptandan 25 gol ve 20 asist bekliyorum. :) Kesinlikle abartı değil, hepimiz biliyoruz ki Mehmet geçen yıllarda bu rakamlara yaklaştı. Artık kariyerinde çıtayı iyice yükselttiği bir dönem olacaktır önümüzdeki 5-6 yıl Mehmet için. Yaşının 28 olduğunu ve 35-36 yaşına kadar çok rahat oynayabileceği gerçeğini göz önüne alırsak Mehmet Yıldız'ımız Türk futboluna Sivasspor'da damgasını vuracaktır. Benim Mehmet'e güvenim tam. O da kendisine güvensin ve hayatının bu en güzel 6-7 yılını çok çok çalışarak geçirsin. Kendisi zirveye çıksın, bizi de göklere çıkarsın. Yaparsın sen Mehmet, biliyoruz! |
kesinlikle kalmalı mehmet yıldız = sivasspor'dur mehmet yıldız bizim sembol ismimizdir.
|
Mehmet delikanli gibi 2 yillik imza atti mehmetin degeri belli sivassporda kolay lokma deyil mehmet degeri belli mehmet bizi terk etmez gidersede sivasspora büyük para kazandirir gider 2 sene oynar yine sivasspora gelir:))
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Kesinlikle gitmemeli.Ben Galatasaray'da burda oynadığı gibi oynayacağını düşünmüyorum.Bence kalsın.[/B][/FONT][/COLOR]
|
arkadaşlar böyle konularla neden milletin canını sıkıyorsunuz biliyorsunuz ki mehmet sivasspor için en önemli oyunculardan bir tanesi zaten yönetim mehmeti kimselere vermez basın kendine mazeme arıyor sizlerde böyle asılsız konuları buralara taşıyorsunuz
|
[QUOTE=emin kara;638210]arkadaşlar böyle konularla neden milletin canını sıkıyorsunuz biliyorsunuz ki mehmet sivasspor için en önemli oyunculardan bir tanesi zaten yönetim mehmeti kimselere vermez basın kendine mazeme arıyor sizlerde böyle asılsız konuları buralara taşıyorsunuz[/QUOTE]
Arkadaşım bu iddia basit bir iddia değil ki NTV SPOR, Samanyolu, HABER TÜRK gibi önemli kanallar ve internet siteleri verdi haberi. Hem biz Servet'i, Bilica'yı, Sezer'i,Tum'u, Sylla'yı piyasa şartlarında neredeyse sakız parasına satmadık mı? Mehmet'i de satarlarsa şahsen hiç şaşırmam |
[B][COLOR="Blue"]mehmet yıldız bizim takım için bence en önemli futbolcu asla yollanmamalı
sonra geçen yıl yollanan başta tum-bilika-silla vs...çok pişman oluruz[/COLOR][/B] |
iyi bir fiyata giderse evet gitmeli ama alıcısı çıkmassa bırakılmamalı
|
[B]adam sakatlanır gelsin diye konu açar dua edersiniz.adam oynar gitsin diye konu açarsınız...tarafsız olduğunu mu gösteriyor bu site nedir anlamış değilim[/B] :rolleyes:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52. |