SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   En faydalı transferimiz hangisi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29750)

Elbeyliliyiz 09.08.2010 21:33

Cevap: En faydalı transferimiz hangisi?

kalite mehmet nas defansda Güven veren dennis ve sead ramovici e begendim. ama yildizi cok parlayan ceyhun yani en iyi transfer dennis ve ceyhun gözüküyor ama mehmet nas i cok begeniyorum klas bir oyuncu insallah sakatlanmazlar....

shang 09.08.2010 21:40

transferlerın hemen hemen hepsi fena değiller stopere bayıldım ivanosa çevik çabuk ceyhun zaten bılıyoruz oynamazsa dıye suphelerımız vardı ama gelen olarak takımı cok begendım diri koşan önde basan bir takım olmuşuz

Divriği58 10.08.2010 00:47

[B]Bence busezon hiç birşey olmayacak bu kadar ümitlenmeyin
9,10,11 sıralarda bıtırecegız bu sezon ligi.

2 LİG.3 LİG. Takımlarını 2-0 2-1 yenersin normal.ANKARAGÜCÜ nasıl 3 attı.SÜPER LİG de hazırlık maçı yapılmalıydı takımın durumu ozaman belli olurdu.TRANSFER EKSİĞİMİZ OZAMAN ANLAŞILIRDI.Diyarbakırda Cambura 2 3 atar [/B]

57 Mehmet 10.08.2010 07:47

hazirlik maclarinda yenilerden pedriel suarezi cok begendim,ve takimimiza cok faydali olacagindanda cok eminim

bct58 10.08.2010 08:30

en ıyı transfer moral motıvasyon

yadel 10.08.2010 08:51

Dennis İvanov bu takımı toparlar. Hem defansta sağlam hem topu oyuna çok güzel sokuyor. Hemde köşe atışlarında gol atabiliyor en akıllı işi yapmışlar helal olsun. Gol yemeyen takım bi tane atar heralde:D

B.DUMANLI 10.08.2010 09:00

[QUOTE=57 Mehmet;642699]hazirlik maclarinda yenilerden pedriel suarezi cok begendim,ve takimimiza cok faydali olacagindanda cok eminim[/QUOTE]

Suarez´in Ceyhun´dan gelen toplarla ileride daha basarili olacagi süphesiz.Bakkal´in Kamanan´dan ziyade Suarez´i ilk 11´de oynatmasi baktiki M .Yildiz kötü ,onu oyundan alabilme cesaretini gösterdigi gün bu isi basarmis demektir.Hic bir oyuncuya kötü performasyonundan ötürü ,hatir icin dayanmak zorunda olmadigini bilmeli Mesut hoca,bu takim kaptanida olsa farketmez.

58VoLkAn58 10.08.2010 10:18

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Ben Denniss İvanovs diye düşünüyorum.Bizim en büyük kaybımız defans olduğu için çok faydalı olacaktır.[/B][/FONT][/COLOR]

golovaliyigido 10.08.2010 11:10

ceyhunla deniss takıma cok faydalı olur

ArifŞahin 10.08.2010 11:29

sedat yeşilkaya hariç diğerleri şimdilik nokta transfer olarak gözüküyor. inşAllah böyle devam eder.saygılarımla!OkanArif Şahin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:24.