SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2 -1 Galatasaray (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29803)

stutgart58 14.08.2010 13:44

Cevap: Sivasspor - Galatasaray

................................ramovic......................

apo...........dennis...........sedat..............hayro(bence ferhat olmalı)

...............mehemt nas.........keita.....................

kamanan............ceyhun..................erman.......

................mehemt yıldız..................................

4-2-3-1 oyunycagız...kamanan da sıkntı olur oynamzsa yerinde cihan oynar...bence bütün iş bu maçta ortasaha ile defansın yakın oynayıp alan bırakamasına bakıyo...eger alan bırakmazsak maç 0-0 gittigi sürece ezik cincon risk alıcakk...ve risk almaya başladıgı an ceyhunun mütiş paslarıyla erman-kamanan-mehemt yıldız 3 lüsü golleri sıralaycak...ben bu maçın gollü ve en kötü berbaerlikle bitcegni tahmin ediyorum..arda yorrgun çünkü ve sivas hırslı...mehemt yıldızı aslında pek hazır bulmadım ama büyük maçlarda extra oynuyor o yüzden bu maç 3-1 SİVAS alır

subasi29 14.08.2010 14:26

yeterki icimizde birazcik heves olsun gs degil kim gelirse gelsin..

MeXeS58 14.08.2010 14:26

[B]haberın başında ilk onnir var ama bence bu macta cıkacak en ii onbir
-----------ramoviç--------
apo--sdeat--ivanovs--hayro
------kadir------keita------
mehmet nas----------erman-
-----------ceyhun---------
-------mehmet yıldız-------[/B]

altuntas58 14.08.2010 14:45

[B]Bumacı sivassporumuz rahat kazanacaktır ben buna yürekten inanıyorum[/B]

carizma0658 14.08.2010 16:07

gs gelır paşa paşa iftarını acar başımız üstüne verrler üç puanı ceker giderler iş budurr sivas bu sene coşacakkk herkes bileeeeeeeee

mühendisburak58 14.08.2010 17:02

bir tek kadirden şüpheleniyorum gerisi iyi kadirin yerine cihan ya da keita oynamalıydı diye düşünüyorum.kolay gelsin bakalım ne olduğumuzu akşam göreceğiz.

GuVeN 14.08.2010 17:11

Hadi saat 8 olsun,Ne açlık hissediyorum ne susuzluk:)yeter ki şu maç başlasın artık:)

Elbeyliliyiz 14.08.2010 17:21

Biz yüregimizle oynarsak mutlaka yeneriz dennis cok ileri cikma dur durdugun yerde. Sivassporumuza basarilar yenilsek bilw ezilmeyip ilerisi icin umut versin takimimiz.

oguzhan_1616 14.08.2010 17:25

Cevap: Bu akşam 4 Eylül’de bayram var!

[QUOTE=myway;643500]deniss ve hayrettinli defans beni korkutuyo.. takımda bir tane bile hucuma çıkmayan topçu yok.. bu kadro yıl boyunca ılk golu attıgında macı alan yediğinde husranla kapatan bir takım olacak.. deniss ileri cıktıgında savunmamız arkada cok acık verecek.. hayrettin bu acıkları kapatacak bir savunma oyuncusu değil...[/QUOTE]

O zaman Dennis ileri çıkmayacak . Hücümda oyuncu mu yok ? Kornerlerde,Frikiklerde çıkması normaldir başka zaman zaten çıkmasını gerektirecek ne gibi durumlar olabilir ki ? Kendi işlerini yapmaları yeterlidir bence Dennis hakkında bir fikrim yok .İzleme şansı bulamadım ama ayriyetten bir şey yapmasını gerektirecek durumlarda yapar ama maç boyu hücüma çıkacak kadar ofansif bir oyuncu olsa Futbolculuk kariyerine başlarken Stoper mevkiini seçmezdi bence :) Böyle bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum .

emre41 14.08.2010 18:03

2 0 biter bu maç. Kendini arzın merkezi sanan Riijard ve Arda efendiye de kapak olur inşallah. Son bi saat haydi yiğidolar. Güveniyoruz size. Heyecan içerisindeyim yahu...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:38.