![]() |
Cevap: Sivasspor 2 -1 Galatasaray
helal olsun takıma çok yürekli bir takımımız var bizi tutana aşk olsun artık ceyhun oyuna direkt etki etti işte sonunda bir on numara size arkadaşlar
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın tek yıldızı vardı o da Mehmet YILDIZ
|
[B][COLOR="Black"]Aslan mı?? Ne aslanı?? aslan ne gezer la 4 Eylülde?? :) :) :D :) ;)[/COLOR][/B]
|
CEYHUN başta olmak üzere.... Zita, Mehmet Yıldız, Mehmet Nas, Hayrettin ....sırayla tüm takımı yazmam gerekecek sanırım...Kondisyon olarak çok güçlü bir takım olmuşuz...Hele ki futboldan anlamayan rijkaard denen çirkef herifin cana'yı çıkarıp çirkef baros'u alması maçı bitirip zaten üstün olan takımımıza 3 puanı hediye eden hareket oldu...
Canla başla mücadele eden FUTBOLCULARI'mıza , efsaneyi küllerinden tekrar canlandıran MESUT HOCA'mıza tekrar tekrar teşekkürler... EN BÜYÜK SİVASSPOR.. |
Bu gs nin karşısına şuanda lig için favori gösterilen bjk veya ts çıksaydı tarihi fark yerlerdi.Takımlarının durumu içler acısı ortasahada sivas döktürdü resmen.
İstediği gibi oynadı valla. Ne pres yapan var ne topu saklayan var beter olun çirkefler. Arda kewell ve neili çıkar küme düşmemeye oynarlar. Sivasa gelirsek takım iyidi ortasahada çok pas yapıldı. Tabi bunda gs nin berbat oyunun katkısı da vardı dediğim gibi dingonun ahırıydı resmeno ortasahaları.Güzel bir galibiyet oldu lige iyi başlangıç yapıldı. |
[QUOTE=GuVeN;643813]Kulak ver bu isteğe ey yönetim:D[/QUOTE]
Kamanan en az 2.5 ay yok ilerisi meçhul... 4 ila 5 ay içinde bir sonuç beklenebilir dönmesine. Gerçi Bosman kanunlarına göre futbolcunun en son tercihi çok önemli ama nihayetlenmesi yinede zaman alır. Ee adamda bize gelmeyi çok istiyor. Sayın yöneticim artık kulak verseler iyi olacak :) |
takımımız süper oynadı sadace iki eksik gördüm hayrettin ve sedat bu mevkilere sayın hocam bakkal.a iş düşer.................
|
Bakıyorumda adını sitede ilk defa okuduğum adamlar yazı yazmışlar arkadaşlar sadece galibiyetlerde değil her zaman burada olmalısınız iyi gün taraftarı olmayın herzaman her şartta takımınızı destekleyin.Gelelim maça beni bilen bilir Ceyhun hakkında eleştiri üzerine eleştiri yazdım hayatımda yanıldığıma bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.Biraz da Mehmet YILDIZ la anlaşsa süper olacak.İşte bu yav.İnanın kafaya oynadığımız zaman bile bu kadar iyi paslaşma uyum yoktu.Düz oynuyorduk şimdi herşey var.
|
ilk maç ilk sınav herkes gs gelecek macı rahat alıp gidecek didye düşündü kalben diyorum sokrda sivasa verdım kalbım o kadar ferahtıkı bu macı lacagımızdan adım ibi emındım ve coşkuyla sivas emınmki zirveye gider ve çok kötü gittigimiz bir anada sivasa gelıp en azından maglubiyeti unutturan bakkal benm görüşümde seneye bu takımı şahlandırır dedım başlangız da oyle oldu inşalaah da böyle gider bakkal sivası tanıdı artık YOLUMUZ ACIK OLSUN EN BÜYÜK SİVASS TEŞKKRLER BAKKAL TEŞKKRLER MECNUN BAŞKAN TEŞKKRLER 12. ADAM
|
MACI KALP GÖZÜ İLE İZLEDİM :) AMA O KADAR RAHATTIMKİ BU MACI LACAGIZ ÇIKARI KACARI YOK SİVAS BU BU SENE ŞAMPIYONLUGA OYNADIGI SENEDEN DAHA İİ OLCAKTIR BENIM ŞÜPHEM YOK YÜRÜÜÜÜ BE SİVASIMMM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13. |