SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Biz de birgün Bursa taraftarı gibi olabilir miyiz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29855)

ilteriş58 19.08.2010 15:17

Cevap: Bizde birgün Bursa taraftarı gibi olabilirm

[QUOTE=caynina;645351]Biz keşke 2007-2008-2009 senelerine dönsekde şampiyonluğa ve taraftara o zaman kavuşuruz.inşallah şampioynuz bu sene[/QUOTE]

öyle olacağına hiç olmasın bence taraftar

ayazoğlu 19.08.2010 16:38

Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme... Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır.

4eylül 19.08.2010 17:56

[QUOTE=şarkışla 58;644983]Dün akşam Bursaspor-Konya maçı vardı.Bursa taraftarını gördüm ve adeta kıskandım.Hemen hemen herkesin üstünde formaları var.Türlü türlü afişler,bayraklar,flamalar.Stad adeta bayram yeri gibiydi.O ne coşku,o ne tezahürattı öyle tek kelime ile bravo.Acaba dedim birgün bizde böyle olabilirmiyiz.4 Büyük takımın taraftarı gibi olmamızı beklemiyorum zaten hiç olmaz sa Bursa taraftarı gibi olabilirmiyiz acaba.Bu konuda gençlere büyük görevler düşüyor.Bu konuda neler yapılabilir görüşleriniz neler.[/QUOTE]

gardaş daha önceyazdığım gibi oralarda 1 amigo yok yok bir blokta iki kişi yani her blokta iki kişi bunları amigolar yönlendiriyor amigolarıda tribün liderleri senin o bayraklar formalar tezahüratlar dediğini bu gruplar organize ediyor hafta içinde bunları çalışıyorlar bizde kim var hiç kimse

Salim58 19.08.2010 19:53

[QUOTE=4eylül;645608]gardaş daha önceyazdığım gibi oralarda 1 amigo yok yok bir blokta iki kişi yani her blokta iki kişi bunları amigolar yönlendiriyor amigolarıda tribün liderleri senin o bayraklar formalar tezahüratlar dediğini bu gruplar organize ediyor hafta içinde bunları çalışıyorlar bizde kim var hiç kimse[/QUOTE]

[I][B]Yiğidogençlik var bunlar zaten hiç susmuyor.Birde Sebo var zavallım tüm stadı dolaşıyor ayağa kalkın bağırın diyor fakat duyan kim.En sonunda pes ediyor ve gözlerden kayboluyor.:)[/B][/I]

4eylül 19.08.2010 21:40

[QUOTE=Salim58;645635][I][B]Yiğidogençlik var bunlar zaten hiç susmuyor.Birde Sebo var zavallım tüm stadı dolaşıyor ayağa kalkın bağırın diyor fakat duyan kim.En sonunda pes ediyor ve gözlerden kayboluyor.:)[/B][/I][/QUOTE]

gardaş ben taraftardan bahsetmiyorum yazımı iyi okumamıssın amigolardan grup liderlerinden bahsediyorum her tribünün amigoları var diyorum bizde diyoruz bir seboyla olmuyor hem yiğido gençlik amigo değil taraftar grubudur

bahadır erdem 19.08.2010 22:52

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B] ANADOLU'DA HİÇ BİR TAKIMDA TARAFTARLIK KÜLTÜRÜ YOK.TARAFTARLIK DAHA ÇOK BATIYA GİTTİKÇE ARTIYOR.BUNUN HEM DİNİ İNANÇLA,HEM KÜLTÜRLE,HEM DE EKONOMİYLE ALAKASI VAR.
SİVAS'TA TARAFTARLIK KÜLTÜRÜNÜN OTURMASI İÇİN AZ 50 YIL VAR...[/B][/COLOR][/FONT]

legant 20.08.2010 00:17

[COLOR="DarkGreen"][B]bursa taraftarına hiç sempati duymuyorum hepsi alkol alıp gidiyo maclara ve bu kadar buyumelerinin bi sebebi de şehirde mafya tarzı örgütlenmeleri örneğin texastan birini dövemezsiniz cünkü orada mafyalar böyle gücede ne yazıkkı gencler bayılıyo.(çarsıda aynı örgütlenme içinde) bunları örnek almak yerine liverpool taraftarlarını örnek alabiliriz gücümüzü ve birliğimizi takımımızdan [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZDAN[/COLOR] alıp takımımıza destek verebiliriz...zaten taraftarımız diğer takımların taraftarlarına benzemiyo sadece takımını costurmaya yönelik tezahurat yapıyo dogru olanda bu...[/B][/COLOR]

ready 20.08.2010 15:16

[B]ister alkol alsınlar ister başka bişey alsınlar adamlar trübün olayının kralını yapıyorlar Bahadır beyin dedigi gibi sivasda trübün olayının oturması ve gelişmesi için 50 sene var[/B]

yener_sahin 20.08.2010 15:24

[QUOTE=legant;645694][COLOR="DarkGreen"][B]bursa taraftarına hiç sempati duymuyorum hepsi alkol alıp gidiyo maclara ve bu kadar buyumelerinin bi sebebi de şehirde mafya tarzı örgütlenmeleri örneğin texastan birini dövemezsiniz cünkü orada mafyalar böyle gücede ne yazıkkı gencler bayılıyo.(çarsıda aynı örgütlenme içinde) bunları örnek almak yerine liverpool taraftarlarını örnek alabiliriz gücümüzü ve birliğimizi takımımızdan [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZDAN[/COLOR] alıp takımımıza destek verebiliriz...zaten taraftarımız diğer takımların taraftarlarına benzemiyo sadece takımını costurmaya yönelik tezahurat yapıyo dogru olanda bu...[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]sanırım 30 yıl önceki teksasdan bahsediyorsunuz.bursa taraftarı şu anda eski imajını silmek için uğraşıyor.kapılarda promil cihazı var.alkollü kişiler kesinlikle stada alınmıyor.geçen sene 15 tane okul yeniledi bu adamlar.onların bu kadar büyümelerinin sebebi kendilerine bırakılan bir tribün kültürü içinden gelmeleri.ve aldıkları destek...ama biz o desteğin 10 katını da alsak 10 da 1 i kadar yine olamayız.Çünkü daha tribünde nasıl duracağımızı bilmiyoruz.[/B]

şarkışla 58 20.08.2010 15:45

[QUOTE=legant;645694][COLOR="DarkGreen"][B]bursa taraftarına hiç sempati duymuyorum hepsi alkol alıp gidiyo maclara ve bu kadar buyumelerinin bi sebebi de şehirde mafya tarzı örgütlenmeleri örneğin texastan birini dövemezsiniz cünkü orada mafyalar böyle gücede ne yazıkkı gencler bayılıyo.(çarsıda aynı örgütlenme içinde) bunları örnek almak yerine liverpool taraftarlarını örnek alabiliriz gücümüzü ve birliğimizi takımımızdan [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZDAN[/COLOR] alıp takımımıza destek verebiliriz...zaten taraftarımız diğer takımların taraftarlarına benzemiyo sadece takımını costurmaya yönelik tezahurat yapıyo dogru olanda bu...[/B][/COLOR][/QUOTE]

Birincisi alkollü taraftar stadlara alınıyormu acaba.İkincisi sizin dediğiniz gibi bile olsa böyle coşkulu tezahüratlar bana kalırsa alkol almış adamdan çıkmaz yav.Ücüncüsü SİVASSPOR taraftarından coşturmaya yönelik tezahürat yapıyor diye bahsetmişsin.Allahaşkına kaç dakika 5-10-bilemedin 15 dakika sürmez yav.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50.