![]() |
Cevap: İlk yarıda hedef 27 puan
30 bence daha güzel yada daha fazlası neden olmasın hedef daima büyük olmalı:D
|
hocamız burda fazla yüksek uçmamış kadroda değişiklikler olduğu için uyumsuzluk olabilir diye öncelikle düşmemeyi garantileyip sonra üst sıraları zorlayacağız ama kadromuzun genel yapısına bakınca ben ilk 7-8 içnde kendimize yer bulacağımıza inanıyorum arkadaşlar bu konuda gönlüm ferah bu sene
|
[COLOR="Red"]h[/COLOR]HOCAM ILK ÖNCELLIKLE TAKIMA YENI BIR RUH GETIRDIGIN ICIN COK TESSEKÜR EDERIZ HELEKI O CUMARTESIKI GS MACINADA DEGINECEK OLURSAM O MACI HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAGIM HAKIKATEN GURBETCILERE COK BÜYÜK BIR HEDIYE IDI ZATEN O MACDAN ERTESI GÜN SONRA KARA YOLLARINA CIKDIK GURBETE DÖNMEK ÜZERE ...
27 puan gelirsek eger cok olumlu bir düsünce ne yukariyi düsünmüssün nede kümeyi tam isabetli bir karar nede olsa takimin icindesin ve futbolculari senden daha iyi taniyacak degiliz umarim sivassporumuzun stadini taraftarlar biz gurbetciler yerine doldurur ve destek verir takimin 12 adami oluruz. hep beraber el ele kol kola takimimizi yukariya tasiyalaim iyi gündede kötü gündede yanlarinda olalim ... hepinizi en güzeli olan allaha havale ediyorum allaha emanet olun saygilar ve sevgiler... |
HOCA BİR STRATEJİ UYGULUYOR.BİR MAÇ İÇİN ŞAMPİYON OLACAGIZ DEMESİNİ BEKLEMEYİN.BASAMAKLARI BİRER BİRER ÇIKMAK İSTİYOR.
BENCE PUAN OLARAK SÖYLEMESİ YANLIŞ.EN AZINDAN İLK YARIYI ÜST SIRALARDA BİTERMEK İSTİYORUZ DEMESİ DOGRU OLUR.... |
2008-2009 ve 2007-2008'de 37 puanla ilk devreyi zirvede bitirmiş bir Sivasspor geçen sene hayal kırıklığı yaşadı ama Bizim hedefimiz Buca ile Aynı olmamalı.Buca'da orta sıralarda bitirmek istiyor bizde olmamalı :S Bursa'nın taraftardan başka bizden ne artısı var ? Kadrosu bizden iyi derseniz onada yanıtım var 4 büyüklerin kadrosundanda kötüydü bizim kadro ama üstesinden gelebildik başardık.Lig zorlaştı 27 puan iyidir diyorsanız LİG BÜTÜN TAKIMLAR İÇİN ZORLAŞTI sadece bizim için değil...GALATASARAY karşısındaki oyunu görüpte amacımız üst sıraları demesini beklerdim ben Mesut Hoca'dan ... Hedefler DAİMA YÜKSEK KONULMALI .27 puan hedefse alacağımız puan kaç :S Hoca hedefleri yüksek koymuyorsa bu takımdan bir şey beklemeyin .:S
|
Öncelikle sayin bakkal sizi takdirle izliyoruz aman nazar degmesin giden sezon gercekten cok yiprandik. Hedefimiz güzel ama bunun üstünde bir basari olursa ozama degmesinler bizim keyfimize en azindan su düsme potasini hic düsünmek bile iste mi yoruz. Yolunuz acik olsun sayin bakkal nazar duasini okuyun felak ve nas surelerini.
|
bence ilk yarı hedef en az 10 galibiyet olmalı..
|
[I][B]Hocamız hedefe kilitlenmiş.[/B][/I]
|
puan hedefi vermek saçma olur.galibiyet serisi hedefleri vermeli.önümüzdeki 3 maç için 7puan diyebilir .sonra ki 5 maç için 10 puan diyebilir.böyle böyle ilerlemek daha mantıklı.
|
[B]Hatırlıyorsanız 2008 2009 sezonu başlamadan once hazırlık kampında [U]BÜLENT UYGUN[/U] Hedefımız uefa ya gıtmek demıştı ama takım o sene şampıyonluga oynadı ve şampiyonlar ligine gitti. [U]MESUT HOCA[/U]' da 27 puan dıyorsa illa 27 puan mı alıcaz.daha üstünüde alabılırız.enaz 27 puan demeye çalışmıştır. hocamıza SONUNA KADAR GÜVENELIM..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58. |