![]() |
Cevap: Transferde Son Durum!!!
bu adam gerçektende bu kadar iyi bir futbolcu mu arkadaşlar,çok fazla izleme şansı bulamadım açıkçası.en son bi fransayla yaptıkları maçı izledim ondada bi numarasını göremedim.sonrdan mı oyuna girmişti,yoksa oyundan mı çıkmıştı tam hatırlamıyorum
|
HAYALKAFE yönetimden biri bana böyle söylese aklımda şuphe kalır ama sen söyince tamamdır kesin dogru teşekkürler bilgi için
|
[B]kadro zenginligimiz acisindan Saidou transferi bence cok iyi. bencede alinmasi lazim[/B]
|
[QUOTE=yigidocengiz;645360]bu adam gerçektende bu kadar iyi bir futbolcu mu arkadaşlar,çok fazla izleme şansı bulamadım açıkçası.en son bi fransayla yaptıkları maçı izledim ondada bi numarasını göremedim.sonrdan mı oyuna girmişti,yoksa oyundan mı çıkmıştı tam hatırlamıyorum[/QUOTE]
evet kardeşim bu adma süper bi oyuncu gelecekte barça veta reale gidecek ama önce bize gelsin ondan çok para kazanırız |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;645363]evet kardeşim bu adma süper bi oyuncu gelecekte barça veta reale gidecek ama önce bize gelsin ondan çok para kazanırız[/QUOTE]
arkadaslar gözünüzde çok büyütmeyin tamam iyi oyuncu sivasa faydalı olur ama real madride yada barcelonaya gidecek oyuncuları biz mi belirliyoruz yada arkadasım sen o takımların oyuncu izleme komitesinde falan mı görev yapıyorsun reale yada barcaya gidecek diyorsun. makul yorumlar yazın suraya uçmayın. |
[B]arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal[/B] |
[B]tshabalala transferı ne durumda bılen varsa açıklama yapsın[/B]
|
[B][QUOTE=armutaklı;645554][B]tshabalala transferı ne durumda bılen varsa açıklama yapsın[/B][/QUOTE]
haberin en başında da yazmıştım hocam bu hafta sonuna kadar bu transfer belli olacak şu anda gerçekleşme olasılığı % 90 Sivasspor tshabalaba ile her konuda anlaştı oyuncuyla sorun yok sorun bonserviste adamlar 1,5 milyon euro istiyor fiyatı indirmeye çalışıyorlar bu transferde bizim lehimize olan 2 faktör var : 1- muhsin ertuğralın devreye girmesi 2- Tshabalabanın dünya kupasında gösterdiği performanstan sonra artık Avrupada oynamak istemesi ve bu aşamada Sivassporu iyi bir başlangıç görmesi[/B] |
[QUOTE=HAYALKAFE;645551][B]arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal[/B][/QUOTE] Arkadaş 4 ay cezanın 2 ayının bittiği söyleniyor,sen şimdi 4 ay yok diyorsun?CAS'a yapılan itirazda mı reddedilmiş?Daha detaylı öğrenseymişsin keşke. Bu konuda yaptığın bilgilendirme bizim bildiklerimize pek uymuyo.. |
[QUOTE=GuVeN;645557]Arkadaş 4 ay cezanın 2 ayının bittiği söyleniyor,sen şimdi 4 ay yok diyorsun?CAS'a yapılan itirazda mı reddedilmiş?Daha detaylı öğrenseymişsin keşke. Bu konuda yaptığın bilgilendirme bizim bildiklerimize pek uymuyo..[/QUOTE]
[B]pardon özür dileyerek düzeltiyorum hocam doğru 2 ay bitti şu anda tekrar itiraz edeceklerini söylüyorlar lakin fazla umut yok zira burda Cas son merci gibi işin bir de şu boyutu var Kamanın 2 sezondur mutsuz oluşu ve ayrılma isteği işin bir deperde arkasında bu var aslında yönetim de bunu göz önüne alarak oyuncuyu gönderme ihtimalini de seçenek olarak düşünüyor[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18. |