![]() |
Cevap: Sivasspor 200 bin euro daha çıktı!
Bu güne kadar hiçbir tansfere üç kuruş vermemişsin su adama 15 milyon euro versen ne olacaaaak..
Hiç tarafarı olmayan gençlerbirligi gaziantep kayseri hatta kasımpaşa bile o kadar para veriyorda biz bu güne kadar bir tane adama vermedik para.. Gelen paralar nereye gidiyor ben anlamıyorum ki..Bide çıkıyor acıklama yapıyorlar neymiş efendim bütçemize göre hareket ediyoruz..bizim hiç bütçemiz yok zaman hiç para vermediğinize göre bir futbolcuya bile aç oğlu açız.. |
Ayrıca bence transfer dönemi bitmeden 3 transfere daha ihtiyacımız var sağ beke ,orta sahanın soluna ve forvet bölgesinde en azından iyi birer yedek futbolcular alınması lazım
|
.arkadaşlar takım şuan ki kadrosuylada gayet iyi tshabalanın mevkiisinde ki futbolcularımızda onu aratmaz bence. gelirse gelir gelmezse de güle güle fazla abartmanında alemi yok.
|
[QUOTE=ramazan5842;645823].arkadaşlar takım şuan ki kadrosuylada gayet iyi tshabalanın mevkiisinde ki futbolcularımızda onu aratmaz bence. gelirse gelir gelmezse de güle güle fazla abartmanında alemi yok.[/QUOTE]
Tabiyaa ne demezsin Erman kılıç hiç aratmaz mübarek messi..Sen hiç maçları izliyormusun sol çalımıyo solll.. |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;645824]Tabiyaa ne demezsin Erman kılıç hiç aratmaz mübarek messi..Sen hiç maçları izliyormusun sol çalımıyo solll..[/QUOTE]
tshabalanın kaç maçını izledin meksikaya bir gol attı diye sivasın messisi olacağı kanaatindeysen yanılıyorsun bence. ama sen erman kılıçı hiç izlememişsen diyecek bir şey yok. ha inşallah yinede gelirde alternatif li kaldromuz olur. ben almayalım demiyorum sadece tshabalanın bu kadar abartılmaması gerktiği düşüncesindeyim. |
bizim abartma sebebimiz dünya kupasında oynayan bi oyuncunun bizim takımda olması. yoksa kim ne biliyoki o oyuncunun nasıl oynadığın.
|
[QUOTE=ramazan5842;645827]tshabalanın kaç maçını izledin meksikaya bir gol attı diye sivasın messisi olacağı kanaatindeysen yanılıyorsun bence. ama sen erman kılıçı hiç izlememişsen diyecek bir şey yok. ha inşallah yinede gelirde alternatif li kaldromuz olur. ben almayalım demiyorum sadece tshabalanın bu kadar abartılmaması gerktiği düşüncesindeyim.[/QUOTE]
Sadece bir golüne bakarak konuşmuyorum ben Tshabalalanın kalitesini tartışmaya gerek yok.. Erman kılıçıda izledim hemde çok ama Sivasspora faydasını pek göremedim Erman Tshabalala kadar olmasada kaliteli ama işe yaramadıktan sonra ne yapayım..Ayrıca iki futbolcunun stili tarzı cok farklı bence.. |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;645836]Sadece bir golüne bakarak konuşmuyorum ben Tshabalalanın kalitesini tartışmaya gerek yok..
Erman kılıçıda izledim hemde çok ama Sivasspora faydasını pek göremedim Erman Tshabalala kadar olmasada kaliteli ama işe yaramadıktan sonra ne yapayım..Ayrıca iki futbolcunun stili tarzı cok farklı bence..[/QUOTE] kalitesini tartışmaya gerek yok g.afrka gibi üst düzey gibi bir lig de kaizer shift gibi bir dünya takımında oynuyor. bu işin şakası . ne diyim inş gelirde beni yanıltır. ama gelmezsede senin dediğin gibi kaliteli bir futbolcu ise yakın zaman da onu g.afrikada değilde ing. premierde görürüz. |
Ya arkadaş madem fiyatlar arasında bu kadar uçurum var neden yönetici çıkıp " transfer bitti hayırlı olsun" tarzında açıklama yapıp taraftarı umutlandırıyor??????
Transfer yatmıştır hayırlı olsun... Suçlu bahsi geçen futbolcuyu alamayan yönetim değil, alamayacağını bile bile taraftarı ayağa kaldıran sonra da taraftarını şevkini kıran umudunu çalan sorumsuz yöneticidir....NOKTA |
Bu adam ı G.Afrika Ümit Milli Takımında da tv den izledim.Yaratıcı orta sahanın çeşitli bölgelerinde oynayabilen bir adam.Şimdi buradan şunu aktarmak istiyorum sezon öncesi kadro yetersiz transfer gerekli diyorduk.Bazı arkadaşlar kimi alalım Messi yi mi Ronaldo yumu diyorlardı.Şimdi bende kadronuzda Ronaldo mu yoksa Messi mi varda TSHABALALA yı istemiyorsunuz diyorum.:DSanki hersene üst düzey transferler yapılıyormuş gibi:D ne var bu adamda olsada olur olmasada olur :mad:diyebiliyorsunuz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:31. |