![]() |
Cevap: Çocuklar Duymasın dizisindeki SİVASSPOR rek
sivas bursa kardes takimdir birsey olmaz ama olmeden once sivasspor sampiyon olmassi lazim yoksa arkadaslar gozum acik kallir;)
cok da sasirtici degil 5 milyon sivasli var:D |
valla gururlandım yav
sivasın reklamları emin adımlarla ilerliyor eskiden sivasın nesi meşhurdur diye sorunca yakması derlerdi artık öyle değil sivaas koftesi sebzeli kebabı madımagı ... sivasspor adı dünyaya yayıldı gectiğimiz 2-3 senede basarısıyla adını uefaya fifaya duyurdu sitelere bas haber oldu ama yeterli degil hala büyük şehirlerdeki yiğidolara yiğido iş adamlarına cok iş düşüyor istanbulun coğu sivaslı diyoruz ama hep aynı yerlere toplanmışız kendi tanıtımımızı kendi aramızda yapıyoruz bu boyle gitmez daha geniş çevreye dagılmalıyız ben bursada sivasspor atkımla beremle rahatça dolaşabiliyorum halı saha maçına giderken hep formamla gidiyom yine de bu olumlu gelişme saygı durmak lazım fazlası da dedigim gibi yapılabilir bir filmi cekilebilir mesela o olmazsa mehmet yıldız filmde bahsi gecen lokanta acılışına katılabilir kaptanımızı filmde gormek ne güzel olur beee |
[B]5 BÖLÜMÜN SAHNESİ BU VİDEO[/B]
|
dizide ki o kıraathane sürekli dikkatimi çekiyordu acaba neden başka takımların resimleri yokta sivassporun ki var merak ediyorum..
|
gerçekten çok güzeld bende izledim gurur duydum yaa :))
|
[url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100001232950915#!/video/video.php?v=122978981087731&ref=mf[/url]
|
[B]Bu diziyi izledim sivassporumuzun reklamını yapıyorlar böyle devam ederse bütün sivaslılar ekran başından ayrılmazlar bu dizinin yapımcılarına teşekkür ederim[/B]
|
son bölümde daha fazla konuşuldu onu izleyin derim
|
[B][COLOR="Green"]İzleyiciler nasıl ratingleri artıracakları biliyorlar :)[/COLOR][/B]
|
Yakup Bizim köylü Sivassporumuzun Böyle çok izlenen bir filmde tanıtılması güzel bişey:):)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:47. |