![]() |
Cevap: LİS-YEN Atkı (Atkılarımız Geldi)
[B]evt bende istanbuldayım ben nasıl alacak acaba_??:confused:[/B]
|
yapanların eline sağlık süper olmuş atkılar
|
güzel atkı..yakısır yıgıdolara..
|
İstanbulda satulan yer varmı arkadaşlar
|
arkadaşlar normal yeniçeri atkısı yok LİSYEN atkısı var sadece eğer lise atkısı almak istiyorsanız bana ulaşın
|
[CENTER][IMG]http://img298.yukle.tc/images/4008DSC00550.JPG[/IMG][/CENTER]
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Beyler haftaya istanbuldan Sivasa trabzon maçına gelcem bu atkıyı nerede bulabilirim acele cevap bekliyorum[/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=58_babacan_58;690059][CENTER][IMG]http://img298.yukle.tc/images/4008DSC00550.JPG[/IMG][/CENTER]
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Beyler haftaya istanbuldan Sivasa trabzon maçına gelcem bu atkıyı nerede bulabilirim acele cevap bekliyorum[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE] [B][COLOR="black"]İlk çıkan grup atkısı old. bulman çok zor kardeş.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Caner POLAT;690061][B][COLOR="black"]İlk çıkan grup atkısı old. bulman çok zor kardeş.[/COLOR][/B][/QUOTE]
gardaş üzerinde göründüğü gibi sivasspor arması olsun o yeter bana nerde bulabilirim işte ? |
[QUOTE=58_babacan_58;690062]gardaş üzerinde göründüğü gibi sivasspor arması olsun o yeter bana nerde bulabilirim işte ?[/QUOTE]
[B]100 tane yapılmıştı bu atkı ve ilk çıktıgı günden sonra 1 hafta içinde bitti bu atkı.Bulman çok zorr [/B] |
[QUOTE=58_SEMİH_58;690067][B]100 tane yapılmıştı bu atkı ve ilk çıktıgı günden sonra 1 hafta içinde bitti bu atkı.Bulman çok zorr
[/B][/QUOTE] [B]way arkadaş ya istanbuldan kalkıp maça gelicez 1 tane atkı yok elimizde :mad:[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:54. |