SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Pazar günü staddayız.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30191)

Elbeyliliyiz 30.09.2010 00:17

Cevap: Pazar günü stadda mıyız?

ygidolar kirgin ama macta yaliniz birakmazlar fakat cok büyük bir hayal kirikligi var ne cosku ne heyecan hesap soranda yok gecmis olsun
:confused:

GuVeN 30.09.2010 00:23

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;656379][B]Evet imkanı olan herkes stada gitsin ve yönetimi istifaya çağırsın.Onu yapmıyorsanız en azından mesut bakkalı çağırın[/B][/QUOTE]

Sen ve senin gibi düşünenler stada hiç gelmesın evınden ızlesın daha ıyı be kardesım.90 dakıka moral bozacak en ufak bı ugultu olmamalı!
Kendımızı taraftar olarak nıtelendırebılıyorsak kafamızdakı ılk sey 90 dakıka ölümüne destek olmalı,baska seyler aklımızın ucundan bıle gecmemelı. Takıma taraftar lazım,oturduğu yerden laf ebeliği yapacak gereksız kalabalık hıc gelmesın daha ıyı.. Olurda yıne sahadan husranla ayrılırsak o zaman kım Mesut Hocaya ne dıyosa desın..Ama 90 dakıka sadece destek arkadaslar. Bu takım ıcın son derece onemlı.Bu aralar bırlık olmayacaksak zaten ıyı gunde takımın yanında olsak neye yarar ki..

emin kara 30.09.2010 00:48

[QUOTE=GuVeN;656434]Sen ve senin gibi düşünenler stada hiç gelmesın evınden ızlesın daha ıyı be kardesım.90 dakıka moral bozacak en ufak bı ugultu olmamalı!
Kendımızı taraftar olarak nıtelendırebılıyorsak kafamızdakı ılk sey 90 dakıka ölümüne destek olmalı,baska seyler aklımızın ucundan bıle gecmemelı. Takıma taraftar lazım,oturduğu yerden laf ebeliği yapacak gereksız kalabalık hıc gelmesın daha ıyı.. Olurda yıne sahadan husranla ayrılırsak o zaman kım Mesut Hocaya ne dıyosa desın..Ama 90 dakıka sadece destek arkadaslar. Bu takım ıcın son derece onemlı.Bu aralar bırlık olmayacaksak zaten ıyı gunde takımın yanında olsak neye yarar ki..[/QUOTE]

bu düşünceye sahib olmayan kişiler statada takıma destek için degilde rakip takıma yardımcı olmak için geliyor demektir maç son bulmadan takımın moralini bozacak davranışda bulunacak kişiler maça hiç gelmesin daha iyi gerçek taraftaf takımın iyi günündede kötü günündede yanında olandır şimdi takımımıza destek olma zamanı

NAUGHTYBOY58 30.09.2010 01:10

[B]Bazı Düşünceler Cok Düşündürücü Yok Yönetimi Hocayı İstifaya Cagırın Yok Maça Gelirsem Mideme Kıramp Girer..

Ne Bu Yaa Kardeşim Siz Takımın Sadece İyi Günündemi Yanındasınız En Kötü Gün Buqünse Ben Buqün Daha Bi Yüreqimle Stada Giderim Daha Bi Aşkla Baqlanırım Sivassporuma Daha Güçlü Baırrım Son DamLasına Kadar Akıtırım Terimi Var Gücümle Baqırrım Benim Bildiqim Taraftarlık Budur Benim Bildiqim CefakarLık Budur Unutmayınki Bu sewqi KArşılıksız Sevqi Biz O Arma İÇin Ölürüz.

Fedadır Sana Her Bir Damlası İster Kan Olsun İsterse Gözyaşıı

...YnÇ..[/B]

migroArmis 30.09.2010 01:42

böyle bir forum başlığı sivasspor forumuna yakışmıyor..pazar günü staddamıyız başlığının hiç bir şekilde açılımı ve anlamı olamaz...olması gereken her ne olursa olsun kar yağmur çamur veya süregelen başarısızlık,engel olmamalı stad dolmalıdır...iyi günde herkez takımın yanında olacaktır..sivassporun sivassporlulara ihtiyacı var....

tonusluyum 30.09.2010 01:45

Cevap: 7.hafta maçlarının programı belli oldu.

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;654533]6. hafta fikstürüne baktığımız zaman, rakibimiz konumundaki birçok takım zor takımlarla eşleşmiş durumda, ManisaSpor'u yenersek 8 puan ile 9. sıraya kadar yükselebilme imkanımız var.
Hatta bu hafta TrabzonSpor Kayseri karşısında yenilecektir. Geçen hafta Manisa maçında, Sivas maçındaki Bülent Yıldırım'ın yanlı kararlarına alışan Trabzon’lu futbolcular Kamil Abitoğlu'ndan aynı desteği göremeyince hiçbir varlık gösteremediler. Kayseri maçında da Bülent Yıldırım tarzı bi hakem isteyen TrabzonSpor yönetimi Şenol Güneş vasıtası ile hakemleri baskı altına almak için haftanın en başarılı hakemi seçilen ancak kendilerini numaradan yere atan TranzonSpor'lu oyuncular lehinde düdük çalmadığı için Abitoğlu'na hak etmediği halde ateş püskürdü ve hatta daha da ileri giderek bu adamın hakemlik lisansını yırtarım gibi saçma ve kendini aşan açıklamalar yaptı. Eğer adil bir yönetim olursa Kayseri Trabzon’u rahat bir şekilde yenecektir.

7. hafta fikstürüne baktığımız zaman rakiplerimiz yine zorlu takımlarla eşleşiyorlar. GaziAntep’i de yenersek 7. hafta Beşiktaş’a büyük ihtimalle yenilecek olan Trabzon’un da üstüne çıkmayı başarabiliriz.

Üst üste kazanabileceğimiz bu 2 maç bizi ilk 5 takımın içine yaklaştıracak ve takım, taraftar, teknik heyet ve yönetim olarak bizleri daha da bütünleştirecek ve SivasSpor’un yükselişine önemli katkıda bulunacaktır.

Futbolcularımıza bu 2 maçın önemi anlatılmalı ve sanki son 2 maçmış gibi mücadele etmeleri istenilmelidir. Çünkü takımımız istediği takdirde bu ligdeki her takımı yenebilecek güçtedir. Galatasaray galibiyeti de buna örnektir.[/QUOTE]

antalya gençler yenilir ankaragücü konya maçı berabere biter manisa buca berabere kalırlarsa bizde en az 10 gol atarak 8 farklı yenersek eğer dediğin olur bu hafta 9. sırada bitirebiliriz bi sonraki haftada trabzonun üstüne çıkmak için bu hafta 8 farklı yendikten sonra ts bi sonraki haftada yenilecek bizde yine aradaki şu anda olan 15 awarajı kapatırsak trabzonunüzerine çıkabiliriz

biraz gerçekçi olalım awaraj takımı olmuş durumdayız 2 haftada matematiksel olarak ts 5 awaraj kaybetse bile biz 10 awaraajı nerden nasıl toplayacağiz hele bu oyunlar ben 1-0a razıyım

kiNgSiZe58 30.09.2010 03:38

Cevap: Pazar günü staddayız..

benim elimde imkan olsa, her sivasspor macina giderim, ama maalesef almanyada yasiyorum..

Holigann 30.09.2010 03:50

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;656379][B]Evet imkanı olan herkes stada gitsin ve yönetimi istifaya çağırsın.Onu yapmıyorsanız en azından mesut bakkalı çağırın[/B][/QUOTE]

bence senı sıvasspor taraftarlıgından ıstıfaya cagıralım,gercı sen cokdan etmıssın bellıkı:)

Salim58 30.09.2010 08:50

Cevap: Pazar günü staddayız..

[B]Bu maça gelmeyi gerçekten çok istiyordum fakat arkadaşların iş yoğunlu nedeniyle bir organizasyon yapamadık.İnşaallah Kayseri deplasmanında takımımızın yanında olacağız olmalıyızda.Bu takım bizim teknik heyete futbolculara nekadar kızsakta bu takımdan vazgeçtiğimiz anlamına gelmez.Hiç kimse bu durumdan memnun değildir bundan emin olabilirsiniz.Keşke yakın olsakta 4 eylüldeki her maçta yerimizi alsak malesef uzağız.Ben şuna inanıyorumki bu takıma gönül verenler statdaki yerini alacak ve takıma gerekli desteği vereceklerdir.Sonuç ne olursa olsun bu takım bizim,Çünki biz bu takımın renklerine gönül verdik.[/B]

Respect58 30.09.2010 11:26

[QUOTE=GuVeN;656434]Sen ve senin gibi düşünenler stada hiç gelmesın evınden ızlesın daha ıyı be kardesım.90 dakıka moral bozacak en ufak bı ugultu olmamalı!
Kendımızı taraftar olarak nıtelendırebılıyorsak kafamızdakı ılk sey 90 dakıka ölümüne destek olmalı,baska seyler aklımızın ucundan bıle gecmemelı. Takıma taraftar lazım,oturduğu yerden laf ebeliği yapacak gereksız kalabalık hıc gelmesın daha ıyı.. Olurda yıne sahadan husranla ayrılırsak o zaman kım Mesut Hocaya ne dıyosa desın..Ama 90 dakıka sadece destek arkadaslar. Bu takım ıcın son derece onemlı.Bu aralar bırlık olmayacaksak zaten ıyı gunde takımın yanında olsak neye yarar ki..[/QUOTE]

[B]Farkettinmi bilmiiyorum ama birileri istifaya çağrılacaksa maç sonunda çağrılır en azından bizim orada öyle.Tabiki takıma destek olunacak onu bizde biliyoruz.Yönetimin istifa edeceğini düşünmüyorum zaten amac onlara uyarı vermek.Mesut hocanın ise hiç bir şey yaptığı yok hep aynı şeyler gitmesi lazım kesinlikle.

Hep destek olduk ama bazıları hala değişmedi hala sahada dolaşanlar var o ruhsuzlara ne kadar destek olursan ol ne fayda ediyor ki.

Vede Sezon basında takımın hali ortada olduğu halde önlem almayan bizi bile bile ateşe atan adamlara niye destek olacakmısım ki.Herkesin düşüncesine saygım var.Mümkünse sizdende aynısını bekliyorum.Merak etmeyin en az sizin kadar SİVASSPORLUYUM....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:04.