![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;657613][B]Bize büyük başarıları yaşatan yönetim! tekrar sağlam bir kadro kuracak kadar beceriksizmiymiş sor bakalım yiğenine.:D[/B][/QUOTE]
:) o soruyada 4 yaşındaki yiğenim hemen cevap verir, takımı zaten iyidi herkez imrenerek izliyodu korkarak maça çıkıyorlardı geri zekalı bi adamın lafına kanıp kadroyu bozdu sonrada işler yolunda gitmedi der..;) |
[QUOTE=Harput0658;657617]Ya nasıl şans vermedik.
5 hazırlık maçı yaptı 4 ünden fark yedi. Ş.ligi maçı yaptı fark yedi. UEFA maçı yaptı fark yedi. 7 Lig maçı oynadı 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. [B] Biz ona yeterince şans verdik, Hatta hala gitmesini istemiyorduk. Bıraktı gitti.[/B] Gelmesin uzak dursun.[/QUOTE] [B]-Hazırlık maçları büyük takımlarla oynandı,Farklı mağlubiyetler buraya bağlandı. -Ş.liginde ikinci maçta anderlecht'i yenince takımda iş var denildi. -Uefa maçında Shaktar gibi son uefa şampiyonuna elendik normaldir denildi. -Sonra zaten transfer dönemi kapandı.Zaten bülent transfer yapmak isteseydi yapılacağınıda sanmıyorum. -Neyse bu böyle uzar gider biz önümüze bakalım artık.Bülentin yaptığı hatalar neden düzelmemiş şimdiye kadar bunu konuşalım.[/B] |
bizden uzak Allah a yakın :D artık o da takım takım dolaşan bir ziya doğan hikmet karaman mesut bakkal vb. hoşuma gitti bu durum :D karaktersiz adam
|
[QUOTE=вαЯon™;657619]:) o soruyada 4 yaşındaki yiğenim hemen cevap verir, takımı zaten iyidi herkez imrenerek izliyodu korkarak maça çıkıyorlardı geri zekalı bi adamın lafına kanıp kadroyu bozdu sonrada işler yolunda gitmedi der..;)[/QUOTE]
[B]Bu olsa olsa 4 yaşındaki çocuğun mantığı olabilir zaten.Bu kadrodaki oyuncular hiç yaşlanmayacaktı zaten ölümsüz onlar ölümsüz.:D[/B] |
kardeşim bülent hocadan başka bu takımı oynatacak yok, ben o zamanda söyledim düşüreceksede bülent düşürsün takımı o kaldırdı o düşürsün , bir bakın bakalım son iki yıldır onun zamanındaki gibi hiç oynadımı takım, pazaz günü gördük amaçsızca koşuyorlar, bence hemen gelsin
|
[QUOTE=ccey;657624]kardeşim bülent hocadan başka bu takımı oynatacak yok, ben o zamanda söyledim düşüreceksede bülent düşürsün takımı o kaldırdı o düşürsün , bir bakın bakalım son iki yıldır onun zamanındaki gibi hiç oynadımı takım, pazaz günü gördük amaçsızca koşuyorlar, bence hemen gelsin[/QUOTE]
öyle diyorsun, son iki yıldır onun zamanındaki gibi de hiç oynamadı onda çok haklısın.. tamam adam oynattı başarı yakaladı ama başarısızlığını hep göz ardı ediyoruz bu takımın içine edip bırakan da oydu, bu kötü dönemi başlatan da oydu hem de başka hiç kimse değil sadece o.. ayrıca karaktersiz bir adamın eline bakıp kümede kalacaksak onurumuzla küme düşelim daha iyi, 2. ligde de olsak bu takıma bi saygımız olur en azından bi kimliğimiz olur |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;657622][B]Bu olsa olsa 4 yaşındaki çocuğun mantığı olabilir zaten.Bu kadrodaki oyuncular hiç yaşlanmayacaktı zaten ölümsüz onlar ölümsüz.:D[/B][/QUOTE]
[B]gardaş sen harbi çok iyi biliyon bu işleri, illaki yaşlanacak doğru taki yerine koyacağın adamı bulduğun an gönder, tam tersini yaptımı tepe taklak olursun sivas gibi dimi, bak BJK ya orta sahada necip, kalede cenk, defansta ismail, bunlar azdaha piştimi gönder üzülmezi, rüştüyü, gutiyi.. Biraz mantıklı düşün. Milanın kadroya bak hala yaş ortalaması çok fazla niye peki ??? neden hepsini çöpe atıp tekrar bülent gibi kadro kurmuyor ?? sadece mantıklı düşün, başka kafa yormaya gerek yok. Bu arada gardaş, yiğenim çıkpta kanı 5 para etmez, sivası sattığı gibi bucayıda satan adamı savunmaz aradaki fark.. ;)[/B] |
hiç bir yerde mutlu ve huzurlu olamayacaksın bülent efendi eskişehirde buyuk hata yapar
|
bizden uzak olda nere gidiyorsan git satılmış adam seniii
|
[B]Mesut Hoca şu an görevinin başında.Hocasız kalmış bi takım yokki Sivasa gelsin diye yırtınıyorsunuz. Bülent hocanın iyi şeylerini unutmadık da kötü şeyleri ne çabuk unuttunuz,Halen Bülent hoca Sivasa gelsin diye havalara uçuyorsunuz.
Yerini bulmuş istifa etmiştir yoksa etmezdi.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44. |