![]() |
Cevap: FB TV'nin Mehmet Yıldız iddiası
[QUOTE=MaXiMuM;658116][I][B]mehmet'in en iyi zamanında almadılar da şimdimi alacaklar? Yalanın bu kadarına da pes artık :)[/B][/I][/QUOTE]
sana katılıyorum |
git git git git git tmm süper şeyler yaptın başımızın üstünde yerin vr ama miladın doldu kardeşim
|
[B]ne yapacak fb mehmet yıldızı...bunu mehmet yıldızın şu anki kötü performansı için söylemiyorum...adamlarda semih kadroya giremiyor...ve şu anki forvetlerininde performansına bakılırsa mehmet yıldız haberinin sadece uydurma olduğunu düşünüyorum...[/B]
|
Doğru tabi.
Mehmet Fb'nin A2'sinde ancak oynar. |
Mehmet Yıldız'ı bu saatten sonra kim ne yapsın demeden edemiyor insan...Verdikleri teklif uçuk bile sayılır aslında da yalan haber tabikide bunlar...
|
bu form düzeyıyle fenerbahcede oynayamaz bana kalırsa,yedek kulubesınde oturmayada gıtmez,zaten haberde fason:)
|
mehmet kardeşimize helal olsun , lütfen hiçbir sivaslı mehmete hakmetdiği eleştiriler yapmasın, elimnden geleni sonuna kadar veriyor
|
fb den 5 kişi alınması lazım
|
giderse üzülürüm mehmet sivasın herşeyi ama kendinin hedefleri varsa saygı duymak lazım yerine kaliteli oyuncular gelirse mehmetin boşluğu anca dolar...
|
[QUOTE=ccey;658253]mehmet kardeşimize helal olsun , lütfen hiçbir sivaslı mehmete hakmetdiği eleştiriler yapmasın, elimnden geleni sonuna kadar veriyor[/QUOTE]
[B][I]Mehmet'in özverili ve elinden geldiğini yaptığı konusunda herkes hemfikir zaten kardeşim.. Atılsın , satılsın demiyoruz zaten...Takım iyiyken Mehmette iyiydi ama şu an çok formsuz. Takıma ve kendine zarar veriyor. Onu bu halde 90 dk. oynatan hocanın futbol bilgisinden şüpheliyim zaten.[/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:46. |