![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi
büyüklük edip keita'dan da özür dileseymiş..
|
Hic kusura bakmayin ama hic birinize katilmiyorum!
Herhalde siz olayin farkinda degilsiniz! Sen adamla tartis, sonrada git yumruk at o yetmemis gibi idmandan sonra tekrar döv, ondan sonrada gel özür diliyorum yönetimden arkadaslarimdan de, neden yönetim aciklama yapmiyor, neden olan bitenleri anlatmiyor kimse, acaba bu olanlari baska bi futbolcu yapsa, böyle gizli sakli kalacakmiydi? Hic kusura bakmayin! Sende Mehmet Bey, cezani cekeceksin! Keske KEITADAN ÖZÜR DILEDIM deseydinde, az biraz gözüme girseydin! Ama Buca macina kadarda affedilirsen hic sasma, bu Hocaylan bu Yönetimlen.. Ne seninle yeniyorduk nede sensiz, bu demekdirki, bize YENI TRANSFERLER lazim, bize YENI HOCA lazim! Bukadar! Saygi duyarsiniz, duymazsiniz, size kalmis, ama benim GÖRÜSÜM BUDUR! Eyvallah! |
Yaziklar olsun mehmet gibi adama yapilirmi takimda yüregiyle tek oynayan adam gecen sene mesüt bakkalmi bizi ligde koydu mehmet yildiz gol atti biz ligde kaldin gecen hafta antepsspor maçinda mesüt hoçami gol atti bir puani aldik keitada güzel oyuncu ilk 11 oynayacak oyuncu mesüt hoça biraksin bu ayaklari istafa etsin takimi kariştirmaya başladi.
|
Hepinizde var bi dengesizlik ya,dur bakalım.
|
Hazır elinide kaldırmışken sıra dayağı çekeydin.Tek ihtiyacımız olan oydu bence.
|
Yaziklar olsun mehmet gibi adama yapilirmi takimda yüregiyle tek oynayan adam gecen sene mesüt bakkalmi bizi ligde koydu mehmet yildiz gol atti biz ligde kaldik gecen hafta antepspor maçinda mesüt hoçami gol atti bir puani aldik keitada güzel oyuncu ilk 11 oynayacak oyuncu mesüt hoça biraksin bu ayaklari istafa etsin takimi kariştirmaya başladi.
|
çok lazımdı sanki sivassporun hiç kimseye iytiyacı yok bence yıldız varken ne yaptı sanki ondan önce maçmı kazandıkta sensiz olmuyor diyorsunuz o varkende yokkende atabildiğimiz kaza golü başka yok işte gücümüz bu kadar ne memo ne de başkası tek başına kurtaramaz bizi kurtarırsa inanan ve hırslı bir hoca kurtarır
|
[QUOTE=01011984;660519]Hic kusura bakmayin ama hic birinize katilmiyorum!
Herhalde siz olayin farkinda degilsiniz! Sen adamla tartis, sonrada git yumruk at o yetmemis gibi idmandan sonra tekrar döv, ondan sonrada gel özür diliyorum yönetimden arkadaslarimdan de, neden yönetim aciklama yapmiyor, neden olan bitenleri anlatmiyor kimse, acaba bu olanlari baska bi futbolcu yapsa, böyle gizli sakli kalacakmiydi? Hic kusura bakmayin! Sende Mehmet Bey, cezani cekeceksin! Keske KEITADAN ÖZÜR DILEDIM deseydinde, az biraz gözüme girseydin! Ama Buca macina kadarda affedilirsen hic sasma, bu Hocaylan bu Yönetimlen.. Ne seninle yeniyorduk nede sensiz, bu demekdirki, bize YENI TRANSFERLER lazim, bize YENI HOCA lazim! Bukadar! Saygi duyarsiniz, duymazsiniz, size kalmis, ama benim GÖRÜSÜM BUDUR! Eyvallah![/QUOTE] sonuna kadar haklısın bende katılıyorum sana arkadaş |
Benim anlayamadığım bir şey var;Olay bundan 4-5 gün önce oluyor ve M. yıldız kardeşim ne hikmetse Özür dilemek için 5 gün bekliyor sonrasında aynı siyasi parti liderleri gibi yazılı bir açıklama yapıyor ve özür diliyor...Nasıl sivasspor M. Yıldız'a muhtaçsa M. yıldız'da işinin gereği sivasspora muhtaç...Benim gönlümden geçen M. Yıldız'ın kameraların karşısında tüm sivas halkından,yönetimden,futbolcu arkadaşlarından ve bilhassa ism vererek Keita'dan özür dilemesini beklerdim.M. yıldız gibi Sivassporun kaptanlığına ve milli takıma kadar yükselmiş bir futbolcu inşallah bu olaydan bir ders almıştır...Kimse SİVASSPORDAN BÜYÜK OLAMAZ...HERKES GELİR GİDER AMA SİVASSPOR HER ZAMAN KALICIDIR VE DİMDİK AYAKTA OLACAKTIR...
|
cok sükür anlayanlarda var benim gibi düsünenlerde var.. bulutbey ve eyuphulagu tesekkür ediyorum..!! eyvallah hemserilerim!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:10. |