![]() |
Cevap: Keita'ya meydan dayağı!
resmen eşkiyalık bu başka birşey değil...
|
sebebinin ne olduğunu bir bilmek lazım vede ne derece doğru bunu öğrenip karar verilmeli kesin keitada varki olay bu boyuta gelmiş yalnız şunu size söyleyelim bunun olacağı bülentin zamanında vardı bu sıkıntı o zaman ben demiştim takımda arkadaşlık ortamı iyi denildiğinde ama benim dediğim çıktı zaten arkadaş ortamı iyi olan takımlar hep başarılı olmuştur bence tüm takıma ceza verilmesinden yanayım çünki burası çiftlik değil para alıyorsunuz vede ev geçindiriyorsunuz helal etmek içinde çalışıp helal yemeniz lazım bunun olacağı buydu allah sonunu hayır etsin
|
[B]sebebi bir kac defa yazildi.
mehmet yildiz kadro disi basligi altinda son sayfalari okumak yeterli..[/B] |
[B]Yalan haber kimse böyle bişey yapmaz.[/B]
|
iyi,yönetim artık o cezalardan topladığı parayla bir transfer yapar:confused:
|
şimdi ben bunlara karaktersiz diyeceğim ama olmayacak.. o yüzden demiyorum.. bu kadar para cezası az.. hepsini kadrodışı bırakacaksın.. takımın kabadayısı mı sanıyorlar kendilerini..
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;661061][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/504.jpg[/img][/url]
Sivasspor'da Mehmet Yıldız ile Keita arasındaki kavgayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Kaynak:Fanatik [/QUOTE] yönetimden bunu doğrulatabilecek kimse war mı? fanatik kaynaklı bir habere ne kadar güvenebiliriz.? |
[B]Futbolcumusunuz külhanbeyi mi?[/B]
|
Tum olaydı da gireydiniz 4 gişi :D.......
|
Yaziklar olsun Sivassporda herkes den bekliyebilirdim ama Hayrettin,Mehmet,Abdurrahman dan heleki hic beklemezdim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27. |