![]() |
Cevap: ZTK/Sivasspor-Manisaspor
[QUOTE=Salim58;663373][B]Tüm maçları TRT canlı yayınlayacak.[/B][/QUOTE]
Trt nin sitesinden baktım yayın akışına ama hiç bir maç ın yayınını göremedim |
Türkiye Kupası eleme maçında Manisa ile oynayacak olmamız bizim için dezavantaj gibi görünse de aslında yeni bir hoca ile ilk resmi maça çıkacak olmamızın oyunculara artı bir katkı sağlayacağı, özellikle kadro dışı kalan iki oyuncunun affedilmesi ve ilk onbirde sahada olma durumu da göz ardı edilmezse bu iki oyuncunun katkısının üst seviyede olabileceğini düşünüyorum.Bu maç sivasın diriliş maçı olacak, bu hafta manisa kasımpaşayı zar zor yenebildi.K.Paşa lig sonuncusu olmasına rağmen forvetleri golleri atamayınca yenildiler.Manisanın hızlı yükselişi yavaşladı, sivas maçından sonra da onlarda da düşüş başlayacak diye tahmin ediyorum.ama biz bu maçı 3-1net bir skorla alacağız diye düşünüyorum, umarım düşüncem gerçek olur...
|
Berabere biter,uzamalarda berabere,penaltı da kimin kalecisi iyi ise o turu geçer.
|
eleriz büyük ihtüimal.. buarada herzaman düşünmüş ve istemişimdir rıza çalımbayın sivassporun başına geçmesini. burada buca maçından önce sölemiştim mesut bakkalın yapımıza uygun olmadığını rıza hocanın gelmesini..fanatik FB li olmama ragmen haftanın en önemli olayıydı bu.... bülentin buhale getirdiği takımı ancak çalımbay toparlar..
|
fark yimiyelim yeter. zaten bir umut yok
|
[B]27 Ekim 2010 Çarşamba saat 19.00 da 4 Eylül stadyumunda yapılacak karşılaşmadan, Sivassporumuz galip gelecektir.
Böylece ilk galibiyetlerini Rıza Çalımbay hocamıza ikram ederek, aynı ikramı hafta sonunda da yapacaklarına inanıyorum.[/B] |
[I][B]2-1 kazanırız rahat olun :)[/B][/I]
|
Sivasspora Hayirli olsun Sayin RIZA CALIMBAY Insallah Rizayida Hemen küstürmezler önümüzde büyük macalar var
Ne olur olmaz hemen rizanin üstüne yüklanmeyelim hemen Bakalim sonu ne olacak sivasspor sadece kendini lige vermesi lazim kupa okadar mühümdegil bence Riza calimbeye Sivasta Basarilar Dilerim umarim sivasta uzun süre kalirsin Memleketinde Basaridan basariya imza Atarsin... Bekir yurtoglu Lauenburg/ELBE ALMANYA |
lacağız hadi hocam şu takıma ruh ve mücadele azmi ve kendine güven aşıla
|
Kazanacağımızı tahmin ediyorum 1-0 olsun bizim olsun :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:02. |