![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız yeniden kaptan!
umarım gereken dersi almışlardır her ikiside
|
Mehmet Yildiz'in yeni hocamizla eski gunlerine donecegini dusunuyorum.. gerci gecirdigi sakatlik kuvvetini dusurmus durumda ama olsun.. hiris ve azmiyle kapatir acigi.
Goreceksiniz guzel gunler gorecegiz.. belki bir daha hic sampiyonlugu son haftada kacirmayacagiz ama dusme korkusunu da bir daha hatirlamayiz.. Riza hoca sonuc almayi bilen bir hoca.. eskisehir halki ve futbolcusu ile aralarinda luzumsuz bir gerilim olustu yuzden isler ters gitti.. burda ise kendi evinde olacak.. lutfen tam destek hep destek. |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"]Hayırlı olsun.İnşaallah Rıza Hoca takımda disiplini sağlar.Yoksa başarısızlık devam eder.[/COLOR][/B][/FONT]
|
Hatasız kul olmaz derler bir insanın hatasını affetmek büyüklüktür, bu bakımdan gerek T.Direktör Rıza hoca gerek yönetim ve manevi olarak da taraftar affetti bu kadro dışı kalanları.Ancak kaptanlığı elinden alınan M.Yıldızın da bu affın hakkını vermesi gerek, kaptanlığın geri iade edilmesi onu haklı çıkarmaz.Umarım hatasını tekerrür ettirmez, şayet devam ettirirse gözünün yaşına bakmadan takımdan ilişiği kesilmeli,bu takım oyuncuların üstünde olmalı, istikrar için kısasa kısas ilkesi uygulanmalı ki başarı daim olsun.hadi bakalım sayın M.yıldız kaptanlığa yakışanı yap saha içinde arkadaşlarına bağırma ve oyununu oyna ki affın bedelini ödemeye başlamış olasın...
|
baska alternatif yok.dısıplın sosyal yapıda sorunları ortmez.
|
[B][CENTER]Mehmet Yıldız 10 Yılı Aşkındır Sivasspor Forması Giyen Her Platformda Manen Sivaslı Olduğunu Dillendiren , Sivasa Yatırımlar Yapan ve Sivasa Yerleşen Bir Kardeşmizdir.Hatasız Kul Olmaz , Hata Yapmıştır Olağandır ve Affedilmiştir.Bu Takımın Kaptanlığınıda Başarıyla Sürdürmektedir.Ondan Tek Ricamız Bu Takımda İkilik Yaratanları veya Böyle Bir Çabada Olanları Ekarte Etmesidir.Ceyhun Sedat Bayrak Akın vb Emektarlarla Birlikte Takım Ruhunu Yakalamak İçin Yeni Bir Sinerji Yaratmasıdır.Biz Mehmet'i Bu Tarz Olaylarla Anmak İstemiyoruz ve Bu Olayı Kapatıp Hatırlamak Dahi İstemiyoruz Artık...[/CENTER][/B]
|
amatör yönetimden de zaten bu beklenirdi...
madem kaptanligi geri vereceksin o zaman nicin [B]sadece[/B] kadro disi birakmadiniz diye sormazlar mi adama? mesala ben soruyorum ;) |
Kısır döngü sonumuzu hiç hayırlı değil
|
bencede ceyhunu tebrik etmek lazım ceyhun gittiği her yeri kaynatıyor diyenlere güzel bi cevap vermiştir:)
|
Mikser Ceyhun'u kahraan yaptınız ya helal olsun gardaşlarıma. Sizin gibi gençleri 3-4 hafta sonra görmek isterim. Adam GS maçında şov yaptı sonra fıssssssss ne olduysa kaptanlık pazu bandını takınca Buca maçında esti yine. Şimdi ne olacak acaba çoooook merak ediyorum. Ha umarım ki Ceyhun adam gibi oynar ben de hepinizden özür dilemek zorunda kalırım. O özürü de zevkle dilerim:):):)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:55. |