SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kısa sürede bazı şeyleri değiştirdik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30515)

subasi29 01.11.2010 00:29

Cevap: Kısa sürede bazı şeyleri değiştirdik

Riza Hocam Size Aynen Katiliyorum

suçatı58 01.11.2010 07:25

HOCAM CAN SIKINTISINA GEREK YOK. ŞÜKÜR UTANILACAK BİRŞEYDE YOK, AKSİNE ÖVÜNÜLECEK ÇOK ŞEY VAR. BENCE AYNEN DEVAM. LÜTFEN ÇİFT FORVETLEEEEE.

existence 01.11.2010 07:26

Rıza hocayla takımdaki değişiklik hemen göze çarpıyor. dün biz beşiktaştan daha iyi idik. Kamananın takıma katılmasıyla ve ramoviçin gelmesiyle takım çok güzel olacak. ceyhunun olmayışı çok büyük avantaj aslında. dengeleri bozuyor bu ceyhun.
Maçtaki istatistiklerde beşiktaşın kaleye isabetli 3 topu varmış. malesef 2 tanesi gol oldu, diğeride nihatın akına çarptırdığı şut.

zaralı19 01.11.2010 08:01

hocam senden binkere Allah Razı olsun.Takıma bir hava geldiği belli sayende ikinici yarı daha güzel olacak sana inanıyoruz....

existence 01.11.2010 08:42

Herşey yoluna girecek. Takımda ciddi anlamda düzelme var. Yönetimin yapacağı birşey var burada. Taraftarıda maça çekmesi gerekiyor. Belediye maçında stad tıklım tıklım dolsun siz maçı görün.
Eskiden çarşıya pankart asarlardı maç saatini fiyatını gösterir. esnaf cama yapıştırırdı.
Buradan söylüyorum YÖNERTİM NER OLUR, BİLİYORUZ SÜPER LİGDE EN UCUZ BİLET BİZDE AMA BU SEFERLİK YENİ BİR BAŞLANGIÇ MAÇINA ÇIKACAĞIZ. LÜTFEN KALE ARKASI 1 MARATON 2 LİRA OLSUN. DEĞİŞİK KİŞİLERDE MAÇA GELSİN. BİR ŞÖLEN YAPALIM BİR MORAL OLSUN HERKESE. Bİ SES ÇIKSIN LÜTFEN YÖNETİM

hiko58 01.11.2010 08:48

rıza hocam sana güvenmekle hata etmemişim. bişeylerin değişeceğine adım gibi emindim. sende yılma. usanma. pes etme. kim ne derse desin. sen bir yiğidosun. sivasın ekolü ol. bak bir haftada takım top ynamaya başladı. haklısın basit goller yiyoruz. onunda çaresini bulursun. pes eden takım gitti mücadele eden takım geldi. kimsenin gözünün yaşına bakma ve taviz verme kimseye hocam. antremanları gerektiği gibi yap futbolcuya göre antreman olmaz. futbolcu hiç çalışmak istemez. kondisyonlarını yükseltmek için ne gerekiyorsa yap. bütün sivas senin yanında. herşeyimizle senin yanındayız. her ne olursa olsun bu takımı bırakıp gitme. düşsekte kalksakta seninle. bu takımın başına bir yiğido gerekiyordu ve sen geldin. bundan sonrası bize yakışmaz. herşey seninle olmalı. sana güvendik sonuna kadar güveneceğiz.

Bulut@ğlu 01.11.2010 08:57

hocam eksikleri görmeniz ve bjk karşısında oynanan futbol sevindirici ve bu eksikleri sorunlarıda inanıyorumki çözeceksiniz. bu futbolla devam hocam. böyle devam edersek 2 sezon önceki havayı yakalayacağız inşallah.taraftar umutlanıyor heyecan yeniden başlıyor hadi hayırlısı..

ccey 01.11.2010 09:27

takım iyi oynadı ancak bu puan vermiyor, artık suarezin ilk 11 de oynaması gerekiyor, 11 çok iyiydi, böyle devam bir maç kazanırsak toparlanırız inşallah yerterki böyle oynasınlar

:cool: 01.11.2010 09:36

Takım görüntüsü verdik.

Uzun zaman sonra takımım bana güven verdi.

Alişan 01.11.2010 09:49

Rıza hocam özlediğimiz sivasımızı dün akşam beşik maçında gördük hep böyle bir oyun devam ederse bizim yüzümüz gülmeye başlayacaktır. Sağol rıza hoca ikinci yarı bence mükemmel bir oyun oynattın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:06.